28 gü

Çok açık giyinen arkadaşım benı zorbaladı söylediği sözlerindeki amaç nedir?

Bir arkadaşımla dün kafede buluştum, dersler hakkında konuşup sohbet ettik, ardından konuyu giyim, kılık kıyafete getirdi, bana “sen niye böyle çok geride kalmışsın yaa” deyip güldü. Kendisi çok açık giyinen bir kız, ben kendi giydiğine hiç yorum yapmadım şu ana kadar. Ben böyle rahatım dedim, konuyu kapatmaya çalıştım, sokak ağzıyla bana imalı şekilde konuşup laflar etmeye başladı, şaka yapıyor gibisinden konuştu “kız sen evde kalırsın, erkekler böyle kendini çok kapatan kızları sevmezler, adam seni alıp ne yapacak, hizmetçi mi olacaksın, sen böyle giyinirsen biraz açıklık vermesen olmaz, yaklaşmazlar sana” dedi. Ben şok oldum, ben de “asıl bedenini açarsan karakterini umursamazlar, sırf açıklık için yaklaşırlar, kendini kandırıyorsun” dedim. Aşırı sinirlendi “sen başını da ört tam olsun, dünyada tek kız sen değilsin, güzelliğin var ama evde kalacaksın” dedi. Bir süre atıştık, resmen sokak kızları gibi konuştu benimle. Amacı ne bu kızın? Ben kafeden kalktım, zaten ayda yılda bir görüşürdük.

Çok açık giyinen arkadaşım benı zorbaladı söylediği sözlerindeki amaç nedir?