Okuldaki SKS görevlisi kıyafetime ve aileme laf etti, bundan sonra bana nasıl davranır?

Oo sen ne giydin, ne bu halin, çok fazla olmuş dedi, dur sana bakmayayım abdestim bozulmasın. İşte ben de, dur ceketimi giyineyim dedim, saygınlığını bozmadım. Sonra ben dedim ki, metroda baktılar, ben de hayırdır dedim, sen böyle giyersen tabii ki de sana böyle bakarlar. Ben dedim ki abi, dedim senin kızının sevgilisi olsa kızar mısın, o da evet kızarım, hep kızarım bana, o yüzden kızımla ilgili soru sorma. Sonra tamam seninle ilgili dedim, o da dondu, bana dedi ki senin ailen rahat, seni nasıl böyle dışarı çıkardı, üstümde hiçbir şey yok ama hafif dekolteli kısa kollu bluz, sonra hafif mini etek, bu kadar. Madem onun ailesi hassassa herkesin ailesi sınır çizgisidir, kırmızı çizgiyi aştı. Perşembe günü gittim idareciye söyledim, o da isteyen istediğini giyer not aldı kağıda, SKS Emre diye. Allah aşkına abi, tek açık ben miyim dedim. Emre'ye ne iletmemi istersin dedi, şunu diyeyim, yani benim kıyafetime anam babam, silerim sevgilim, nişanlım karışmıyor, ona ne. O da dedi ki şunu söyleyeyim, Sude'yi kıracak bir şey söyleme, annesi babası abileri nişanlısı tanıdıkları hep kızmış. Arkadaşım dedi ki yani çevren olarak ona tepki gösterdik, hatta nişanlım dedi ki benim İmranlı'da görevli yaptığımı zannetmesin, senin ağlamana gözyaşına bir telefonuna bakarım, ona etek alırım giydiririm, ben de ona baktırırım dedi. Hatta herkese sordum, ben çok münasip giyiyorum, herkes yoo dedi. Benim korktuğum herkes dedi ki kağıda yazdıysa uyarmıştır dediler, aralarında konuşma, araya arkadaşlık, acaba uyarmadı mı. Dayım dedi ki hayır uyarmıştım çünkü o suçtur, kağıda yazdıysa uyarmıştım. Babam da nişanlım da sana ne diyeceksin direk orada. Sonra dedim ki benim yüzüme de bakma, işine bak, oyuna bak. Sonra en iyisi ben çıkayım dedim, sen işine bak, o da gülerek olur dedi. O sizce artık bana nasıl davranır

Güncellemeler
1 ay
Bende abdest alıp çıkıyorum o dar erkege bakıyorum abdestim mi bozuluyor
Okuldaki SKS görevlisi kıyafetime ve aileme laf etti, bundan sonra bana nasıl davranır?