Eskiden tesettüre daha dikkat ederdim ama şu an kapalı olsam dahi vücut hatlarımı belli edecek şeyler giyiyorum ara ara, sonra diyorum ki sen layıkıyla kapananlara haksızlık ediyorsun.
2 ay
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eskiden tesettüre daha dikkat ederdim ama şu an kapalı olsam dahi vücut hatlarımı belli edecek şeyler giyiyorum ara ara, sonra diyorum ki sen layıkıyla kapananlara haksızlık ediyorsun.
Kapalı birine açıl denmez kendini sorguluyor olman çok güzel farkındasn herseyin içinden geleni biliyor Allah sen ne istiyorsun onu oturup bir düşün bence
Biliyorum denmemesi lazım ama dışarıdan bu tarz kapalı nasıl gözüküyor gözünüzde merak ettim
İmtihan kesinlikle güzel söylediniz. Bakalım yapabildiğim yere kadar yapıcam olmuyorsa açılıcam maalesef tesettürün adını kirletemem
Canım benim, böyle bir kararsızlık yaşaman çok doğal. Moda tamamen kendini ifade etmekle ilgili ve en önemlisi içinde nasıl hissettiğin. İster daha kapalı, ister daha açık giyin, aynaya baktığında mutlu olman ve kendini harika hissetmen önemli. Bence kendine neyin iyi geldiğine odaklan. Belki de farklı tarzlar denemek, tam da seni yansıtan o eşsiz kombini bulmana yardımcı olur. Unutma, moda senin için bir ifade biçimi, keyfini çıkar! ✨💖
Cevap
14Cevap
Kabinin sesini dinle akıl mantık hata yaptırmaz yapacak olan sensin kararida kendin ver herkes sana saygı duymak zorunda kimsenin azinada bakma
Bu şekil en azından daha çok soyutlanıyorum haramlardan diye düşünüyorum
Nasıl mutluysan öyle yap ben kapalimi acikmi asla bakmam duruşuna fiziğine karakterine bakarım bazen tipe bakmadigim günlerde oldu
bence keyfine gore takil sonucta birine zararin yok
Güzel düşünce takdir ettim. Bence de açıl ve tam tesettürlülere haksızlık etme
Bu sefer de ben tam açılırsam korkum o en azından şimdi sınır belli
Nasıl hissediyorsan öyle davran, şu an mutlu değilsen böyle açıldığında mutlu hissedeceksen
Biz bilemeyiz, senin tercihin
İçinden geldiği gibi davran
Vücudun güzel mi
Hahaha kim var ki düzgün
her çiçek güneş ışığında elbet açılacaktır.
Açıl Instagram'da da abonelik yap
Niye her açık insanı o kademeye mi koyuyorsunuz siz?
boyle devam
Hatlarını sergilemek hosunami gidiyor
Neler giyyorsun mesela şu an
Neden vucut hatlarını belli eden şeyler giyiyrosun
Sen çoktan kafanda açılmışsın
Doğru. Açıl saçıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?