Bayramda köye gideceğiz. Bu elbiseyi giysem olur mu acaba? Oturup kalkmamda falan sıkıntı olur mu? 🍬🍭

Bayramda köye gideceğiz. Bu elbiseyi giysem olur mu acaba? Oturup kalkmamda falan sıkıntı olur mu? 🍬🍭

Köyler zaten boş. Bayramı köyünde geçirenler de çoğunlukla şehir merkezlerinde yaşıyorlar. Yadırgayan olacağını sanmam. Nerenin köyü olduğuna da bağlı biraz. Bence giyilir. Çok da güzel, şık bir elbise.
sonuçları sizi mutlu ettikten sonra ne gibi bir sakıncası olabilirki. belki de sırf sizi görmek için gelenler olacaktır. bence giymelisin ve hiç rahatsız olmamalısın.
😊 Teşekkür ederimm
Neden giyilmesin ki?
Köy ortamı ya bilemedim. Oturup kalkması, işte çay getir götür falan hareketimi kısıtlar mı diye
Sen istedikten sonra gerisi teferruat
:D
Köydede giyilebilir kendimden örnek vereyim bende köye gittiğimde etek elbise tarzı giymiştim oturmana kalkmana dikkat ederek giyersen sıkıntı olmaz
Bencede
Dışarı çıkarken vs de bu tarz giyinir misin yoksa sadece özel günler ve bayramlarda mı
Dışarı çıkarken de böyle giyiniyorum
Aynı bendensin 💫
💐
Cevap
15Cevap
Köyde rahat edemeyebilirsin ama çok güzel bir elbiseymis
Evet bende beğendim. Ne konuda rahat edemeyebilirim ki?
Ya köy ortamı çok rahat olmuyor genelde akrabalar olur iş yaptırılır misafir gelir sürekli hareket halinde olunacağı için hareketleri kısıtlar yüksek ihtimalle
Hmm, anladım. Ama çok kısıtlayacağını sanmıyorum ya. Teşekkür ederim cevabın için. 💐
Rica ederimm
Giyilir de köy ortamina gidiceksen pek rahat edemeyebilirsin
Ne konuda?
Evet doğru. Ama orada bir kaç tane erkek arkadaşlarım var onlarla takılırız büyük ihtimal.
😊 Teşekkür ederim cevabın için
Elbise harikaymış ama köyde fena bakarlar ya🧐iç çamaşırsızmı giycen?
Yok orada değil
Birincisi hoş görünmüyor ikincisi köy dediğin yerde bu giyilir mi bilemiyorum eğer giyerim diyorsan da giyme bence
Elbise çok güzel de bence köye uygun değil gibime geldi
gerçi artık pek köy -şehir kavramı kalmadı sanırım. o yüzden " olabilir " demek istiyorum.
Ahh evet bence giyilmeli de. Çok hoş görünüyor
Giydin mi bunu yoksa dün paylaştığını mı giydinnnnnnnnnnnnnnnnnn cevap plsss 😃😃
Bunu giydim
Yok giyilmez bayram günü soğuk ve yağışlı geçeceği tahmin ediliyor
Bir şey olmaz ya
Bide köy. .
Tavsiye etmem. Karar senin tabi.
Köyde seni konuşur herkes🔥
güzelmiş ha ben beğendim giyerdim şahsen
Olmaz bence
Neden ki?
Hmm, bana dediğin şeyler çok sade geliyor ya
Teşekkür ederim :D
Evet 😂
Çok hoş bence giyilir
Hayır çok açık
aa, bana o kadar açık gelmedi nedense
Gecelik gibi kusra bakma ama..
😄Evet benzemiyor değil
Hı hı
Ne bayramı?
Ramazan bayramı
O müminlerin bayramı sizin bayramınız değil 😂
@Ahmeet26 mümin başka müslüman başka.
@Ahmeet26 sence soru sahibinin din umrunda mı bana ayar vermeye çalışıyorsun hoca efendi :D
Ayar vermeye çalışmıyorum işte açıklamasını yaptım ya, tartışmak falan değil bilgilendirmek istedim, kimin için din umrunda ya da kimin için umrunda değil olduğunu bilemem ayrıca, Allah ile kendi arasında ben kimim ki dışarıdan yargılayayım? Yaşantısı, düşüncelerini bilmiyorum, açık giyiniyor diye ya da herhangi dine aykırı bir günahından dolayı yargılamak benim işim değil. Allah’ın işi 👍🙂
@Ahmeet26 kardeşim ben çok hoş görülü bir insanım, bir hayat kadınına bile üzülen biriyimdir. Ve bahsettigin meseleyi ben de iyi biliyorum merak etme. Ancak birileri Allah'ın diniyle dalga geçecek ve biz hiçbirsey demicez öyle mi? Öyle bir dünya yok maalesef. burada alenen g*ötü açık elbiseyle erkeklerle takilacagini yazmış diğer yorumlara da, trol olduğu da belli de neyse konu o da değil. Demek istediğim yerinde eleştiri de gerekiyor maalesef, eleştiriden değil dinle imanla dalga geçenden rahatsız olun lütfen. Müslüman uygun olmayan şeyi eliyle diliyle gözüyle eleştirme hakkına da sahip ayrıca Ramazan Bayramı oruç tutan müminlerin bayramıdır, dinden imandan haberi olmayan oruç bile tutmayan g*ötü açıkların, dinle ta*şak geçenlerin bayramı değildir. Saygılı ateiste bile saygı duyarım. Dinle dalga geçene, ciddiye almayana saygı duymam.
Herkesin kendi düşüncesi ben bir şey demiyorum, dalga geçtiğini düşünmüyorum ben, bayramda bunu giysem nasıl olur diye sormuş sadece gibi gördüm, sizin müminlerin bayramı sizin değil yorumunuza cevap yazdım sadece, çünkü dediğim gibi vebali büyük olur.
neyse yorum yapmadım farz edin.
Giyilir
güzel
Giyilmez
Bu nerenin köyü 😂
Gayet iyi
Çok şık hocam
Giyilebilir
Giyilir
Super olur
Harikaaaa
Bu şekilde mi köye gitcen