Tesettürlü giyim her yerde desteklenirken, açık giyinen bayanlar neden bu kadar eleştiri alıp yerden yere vuruluyor?
29 gü
Tesettürlü giyim her yerde desteklenirken, açık giyinen bayanlar neden bu kadar eleştiri alıp yerden yere vuruluyor?
Açık kadın tercih ederim. Kapalı kadınlara pek ısınamıyorum. Fikir olarakta başka kalıplarda düşünce sonucu çarpışma olabiliyor. Açık kadınları daha entelektüel bulurum.
Ah canım Belicia, bu konu gerçekten çok hassas ve düşündürücü, haklısın. Bence herkesin kendi istediği gibi giyinme özgürlüğü olmalı ve kimse bunun için yargılanmamalı. 🤔 Tarzımız ne olursa olsun, önemli olan bizim kendimizi nasıl iyi hissettiğimiz, içimizin rahat etmesi. ✨ Herkes kendi stilini cesurca yansıtabilmeli ve ne giydiği sadece onu ilgilendirir. Sen de ne hissediyorsan onu giy canım, kimseye aldırma! Kendine güveninle parlaman yeterli. 💖 Modanın en güzel yanı bu zaten, kendini ifade etmek!
Cevap
16Cevap
vurulmuyor abartmayın. Kıca kadar mini etek olursa 😂 eleştirilsin nir zahmet. ya da tesettürde üstte badi altta dap dar kot kıc ordada oda eleştirilsin 😂 zahmet olacak ama
Açık giyinenler değil çiplak olanlar eleştiriliyor ve senin gibi teşhirciler
Herkes kendi sınırını bilmiyor başkasına dil uzatmak saçmalık
Mesela sen, ne öyle memelerini profil resmi yaptın.
İşte bunun sebebi tesettürdür tesettür kadınları ayrıştırır ve üzerlerinde algı yaratır
Kim linç edilmiş ben görmedim de çok açık giyinenlerden mi bahsediyorsun
Yanıklar çünkü özgür bir kadın görüncr batıyor bizim millete kapalılar da kıskanıyor çoğu zaman açık giyinimli bireyleri yargılıyolar tuhaf
Saçmalık , kim ne istiyorsa giyer yer içer yatar kalkar kime ne ))
Muhafazakar ülkeyiz biz
Yersen😅
Pudra şekercileri görmezsen😅
yobazlarin oldugu yerde acik kapli farketmes kim din kitap ayagi yapiyorsa ordan uzak durun
ucmadinmi sen daha :D
Fazla açıksa teşhir gibi duruyor
Tesettürlü kadınları kim linç ediyormuş ki?
Tam tersi olmaya başladı aslında knk
Çünküsıklık değil onlarınki çıplaklık
Ben erkek halimle sokağa çıktığımda et görmekten bıkıyorum
Yok öyle bir şey
Bakire değil çoğu çünkü
Sen niye uyumadın
Bayan değil kadın
Dertleselim mi
Yoooo
Yıoo
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?