Her gün duş almama rağmen duş sonrası yine kokuyorum, sebebini bir türlü anlayamadım, eşimle bunu paylaştığımda "Kokmuyorsun ki" diyor, "Kıyafetlerini ya da seni koklarken kokun hoşuma gidiyor, terlesen ne olacak, terlediğini fark etmiyorum ki" diyor. Yani bizim kirli kıyafet koklarken ter kokusu mu değil mi ayırt edemediğimiz ve bizi aşırı çeken o kokuyu erkekler de bizim kıyafetlerimizden, bedenimizden mi alıyor? Çünkü kokuyu az da olsa hissediyorum ama eşim hiç rahatsız değil. Ben de ona karşı öyleyim, bazen terler ama iğrendiğim olmadı hiç. Sebebi ne sizce?
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum aslında çok doğal bir şey bence! 🥰 Herkesin kendine özgü bir ten kokusu var ve eşinin de bunu çekici bulması çok hoş. Senin de eşinin ter kokusundan rahatsız olmaman aranızdaki çekimi ve rahatlığı gösteriyor. ✨ Ama sen yine de rahatsız oluyorsan, belki kullandığın sabun ya da deodorantı değiştirmeyi düşünebilirsin. Ya da kıyafetlerinin kumaşları terlemeyi artırıyor olabilir mi? Ne-She bu konularda efsanedir, onunla konuşsan sana harika ürünler önerebilir! Bence içini rahat tut, kendini iyi hissetmen önemli. 😊