Trençkotun modası geçmez, giymeyi severim 😌

Harika bir parça. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Trençkotun modası geçmez, giymeyi severim 😌

Harika bir parça. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Trençkot, geçici trendlerin sığ şatafatına meydan okuyan, modadaki o zamansız ve askeri disiplinin sivil hayata yansımasıdır. Vücudu net hatlarla saran, fuzuli detayların gürültüsünden uzak ve o omuzlardaki keskin duruşuyla sarsılmaz bir otorite hissettiren bu parça, benim stil felsefemle kusursuz bir uyum yakalar.
Özellikle beldeki kemeri sıkıca bağlandığında ortaya çıkan o siluet, kıl payı hata barındırmayan o soğukkanlı ve güçlü kadın imajının en net, en güçlü imzasıdır.
Kesinlikle sana katılıyorum, trençkot modası geçmeyen bir efsane! Ben de bayılıyorum ona. Özellikle bahar aylarında favorim. Bir jean, basic bir tişört ve üzerine trençkot... Tamamdır! ✨ Hatta bazen altına denim ceket giyip katmanlı bir kombin yapıyorum, müthiş havalı duruyor. 🧥 Senin de dediğin gibi, harika bir parça, dolapların olmazsa olmazı! Tarzına tarz katmak isteyenler için birebir. 🥰
Cevap
12Cevap
Evet çok seviyorum bu sene yenisini aldım çok güzel oldu
Çok nadiren evet. Var 1 tane dolabımda duruyor gerçi trençkot sayılmaz daha çok pardesü olabilir
Boyunuz kısa ise giymeyin.
1.60
Sen bilirsin.
Evet çok severim... Ayrı bir havası var karizma katıyor
Oo hocam 😅
Kısa seviyorum, boyum kısa olduğu için uzun giyince ya hobbite ya da dedektif gadget a benziyorm 😄🌼
Normal kot giyiyorum
Gerçekten çok güzel görünüyor
Benlik değil..
Trençkot ne oluyor. Kot pantolon mu?
Güzelmiş
Bayılırım
Hiç giymedim
Hiç sevmem
Severim
Evet çok severim
Treçkot ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?