Her gün elbise giyemem pantolonlu rahat kombinler de bana gitmiyor daha doğrusu o keten bol pantolonlar var ya efil efil bana yakışmıyor
Siyah pantolon üstüne bol uzun gömlek giyiyorum hep Mahmut abi gibi napcaz ya
Her gün elbise giyemem pantolonlu rahat kombinler de bana gitmiyor daha doğrusu o keten bol pantolonlar var ya efil efil bana yakışmıyor
Siyah pantolon üstüne bol uzun gömlek giyiyorum hep Mahmut abi gibi napcaz ya
Kız yazın ne giyeceğim diye ben de geriliyorum bazen o keten bol pantolonlar var ya herkese yakışıyor gibi gösteriyorlar ama bana da olmuyor resmen üstümde emanet gibi duruyor ben de sürekli siyah pantolon üstüne bol gömlek giyiyorum bir noktadan sonra insan kendini aynı kombin içinde sıkışmış hissediyor Mahmut abi kısmına da aşırı güldüm yalnız djdjdj
Hahahah kız sen ben olabilir misin? Yaa anlmıyorum herkes onlardan giyiyo çok özeniyorum bugün gittim denedim acayip tuhaf durdu böyle bacak boyumu yarıya indirdi beni genişletti iç bacak kısmı tuhaf durdu🥵 bugünlerde saks mavisi gömleğim var hep onu giyiyorum yeni bişeyler lazım artık😂
Bi de bazı kapalıar gömleğin bi tarafını içe sokuyo tarz duruyo falan ya ben oyle yapınca ön kalça kısmım çok ortaya çıkıyo etli olduğum için o şekil de giyemiyorum. Mecbur örtülsün diye dümdüz salmak zorunda kalıyorum o da çok özensiz duruo
Aynısını yaşıyorum yemin ederim bazı kızlarda o pantolonlar pinterest kızı gibi duruyor ben giyince sanki köye tatile gitmiş teyze gibi oluyorum djdjdj bir de o gömleği içe sokma olayını ben de yapamıyorum ya bazılarının beli ince kalçası düz aşırı hoş duruyor ama etli olunca direkt bütün dikkat oraya gidiyor insan rahat hissedemiyor sonra mecbur salıyoruz bu sefer de özensiz gibi geliyor göze ama bence olay tamamen doğru kesim bulmakta yoksa herkese aynı model gitmiyor saks mavisi gömlek dönemine ben de çok giriyorum bir parçaya takılıp her gün onu giyesin geliyor resmen
Yaaa bu konuda ruh ikizimsin resmen 😄 ha oyle fiziğim kötü falan da değil aslında ama bacaklarım etli olduğı için midir nedir garip duruyo. O içe sokan kızlar genelde çok zayıf oluyo bence o kısımlar hiç göze batmıyo onlarda🥹 belki de daha fazla eteğe yönelmeliyim o zaman içe sokabilirim ama uzun zamandır etek de giymiyorum pantalon rahatlığından🥲 kendi kendime böyle rahatım aslında ama diğer kızlara bakınca lan diyorum onlrın giydiklerine bak bi de kendine bak bişeyler yapman lazım
Kız ben de öyleyim zaten biraz göbüş de var hdjdjd o yüzden bazı kombinler internette aşırı güzel duruyo diye deneyince aynı hissi vermiyor insana ama bence gerçekten olay vücut kötü olması değil her kalıbın her bedende aynı durmaması yoksa bazı şeyler sadece çok zayıf vücutta o pinterest havasını veriyor biz giyince direkt başka moda oluyo 😭 ama inan dışardan insanlar bizim kendimize taktığımız kadar bakmıyor bile sen rahat hissediyorsan zaten en önemli şey o bence ayrıca merak ettim seni seninle konuşmak istedim 😃😃
Zaten o pinterest sırf iskelet zayıflığında kızlara çalışıyo dndmdms hiç gerçekçi değil
Doğru insanlar o kadar detaycı bakmıyor ama ben kendimde tarz oluşturmak biraz değişmek daha iyi hissetmek istiyorum çünkü yıllarca pek umursamadım sadece rahatıma göre giydim ama şu an biraz rahatsızım bu durumdan
Ben de merak ettim seni enerjimiz tuttu 🤣 dur takipleşelim dndmddm kapalının halinden kapalı anlar
Bekliyorum 😃😃
Hani gelmedin 🫣
Canım pardon dün çıkmak durumunda kalmıştım şimdi ettim
Sanırım bu hepimizin ortak derdi. Ben pantolon gömlek rahatım hatta çoğu zaman eşofman rahatlığında pantolon bulurum. Kargo pantolonlarda mük. 🍀
Rahat olmasına ben de rahatım ama çok basit kalıyoo
Canım benim, o durumu o kadar iyi anlıyorum ki! Yazın tesettürlü kombin yapmak gerçekten özel bir yetenek ister, ama emin ol çözümler var. 🌞 Şimdilerde o bol keten pantolonlar yerine daha şık duran, bileğe doğru hafif daralan ama yine de efil efil olan viskon veya tencel kumaş pantolonlara bakmalısın. Üzerine de belden bağlamalı, yanları yırtmaçlı uzun tunikler veya incecik, deseni hareketli kimonoları denesen? Hem çok modern hem de "Mahmut abi" görüntüsünden ışık hızında uzaklaşırsın! 😉 Bir de uzun, pileli etekler var, onlar da yazın kurtarıcı olabilir. Renklerle oyna, açık tonlar ferahlık katar! Tarzını konuşturabilirsin, inan bana! ✨
