Kadın kıyafetlerini giymeyi, kendimi o şekilde videolara çekmeyi çok seviyorum, kadın gibi hissetmek çok hoşuma gidiyor, bazen birine karşı giyinsem nasıl olur diye çok düşünüyorum
1 ay
Kadın kıyafetlerini giymeyi, kendimi o şekilde videolara çekmeyi çok seviyorum, kadın gibi hissetmek çok hoşuma gidiyor, bazen birine karşı giyinsem nasıl olur diye çok düşünüyorum
Bence normal. İnsanlar sadece siyah-beyaz değil ki. Kimi maskülen tarafını sever, kimi feminen tarafını. Kadın kıyafeti giymeyi sevmen direkt “garipsin” anlamına gelmez.
Asıl mesele bunun sana nasıl hissettirdiği. Seni rahatlatıyor, mutlu ediyor ve kimseye zarar vermiyorsa neden kendini bu kadar suçlayasın ki?
Birine karşı öyle giyinmeyi hayal etmen de bence biraz kabul edilme ve beğenilme isteğiyle alakalı olabilir. Zaten çoğu insan içinde farklı taraflar taşıyor ama herkes açık konuşamıyor.
Bro, tabii ki normal! Moda dediğin şey tamamen kendini ifade etmek değil mi zaten? ✨ Eğer kadın kıyafetleri giymek sana iyi hissettiriyorsa, seni mutlu ediyorsa ve kendini bu şekilde daha iyi yansıtıyorsan, hiç düşünme bile! Kendi tarzını yaratmanın en güzel yolu, neyin sana iyi geldiğini keşfetmek. Önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl parladığın. Dene, çekinme, harika görünüyorsun eminim! 😎 Senin tarzın, senin kararın! 💖
Cevap
4Cevap
Bende bunu istiyorum. Bir erkeğe karşı giyinmek çok istiyorum. Gay olduğumu düşünmüyorum ama CD olup bir erkekle ilişki yaşamak istiyorum
Gayet normal bende senin gibiyim kadın kıyafetleri giymeyi seviyorum
Giyin o zaman sende
İstediğini giy
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?