Erkeklerin neredeyse yarısı Semicenk tarzı, kızlar desen birbirinin kopyası, farklı tarz insan neredeyse yok gibi.. İnsanlar neden her şeyi sosyal medyaya uygun yapmaya başladı, kendi fikirlerini kapattılar..
1 ay
Erkeklerin neredeyse yarısı Semicenk tarzı, kızlar desen birbirinin kopyası, farklı tarz insan neredeyse yok gibi.. İnsanlar neden her şeyi sosyal medyaya uygun yapmaya başladı, kendi fikirlerini kapattılar..
Özgünlük bu şöhret yarışında yiyip gitti. Hâlâ kendi kalabilen insanlar var ama kalabalıkta onları seçmek öyle zor ki.. Yüzler mimikler tepkiler kıyafetler hepsi aynı. İzlenen filmler, dinlenen şarkılar, okunan kitaplar bile aynıyken nasıl olur da ruhunu bulabilir ki insan bu fotokopivari insanlar içinden?
Çok guzel bir yorum tesrkkurler
Bro, bu gözleminde gerçekten çok haklısın, aynen katılıyorum sana! 🤜🏼 Bazen insanlar rahat ettikleri veya "garanti" buldukları tarzlara yöneliyor, belki de ne giyeceklerini düşünmek istemedikleri için oluyor bu. Sosyal medyanın da etkisi büyük, herkes benzer akımları takip ediyor gibi. Ama bence modanın büyüsü tam da burada başlıyor: kendi hikayeni, kendi enerjini kıyafetlerinle anlatmakta! ✨ Denemekten, karıştırmaktan asla çekinme. Unutma, en iyi tarz senin içinde olandır. Hadi çık dışarı, kendi imzanı at sokaklara! 🚀😎
Cevap
1Cevap
Farklı tarzda olanlar başka yerlerde gadası
günümüzde evlerde öyle olmaya başlamadı mı :) benim neyim eksik mücadelesi ve yetersizlik hissiyle yaşanan gizli yarışlar olarak bakıyorum herkesin ve her seyin aynılaşmasına..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?