Arkadaşlar gelecek sene için KYK'ya çıkmayı düşünüyorum. Orada giyinme olayları nasıl oluyor, arkadaşlarınızın yanında mı üstünüzü değiştiriyorsunuz?
21 gü
2 sene özel yurtta kaldım. Bu 2 yurtta kızlı erkekli karışık yurttu fakat erkeklerle kızların odaları farklı katlarda veya aynı binanın farklı bloklarında bulunuyordu. Mesela İlk kaldığım yurtta 4 blok vardı, bunların 3 tanesinde kızlar kalıyordu, 1 tanesinde de erkekler. Her neyse işte soruna gelecek olursak, biz erkekler arasıda, aynı odada üstümüzü çıkarıp, giyinmek sorun olmuyor ya. İç çamaşırımızı değiştireceğimiz zaman tuvalete gidip değiştiriyorduk, onun haricinde aynı odada rahatlıkla giyinmek sorun olmuyor. Ama siz kızlarda bu süreç farklı işleyebilir 😄 Aynı odada giyinirken birbirinizin göğüslerini görmek siz kızlar için ayıp olur mu bilemem
İlk başlarda ayıp olur da bence sonra yakınlaşırsak bir şey olma
Sen tam olarak neyi soruyorsun tam açıklamamışsın. Aynı odada soyunurken birbirinizin iç çamaşırlı halini görmenizi mi soruyordun yoksa, sutyeninizi aynı odada değiştirirlen birbirinizin göğüslerini görmenizi mi soruyorsun? Soyunmadan soyunmaya fark var 😄
Yani iç çamaşırlarımı görmesi
Kızların birbirlerinin iç çamaşırlarını görmesi normal ya, sonuçta özel bölgelerini görmeyecek o yüzden sorun olmamalı. Daha önce başka bir kızla ayı odada hiç soyunup giyinmedin galiba
İlk başlarda utanırım ben
Neyden utanıcan, sonuçta bi erkekle aynı odada kalmıyorsun ki. Sende olan şeyler diğer kızlarda da var. Bi de üstünde iç çamaşırların olunca utanmamalısın
Tamam da popişimi görüyor
Ya görsün ne olacak. Sonuçta karşındaki kız yani erkek değil. Sende onunkini görürsün
Ooo görüşüm site tarafından çok güzel görüş seçilmiş 😄
KYK yurtlarında bu durum genellikle oda arkadaşlarının birbirine alışmasıyla çok sorun olmaktan çıkıyor. Çoğu kişi kıyafet değiştirirken diğer arkadaşlarına dönüp kısa süreli mahremiyet oluşturuyor ya da nevresim, havlu gibi şeylerden faydalanabiliyor. Bazı yurtlarda soyunma alanı veya banyo kısmı da daha rahat kullanılabiliyor. İlk başta çekingenlik olabiliyor ama zamanla herkes birbirinin özel alanına saygı göstermeyi öğreniyor. Tamamen odanın yapısına ve oda arkadaşlarının tutumuna bağlı diyebilirim.
Selam! 🙋♂️ KYK yurtları konusunda merakını anladım. Genelde odada kalabalık olabiliyor, bu yüzden çoğu zaman insanlar birbirinin yanında üstünü değiştirir. Başta biraz çekinebilirsin belki ama emin ol, zamanla alışıyorsun ve kimse kimseyi garipsemiyor. Zaten genelde sırtını dönüp hızlıca hallediyor herkes. Sen rahat ol, bu çok dert edilecek bir konu değil. Hatta bazen komik anlar bile çıkabiliyor. 😜 Sen tarzını konuşturmaktan çekinme sakın, o odada bile en havalı sen olursun! 😎
Cevap
13Cevap
Ben özel yurtta kaldım. İnançlı insanların olduğu. Küçük kabin vardı herkes orada degistirirdi üstünü. Öyle ulu orta değil asla. Ama kyk ahır gibi. Bir sürü sığırın olduğu yer. O hassasiyetin olduğunu hiç sanmıyorum
Sen göstermek niyetindesin; yolunu yapıyorsun.
Ne alaka ya
His..
Daha doğrusu çok dert etmezsin
Lez meğili de olabilir.
Kim olabilir
Giyinme odası yok ortada giyinip soyunuyorsun
Herkes binadan dışarı çıkıyor sen giyiniyorsun, pencereden bağırıyorsun geri geliyorlar
La çok güldüm 😂
Hayir sen giyinince mesela acil tahliye tuşuna tikliyorsun sonra bina tahliye ediliyor bitince sıradaki
Bundan utanma alisiyorsun
Tanımadığım belki ilerde kavgalı olacağım kızın her yerimi görmesini istemiyorum
Beraber ağda yapmaya başlarsınız 😂
banyoda kanka
Banyo yerleri giyinmek için kirli değil mi
o sana bağlı biz banyoyu çok temiz tutuyorduk duş aldığın yer sonuçta
Banyoda giyinmeden önce yeri viledayla iyice silersin öyle giyinirsin. Böylece yerler temiz olur 😄
Banyoya gidip giyinebilirsin ki kapını kapatıp
Banyoda yerlerin temiz olacağını düşünmüyorum.
Yapacak bisey yok yerde de halı yok ki
Ama banyo her türlü daha pis
Biz sık sık temizlerdik banyoyu temizleyin bol bol
tuvalet sırası zorluyor mu
Çok tutabildiğim için çok sıkıntı olmuyordur ama tutamayanlar için sıkıntı olabilir
Tuvalet olayını şöyle çözersin; oda arkadaşını ders saatlerinin farklı olduğu kişiler arasından seçersin. Sabah oda arkadaşından önce kalkarsın, oda arkadaşın uyurken tuvalete girip işini bitirip çıkarsın. Ardından gün içinde oda arkadaşının okulda olduğu saatte bir daha tuvalete girersin, yine işini bitirip çıkarsın. Böylece tuvalet konusunda oda arkadaşınla çakışmazsın
Merhaba bana özelden yazarmısın begüm daha önce konuşmuştuk benim o hesepta bir aksaklık oldu yazarsan durumu anlatırım
Yani Kı kıza ağda bile yapıyor
Ama daha tanımadığım belki ilerde kavgalı olacağım kızın mahremimi görmesini istemiyorum
Tanıdıkça olur zaten ilk gittiğin gün gel ağdamı yap demez kimse yaş kaç senin
Tamamda en baştan beri üstümü değiştireceğim ya
Odada değişirsin zaten iç çamaşırı duşta WC de değişirsin regli olunca bile birbirine yardımcı bile oluyorsun
Öyle oluyor
Güvenirsen değiştirirsin
Guvenmessende değişmek zorundasin
Güvenmezsen banyoya gider değiştirirsin
İlla seni görecek diye bir şey yok
Banyoda nerde degistiricen ıslak yerler
Askılık yok mu
Kyk lüks bir yer değil kanka boş boş konuşma yediğin ictigin sıctigin el kadar odada herkesin içindedir özel diye bişe yok eğer arkadaşların anlayisli ve yakın kişilerse arkalarını dönerler veya millet dışarı çıktığında değiştirirsin onun haricinde aynı oda içinde degistirirsin
Sende ev tut o zmn zirlama burada
İlgilendirir erkekleri ilgilendiren sorulara yaz buraya değil ondan sonrada darlanip millete çikisma
🤣🤣🤣
Evet ya nerde degisecegiz
Evet
Banyoda giyin
Banyo kirli olmaz mı
Ben nerden bileyim
Evet dans ederek 😄
Ne diyosun ya
Öyle oluyor maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?