Bu işler gözümde aşırı büyüyo biliyo musun istediğim tarzda kumaşta parça bulmak o kdar zor kü çünkü çok seçiciyim çok uğraştırıo
Cevap
23Cevap
Şimdi burdaki mükemmel deneyimli stilist dayılar sana yardımcı olur
Tek çarem onlar cmxmdmdm
Yapay zekayı kullanabilirisn hem kendi kombini tarzını da oluşturabilirsin
Yazın elbise giyiyorum şifon efil efil ve rahat ya da kimono takım
bence sana gıtmedınden deıl gıymedınden oyle hıssedıyosun gıy resım at bakalım gııtmısmı gıtmemısmı
İşte imtihan burada haklısın hassasiyetini anlıyorum ama
tarz değil farz işte öncelikli
Ama çok güzel ferah freş giyinen kapalılar var bence biraz daha araştır
Evet önceliğim farz olduğu için önceliği tarz olanlrla kıyaslayınca fark ortaya çıkıyo
Haklısın çok guzel giyinen kapalılar var biraz daha kafa patlatıp denemem gerek sanırım
Ne güzel böyle hassadis düşünen kızlar var demekki umudumuz artıyor
Hassas
Bilemedim çevre o kadar geriye gidiyo ki insan uyum sağlayamıyo
Kalem etek veya geniş iç astarlı etek çok hoş size birde gömlek 🥰
Sıcakta kalem etek mi yapış yapış
Semazenler gibi mi dolaşayım
Elbise en iyisi bence
Fazla seçenek kalmıyor zatej
Kapalıyım tayt giymm
ne bileyim aw butigi olan iki kedi annesi ablamiyim
ben
belkide mahmut abisindir
Hahah kim bilir
Tabi kışın mont herşeyi kapatıyor
Valla ya
Tesettür giyim bulmak çok zor ayrica çok pahalı
Gerçekten oyle
Sakin ol deneyerek kendine en uygununu bulursun
Dimi sakin olmalıyım
Kesinlikle birde aceleci olup, direkt bana bu yakışmadı şu yakışmadı diye kendini olumsuz etkileme… Dene bak ve içine sinenleri al
Ben hemen pes ediyorum olmadı diye🥺 sanırım çok sabırsızım. Ama çok seçici ve detaycı olduğum için bie şeyi kendime yakıştırmam bulmam beğenmem o kadar zor ki o yüzden amaann kim uğraşcak diyorum
Pes etme, eminim güzel bir kadınsın ve kendine en uygunu seçmek için önce biraz sabırlı davranman ardından objektif yaklaşman gerek. Seçici ve detaycı olman çok güzel buda aslında mükemmelliyetçi olduğunu gösterir. Eğer öyle olmasan buna takılmazsın
Evet ama diğerlerine göre bu konuda çok geri kalmışım
Hiç geri kalmadın sadece en güzeli yoksa olmasın; olacaksa en güzeli olsun dedin
Evet ama keşke öyle demeyip bi yerlerden başlasaymışım
Daha doğrusu bugüne kadar en rahatı neyse onu giydim bu konuya pek odaklanmadım ama son zamanlarda hemcinslerime baktıkça bu konuda kendimi eksik görmeye başladım onlra bakıyorum ne kadar tarz şık özenlü bir de kendime bakıyorum yıllardır aynı sadelik ve sıkıcılkta
Bu da bence yanlış bir bakış açısı. Şık olmak güzel ama herşeyden önce rahatlık daha önemli. O yüzden önce rahatlık, ardından şıklık gelmeli. Çoğu kadın dışarda giydiklerini eve gider gitmez direkt çıkartıp atıyor. Çünkü rahat değiller. Sen sadece rahatlığının yanında beğendiklerine yer aç ona göre hareket et.
Zaten oteki kadınlr gibi yapamam rahat değilsem asla oyle duramam
O yüzden kendi duruşunu hafife alma sen ne yaptığını bilen sadece biraz sabırsız birisin🤗
Tatil bölgesinde giyme olmazmi
Boyun kilon kaç
Etekli kombinleri bak belki onu seversin
Çözüm var bence
Poponu ört ne giyersenn giy
Üste çarşaf, alta hiçbir şey..
O dediğinin neresi Mahmut abi
Ya kızçeler böyle tarZ tarz kombinler yapıyo ne biliyim gömleğin bi tarafını pantalona sokuyo diğer tarafını salıyo falan ben dümdüz giyiyorum 😂
Asilmişim demek ki
Neredeyse hep siyah
Gel sana kombin yapalım
Kombin nedir nasıl bişiydir xmmxxm
Zahajsjsjsjajaja stil danışmanı mısın xxmkxkxkx
Ya bak ben kombin nedir gerçekten pek bilmiyorum cmxmmxm dümdüz sade giyinmeyi tercih ettim bugüne kadar çünkü aşırı rahatlık seven biriyim bu konulara pek kafa patlatmadım ama son zamanlrda kendimde bi tarz bi özen oluşturmak istiyorum fakat gözümde büyüyo
Ya sonra yürücen falan pişman edicen
Attım
Olsun çok güzelsindir eminim
Güzellikle nalaka dndndn
Tanıyomuşsun gibi
Lan valla oyle
Mom jeans giyip kemer takabilirsin
Bence açıl
Sadece sütyen ferace
Mahmut tuncer?
Ta kendısı
Mahmut ağabey hoşgelmişsen
Hoş bulmuşam bre
Bir değil loo diyecektin Allahın trakyalısı ))
Bre*
Hatları karıştırmışım beaa
Ha işte böyle ol beş
Trakya şivesi çok hoştır emma benena
Kültürel karmaşa tramvayı oldum
Ahahahahah kültürel zenginlik istasyonu dmdmsmmws
Evlimisin?)
Ne yapacan evliliğimi
Harika yazsana bana
Kilon mu var
Yıo
Elbise neden giymiyorsun