kadın arkadaş dediğin ne sevgili mi eğer sevgiliyse tabiki sorun etmezdim ayrıca zaten o gün böyle bir şey olabileceğini tahmin ediyor olurdum çünkü döngünün hepsini ezbere biliyorum regl hakkında bilgi sahibiyim sadece 4 evre değil o 4 evrenin 2 sinin yani foliküler ve lutealin erken ve geç evrelerini de biliyorum gün gün onun ruh haline göre davranabilmek için zaten seviyorsan böyle olmalısın bence. sevgili değilde normal bir arkadaşsa gene sorun olmazdı utandırmadan söylerdim üstü kan halde gezmesin diye yardımcı olurdum ne yapayım nasıl bir çözüm bulabilirsek o an
1
3 Yorumla
Soran
1 ay
Dersine baya iyi çalışmışsın biraz ezbere konuştun gibi geldi ama söylediklerinde samimiysen testi geçtin Green Flag'sin 🟢💚
şimdi gördüm yenileyince yanıt geldi ben de neyim diye sormuştum bu arada ezbere değil gerçekten biliyorum sırf ona dünyadaki tek kız gibi hissetirmek için ve sadece bunlar değil bir çok şey ama o kişiyi bulamadım henüz
bu bence kadının elinde olmayan bir şey olmayacağı için zahmet olmazsa erkek de anlayış göstersin biraz zaten o sırada o kadın yeterince mahçup olmuştur
Kanka, böyle bir durumda kadın arkadaşının durumu benim için çok daha önemli olurdu be! Anında onu rahatlatır, "Hiç sorun değil, olur böyle şeyler!" derdim. Hemen en yakın eczaneye koşar, ona ihtiyaç duyduğu her şeyi alırdım. Sonra da rahatça evine bırakır, üzerini değiştirmesine yardımcı olurdum. Arabanın koltuğu hallolur, önemli olan onun o an kendini iyi hissetmesi. ✨🚗 Böyle bir durum için arkadaşımı asla üzmem. İçini ferah tutmasını söylerdim. 😊
0
4 Yorumla
Soran
1 ay
Merto tebrikler, testi geçtin. Green Flag derneğine hoş geldin 🟢💚
Eh, testi geçtin ama biraz daha rahatlatıcı bir tavır göstermeni beklerdim. Sonuçta bu kadın için zor bir durum. Neyse, Green Flag derneğine hoş geldin 🟢💚
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Red Flag misin yoksa Green Flag mi? Beyler toplanın, böyle bir durumda kadın arkadaşınıza nasıl bir tepki verirsiniz?