Mesela birkaç kez bulustunuz ana heo ucuz yerlere gidiyor ya da hesabi ödememek az Ödemek için bir sey almiyor ya da sadece içecek aliyor ya da ucuz seyler aliyor. Hicbir etkinlik filan istemiyor. Her seyde bedava ve ucuza yol ariyor. Sogur musunuz? Benim hep karsima böyle erkekler gikti bir tanesi disinda. Dogru düzgün güzel restorana götürmeyen düzgün hediye almayan hep böyle kahve kalem sinema geçistiren tiplerdi eve arabada takilmak isteyen ya da hep bana hesap ödetmeye çalisan ayrildim.
Güncellemeler
+1 yıl
Aynen öyle yani. Hani sadece ilgi ve sekste mutlu etmek yetmiyor para imkanlarla da etmem gerekiyor.
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cimri insanları sevmem
1
33 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de kadınlarda da aynı şekilde hiç sevmiyorum hani bi kızla tanıştım bi kere buluştun mesela kız ben ne alsam istedi kendi hiç ikram etmedi bi de evime geldi hep bi şey istedi ben de sadece su verdik sonra attım evden baya mal oldu. Aptal eli boş gelmiş evime pijama istiyor yatak verdik yat zıbar şansını zorlama dedim içimden. Bi de doktor bok gibi zengin yani her yeri altın. Ne yüzsüz insanlar ya.
Ya ben cimri insandan nefret ediyorum. Bi kere cimri insanlar bencil oluyor hani hep karşı tarafı kullanmak sömürmek odaklı hiçbir şey vermek istemiyorlar maddi manevi heo karşı taraf sevsin versin istiyorlar ondan nefret ediyorum.
Abi ben de zengin değilim ben de işsiz ve öğrenciydim cimrilik ayrı bi şey. Gayet işi parası olan erkeklerle çıktım cidden hepsi cimriydi. Yani bekar çalışan ailesiyle yaşayan arabası olan erkeğin acaba yemeğe kahveye nasıl parası olmasın mümkün mü ya ya da bir hediyeye.
Cimriler yani tek dertleri bedavaya öpüşelim yiyişelim bedava seks yapalım ondan midem bulanıyor hepsiyle bu nedenle bitti cidden cimrilikleri midemi bulandırdı. Hani hiçbir şey almamalaro ödemek istememeleri.
Ben erkek olsam yapardım karşımdaki kadını etkilemek mutlu etmek için yani kadına rezil olup ezik ezik takılıp kadon tarafından terk edilmektense ben yalnız kalırdım gururlu olup zorlamazdım kadına kendimi acındırıp param yok ama seni seviyorum demezdim.
Uzak duruyorum zaten de liseden 30 yaşına geldim hep bu erkekler gına geldi. Bu harcayan erkekleri nasıl buluyorlar çok merak ediyorum bu pandora alanlar telefon alanları.
Zaten kadına yetemeyen erkek seks ve para olarak ya da zeka kendini ezik hissedip mutsuz oluyor zaten ve kabul etmek zorunda kalıyor ayrılığı çünkü etmese de hep kadının mutsuzluğunu dinliyor.
Ama niye bu kadar çoklar anlamıyorum yani belli değil mi böyle bencil olurlarsa hiçbir kadının yanlarında kalmayacağı. Öküz cimri pis ve bencil olarak.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Cimri insanları sevmem
Ben de kadınlarda da aynı şekilde hiç sevmiyorum hani bi kızla tanıştım bi kere buluştun mesela kız ben ne alsam istedi kendi hiç ikram etmedi bi de evime geldi hep bi şey istedi ben de sadece su verdik sonra attım evden baya mal oldu. Aptal eli boş gelmiş evime pijama istiyor yatak verdik yat zıbar şansını zorlama dedim içimden. Bi de doktor bok gibi zengin yani her yeri altın. Ne yüzsüz insanlar ya.
Bi de ikidebir harcadığı paranın muhabbetini filan yaptı canım. Buluşma o zaman mal biz de harcıyoruz.
