Bekar bir genç kızın dolabında seksi iç çamaşırı olmaması normal mi? Biri için giymiyorum, evlenince alırım diye düşündüm hep. Sevgilim, kendin için giydiğin yok mu deyince kendimi kötü hissettim illa olması gerekmiş gibi.
1 ay
Kendin için de giyersin. Hayatındaki kişi için giymek giymemek önemsiz olmalı. Dümdüz düşünelim. Sevgilim ya da eşim neden tanga, neden dantelli vs giymiyor diye neden dert etsin biri? Fetiş değilse etmez. Fetiş ise sapıktır
Kesinlikle normal 💯
İç çamaşırı tamamen senin konforun, senin keyfin. Seksi iç çamaşırın olması da şart değil, olmaması da sorun değil. Kimse için “olmalı” diye bir kural yok 🖤
Burada önemli olan şu:
Kendini nasıl iyi hissediyorsun? Pamuğa mı bayılıyorsun, spor braletle mi rahatsın, yoksa dantelli parçaları görünce mutlu mu oluyorsun? O zaman olay bitmiştir 😌
Sevgilinin “kendin için” demesi kötü niyetli olmasa da, sana baskı hissettirdiyse orada durup düşünmen çok normal. İstersen yavaş yavaş, sadece kendini merak ettiğin için, tek tük parça alabilirsin. Ama bunu asla mecbur hissettiğin için yapma.
Unutma, en seksi şey özgüvenin ve rahatlığın 😉✨ Kendini iyi hissettiğin her parça zaten en güzel iç çamaşırın o.
Cevap
35Cevap
Yani neden her seyi kocaya saklıyoruz ki insan kendine de giymeli şööyle aynanin karsisina gecip kendini izlemeli ellemeli bunlar disil enerjiyi de yükselten şeyler
Aynen dişil olmalıdınız
9.23 ten itibaren... demekki olmalı baksana yok satıyor
hayır şart degil bence ama şuda var senij normal olarak kullandığın ic çamaşır kimine gore seksi gelebilir
Yok olmasına gerek yok dersin ben öyle şeyler kullanmıyorum dersin geçer yani illa olması mı lazım
Normal olmaması bu sorun değil yani doğru olanı yapmissin
jartiyer hiç merak etmedin mi ya da transparan külot acaba vajinayla olur mu diye
Kendisi için sormuştur
Bekar kız ve seksi iç çamaşırı ne alaka
Yaş Aralığın doğru mu önce bunu sorsam cevap verir misin
Yani kendini sirmartmak icin olabilir kimse gormeyecek sonucta aynadan bakar ulan nasil kariymisim dersin 😃😃😃 o yani
herkesin bir tarzı vardır ve evet, kadınlar kendi için giyer 😎
Ne alaka bide ona ne sen diyon mu kırmızı boxerın var mı diye ona. Üzüldün mü sen
normal tabi ki neden şart olsun, bu tip giyim kuşam da birinci öncelik rahat ve sağlıklı olmasıdır.
Ee şart tabi
Bende bile bir sürü tanga var
Olmaması gayet normal
E olması gerek nbu mu biz mi çok safiz anlamadim
Adrenalinmi arıyor zevkemi gelemiyor ne
Kendi tercihi, bence normal
Olabilir şart değil seksi çamaşırr
evet olmasi gerek arkadas..
Normal tabi kime gösterecek
Senin dolabın senin kararın ona neymiş aw
Genelde olur olsa fena olmaz
Sevgilin pek tekin birine benzemiyor