Kıyafetlerini sadece kendiniz beğenerek mi alırsınız yoksa sizin de benim gibi danıştığınız stil danışmanlarınız (kız kardeşim) var mı? 

Olmaz mı ablam var benim genel olarak zaten belli bir giyim tarzım var ama kombin olaylarında ablama sorarım ki bu kılık kıyafet saç baş vb şeyleride sorarım yani ki herkese sorulmaz fikir alınmaz çünkü seni tanıması lazım benim giydiğim kıyafet saçımın şekli beni yansıtması lazım o yüzden beni Cook iyi tanıyan biri olmalı
Nein ! Hic oyle islerim olmaz, zaten erkek adamim, iceri girdigimde bi kot alcam bi tsort ne geregi var, minimalist olun hanimlar minimalist... Kiyafeti aldim ayakkabi almaliyim, ayakkabiyi aldim canta almaliyim, cantayi aldim, aksesuar almaliyim, somdi bulir makyaji falani koyy anam sizle bir alisveris 7/24 calismaya es deger.. oh, iyi terapi oldu..
Tanıdık moda tasarımcı arkadaş var ve kıyafet alışverişine hep onunla beraber çıkarım. Al şu sana yakışır der, denerim, harbiden cuk oturur. Bu konuda şanslıyım sanırım.
Hayır ben sormam ama genelde benim zevkimi çok beğenirler alışverişe onların peşinde sürüklenirim veya isim varsa bana fotoğraf atıp alayım mi olmuş mi derler nxjdjdnx
Cevap
41Cevap
Çalışan kadın personele yakıştığını bildiğim halde yalandan sorarım yakıştımı diye. O personelden de duymak iyi geliyor
Benim yok ama senin olsun giyim zevkin çok kötü 40 yaş üstü tarzı giyiniyorsun
Bu giydiginden yola çıktım ona göre cevap verdim despot musun biraz?
Hmm anladım yani üç kağıt filan da var 😲
Hayır tamamen kendi zevkime göre seçiyorum kimseye danışmam bu konuda. Zaten alışverişe de tek çıkmayı severim çünkü hızlı alışverişi seviyorum
Kız kardeşim var. Ablam beğenir o beğenmez. Kardeşim zaten zor beğenen birisi. Ne giysem kapıdan çıkarken ekleme, çıkarma yapar.
Var tabiki bi kadın arkadaşım var, kendisi imaj maker'ım olur. Mutlaka bi fikrini alırım. Hiç yanıltmadı 👌
Genelde kendim karar veririm hiç olmadı. Alışveriş yaparken orada alışveriş yapan diğer kişilere sorarım
Genellikle tarzı benimkine benzeyen arkadaşıma veya ablama sorarım. Arkadaşım kıyafete yorum yapar, ablam ise bende nasıl duracağına.
Kimseye sormam. Çünkü ben beğensem o beğenmese almam ama içimde kalır.
Birileri bana sorar, ben bu alemin duayeniyim.
Semtte Cemil İpekçi derler..
Özellikle öyle biri yok beğendiysem alırım ama annem mutlaka görür.
En son @Kamelyalı_Kadinnn fikir vermişti sağolsun :)
Ama çok yakışıyor hala giyinince 😊
Evet maşallah nazar değmesin 😊
😊😊
Annem çünkü o beğenmeyince illaki gözümden soğutmanın yolunu buluyor
Alırsam sevgilime sorarım beraber beğeniriz.😊 Bayadır alışveriş yapmıyorum açıkçası.
Evet en yakın arkadaşın ve babam ıkisinin zevkine güveniyorum
Kimseye danisip sormam. Kimsenin bana karismasini istemem.
Kızlara sorarım kararsız kalırsam ama normalde kendi zevkime gore alırım
Sormam.. fikrini söyleyen abimler varkn kimseye fırsatta kalmıyor.
Abimle çıkınca ona sorarım onun dışında kimseye sormam pek
Benim imaj maker’ım ablam. Tarzımı çok iyi bildiği için fikirleri benim için çok kıymetli.
Stil danışmanınız kim?
- kız kardeşim..
Kız kardeş:
Stil danışmanınız kim?
- ablam
Biri bana fikir verince o kıyafete gıcık olduğum için kendime sorup alıyorum 🦄
Selam, genelde çok yakın bir kız arkadaşım ona sorarım. Bazen o bana yollar bu sana yakışır diye. Hatta bazen direk kendisi alır.
zevklerimiz yakın olduğundan kız kardeşime de danışırım bazen bi bayan gözüyle de fikrini almak için
Herkesin görüşünü alırım ama yinede hoslandigim şeyi alırım
Arkadaşlarımla gittiğimiz zaman soruyorum ama genelde pek fikir almam
Çoğunlukla beğendiğim şeyi alırım. Ama abiye tarzı bir şey alıyorsam annem ve kardeşime danışırım
burdan soruyorum ben. Okul eteğimin altına nasıl bi çorap alıyım diye sormuştum geçen gün mesela.
Hiç sormam insanlar kıskançlığından bile alma derler ne derse desinler gider yine kendi bildiğimi okurum
Yok aklımı karıştırıyorlar 😃
2 dostum var bazen onlara sorarım
Anneme sorarım kendisi bir moda ikonu
benim profilimdeki soruma da yorum yazar mısın?
Tabiki
Genelde fikrim sorulur
ihtiyacım olmaz genelde
Bir gurup kız arkadaşım var
Ara da bir kuzenimden yardım isterim
Hayır ben beğenmezsem almam, beğenirsem alırım.
Hayır yok kendi fikrim yeterli
Anneme veya arkadaşıma
Hayır fikir sormam asla
Evet var sormazsam olmuyo
Arada kardeşime sorduğum oluyor
Hayır kendi zevkime göre alırım
Bu tarza bayıldım yalnız
Sormam kendi fikrim ve tercihim daha önemlidir
Kizlardan destek alirim
Sorarım ama en sonda kendi beğendiğimi alırım🤭😁
Genelde sorma ihtiyacı duyman birine
Anneme soruyorum. Ama genellikle kendim seçerim.
Çok mu zayıfsın bu model mi böyle
Annemsiz hala bir şey alamıyorum
Fikrini sorduğum biri yok.
Bazan ablama sorarım
Oda beğenmez
her zaman olmasa da bazen kardeşime sorarım
Kimseye sormam. Bizimle degulsun
Kız kardeş anne arkadaş
Kimsenin fikrini sormam
Eşim. O bana ben ona sorarız
Evet..
Yok ya genelde kendim alırım