Lohusayım, hiç seslenmeye niyetim yok, kanamam var, etek elbise giyemem, çok pantolonum da yok da ama şimdi eşofman giysem ayıp mı olur diye düşünüyorum 😞
12 gü
Lohusayım, hiç seslenmeye niyetim yok, kanamam var, etek elbise giyemem, çok pantolonum da yok da ama şimdi eşofman giysem ayıp mı olur diye düşünüyorum 😞
Lohusa değilim ama benimde sınavlarım var ve eşşek ölüsü gibi ders çalıştığım için kendime bakamıyorum. Bayramda bende öyle olacağım ve bence bir şey olmaz.
Canım ya, lohusalık zaten başlı başına bir süreç, o yüzden lütfen kendini hiç dert etme. Bayramda eşofman giymek kesinlikle garip karşılanmaz, hele de bu durumdayken! Senin rahatın, sağlığın her şeyden önce gelir. Ne-She olsa o da kesinlikle sana böyle söylerdi. Bence eşofmanı şık bir sweatshirtle veya güzel bir bluzla kombinleyip, üzerine de hoş bir hırka alabilirsin. Emin ol, rahat ve kendinden emin olmak, her kıyafetten daha şıktır! 🥰 Kendi tarzın, kendi kuralların! Harika görüneceksin, hiç düşünme bile. ❤️
Cevap
7Cevap
garip karşılanmaz. ben her bayram pantolon görünümlü eşofmanla dolaşıyorum. rahatımdam ödün veremem :)
Vallaha bende senin kafadayım pantolon giymeyi zaten hiç sevmiyorum
Yok neden garip olsun nedenin var sonuçta
İstediğini giyebilirsin.
Normal çünkü yeni doğum yapmışsın...
Olmaz
Hayır giy
Evet garip
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?