Müdür öğrencileri ve velileri benim başıma sarıp gidemezsin dedi 🤣🤣🤣 böyle bir üslup kullanmaya hakkı var mı?

Ben 4 yıl önce atanmış bir tarih öğretmeniyim 2 yıldır aynı okulda görev yapıyordum Bir de geçen yıl yks'de ciddi bir derece elde ettiğim için bu velilerin mi öğrencilerin dikkatini çekiyor öğrencilerle de gayet güzel iyi anlaşıyorum yalnız birkaç kişi derste huzur bozduğu için onlara bağırıyorum falan filan neyse bu tembel öğrencilerden biri gitmiş müdüre hoca derste sürekli telefonla oynuyor demiş ki elime bile almıyorum zaten bütün dokuzlar ve onlar bende neyse müdür çağırdı işte biraz dikkatli olun çok telefonla oynuyormuşsunuz dedi ben de sinirlendim dilekçe verip başka bir okulda görevlendirme gitmek istediğimi söyledim çocuklarda sordu neden gidiyorsunuz hocam diye ben de böyle böyle oldu dedim sizin sınıftan biri yalan söylemiş müdür buna inanmış ben de dilekçemi verdim gidiyorum dedim olduğu gibi anlattım sonra çocuklar ve öğretmenler bir haftadır sürekli müdürün odasına Akın ediyorlar müdür de beni aradı niye doğruyu söylüyormuşum öğrencileri ve velileri onun başına sarıp gidemezmişim bal gibi giderim haksız mıyım

Müdür öğrencileri ve velileri benim başıma sarıp gidemezsin dedi 🤣🤣🤣 böyle bir üslup kullanmaya hakkı var mı?