En nefret ettiğim insan tipi 😀 ben arkadaşlarıma da öyleyim ama genellikle kimseye bir şey ödetmem 😀
Ya ama piyasa cimriler genelde erkekler bence kadınlar yine harcıyor daha cömert sanki ama bu son kız midemi bulandırdı.
Parasız erkekler genelde harcamayı tercih etmez
Ya ben cimri insandan nefret ediyorum. Bi kere cimri insanlar bencil oluyor hani hep karşı tarafı kullanmak sömürmek odaklı hiçbir şey vermek istemiyorlar maddi manevi heo karşı taraf sevsin versin istiyorlar ondan nefret ediyorum.
Kesinlikle öyle
Abi ben de zengin değilim ben de işsiz ve öğrenciydim cimrilik ayrı bi şey. Gayet işi parası olan erkeklerle çıktım cidden hepsi cimriydi. Yani bekar çalışan ailesiyle yaşayan arabası olan erkeğin acaba yemeğe kahveye nasıl parası olmasın mümkün mü ya ya da bir hediyeye.
Belki yoktur ama var gibi gösteriyordur
Cimriler yani tek dertleri bedavaya öpüşelim yiyişelim bedava seks yapalım ondan midem bulanıyor hepsiyle bu nedenle bitti cidden cimrilikleri midemi bulandırdı. Hani hiçbir şey almamalaro ödemek istememeleri.
Tamam o zaman parası olana kadar hiçbir kadına bakmasın yani parasız ilişki olmaz çünkü boşuna kadını da sinir etmesinler.
Madem kadına aşık seviyor gitsin çalışsın boğazından kıssın borç alsın.
En iyisi bunlardan uzak durmak 😉
Ben erkek olsam yapardım karşımdaki kadını etkilemek mutlu etmek için yani kadına rezil olup ezik ezik takılıp kadon tarafından terk edilmektense ben yalnız kalırdım gururlu olup zorlamazdım kadına kendimi acındırıp param yok ama seni seviyorum demezdim.
Uzak duruyorum zaten de liseden 30 yaşına geldim hep bu erkekler gına geldi. Bu harcayan erkekleri nasıl buluyorlar çok merak ediyorum bu pandora alanlar telefon alanları.
Benimkiler bi yemek ödese havalara giriyor.
Bunu diyen erkek zaten bitmiştir tamamen uzak durmak lazım. Haklısın karşındakini mutlu edemiyorsan hiçsin
Hepsi bitik o zaman.
Evet öyle de denebilir
Zaten kadına yetemeyen erkek seks ve para olarak ya da zeka kendini ezik hissedip mutsuz oluyor zaten ve kabul etmek zorunda kalıyor ayrılığı çünkü etmese de hep kadının mutsuzluğunu dinliyor.
Kadon hep şikayet edip istiyor çünkü erkek beceremiyor yetemiyor işte bitiyor.
Mutlu edersen mutlu olursun bu hep böyledir 😉
Aynen öyle 😉
İşte erkeğin kadını mutlu etmesi gerekiyor ki mutlu olsun. Yani kadını mutlu edemeyen ama mutlu olan erkek gördün mü.
Ama çoğu erkek emeksiz yemek istiyor. Kadın beni direk sevsin sevişsin filan istiyor çok komik.
Onlar genellikle kaybeder 😉
Evet ondan hep yalnızlar zaten evli mutlu erkeklere bakıyorum hep hanımcı.
Ama niye bu kadar çoklar anlamıyorum yani belli değil mi böyle bencil olurlarsa hiçbir kadının yanlarında kalmayacağı. Öküz cimri pis ve bencil olarak.
😀😀😀 onlar başka şeyden olabilir
Neden.
Ağlayınca meme alıyorlar ama ondan jsjs
Ypooo benim midem bulanıyor dilenen ezik güçsüz erkekten.
Tamam sakin ol 😀
adam senin atm mi, mecbur mu
Evet