Dantelli iç çamaşırı aldım dün akşam, Eşim dışarda beni kasada beklerken yanımdaki iki yabancı kokoş kızların beni süzdüğünü görmüş, Hele o sarışın diyor seni baştan aşağı inceledi seni diyor sjsjsjk arkadaşına gösterip fıs fıs bişeyler konuşuyorlardı dışardan bakılınca bekar liseliler gibi görünüyorum acaba ondan mı yoksa beni şey mi sandılar ordaki herkes:(( Herkes almıyor mu sonuçta tuhaf olan neydi anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEskiden dantelli, seksi giyimleri evliler alırdı, eskiden birini sevince direkt evlilik olurdu, hayatımı seninle geçirmek istiyorum anlamına gelirdi, ve hayatının aşkını veya doğru kişiyi bulmamış insanlar çocukluğunu, gençliğini yaşardı, yani herkes haddini bilirdi, şimdi yeni nesil utanmasa, ki yapıyorlardır, 14 yaşında dantelli büstiyerle dışarı çıkacaklar, çünkü çocukluğu reddedip direkt yetişkin gibi yaşama ve öyle kabul görme istekleri var, bu da cinsiyeti, cinsiyetçiliği, şekilciliği çok etkiliyor. Eskiden dantel, seksapeldi, seksiydi, özeldi, aynı zamanda mahremdi, çekici bir şeydi ama bu ergenler sayesinde moda haline geldi, herkes giyince bir çekiciliği de kalmadı, zaten böyle şeyleri çekici olan insanlar giyemiyor erotik durduğundan, memesi olmayıp da kadınım ben diyerek gezip dolaşıp ilan etmek isteyen, ispat etmeye muhtaç ergen kız akımı giyiyor. Sana gelirsek de, daha durumu doğru analizi edip yazamamışsınız, kızların sana bakıp neden fiskos yaptığını bilemeyiz. Belki seni beğendi, belki beğenmedi, bilinmez.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılgiyer tabi ki zevk meselesi
o ikisi de klasik dedikodu yapmışlardır boş kadın işi işte başkalarının hayatına burunlarını sokmayı çok seven kimseler bayılırlar atıp tutmaya00 Yorumla
Adı üzerinde iç çamaşırı değil mi yani ne giydiğinin ne önemi var. Ayrıca kime ne yani. İlişkisi olanlar için ayrı tabi hem kendisinin hem de sevgilisinin eşinin sevdiği şeyleri giymesi normal.
Belki kadın kendisini aynada dantelli iç çamaşırları ile görmeyi çok seviyordur. İç çamaşırı defilesi yapmayacaksa sorun olacağını sanmıyorum.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
103
Cevap
119Cevap
Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Dantelli çamaşırı bekar da giyer evli de giyer..
Bu bir tercih meselesidir..
İlla bir erkek için dantelle çamaşır alınmaz..
Bazen bir bayan kendi için sevdiği içinde giyebilir dantelli çamaşır..
Kimi bayanlar kendilerini önemsediği ve kendine değer verdiği içinde dantelli iç çamaşırları alabilirler kendilerine..
Dışarıdaki insanların bakışlarına fazla takılma.. çünkü onların ne niyetle baktığını sorgulamaya kalkarsan kendi içinde bu seni olumsuz etkiler..20 Yorumla
+1 yılBen bu mantığı oldum olası anlamam, bekarken illa birine göstericeksin diye de giyinilmeli kadın içi ile dışı ile herşeyiyle temiz çekici olmalı bence tabi evlenirken alınır çamaşır bekarı evlisi yok içinle dışınla kendine bakacak kendinle barışık olacaksın bakmayanlar da fısır fısır konuşur işte ne var ki bunda paçalı kilot mu giycez Allahım ya😠
112 Yorumla- +1 yıl
Ben bu mantığı oldum olası anlamam, bekarken illa birine göstericeksin diye de (GİYİNİLMEMELİ) kadın içi ile dışı ile herşeyiyle temiz çekici olmalı bence tabi evlenirken alınır çamaşır bekarı evlisi yok içinle dışınla kendine bakacak kendinle barışık olacaksın bakmayanlar da fısır fısır konuşur işte ne var ki bunda paçalı kilot mu giycez Allahım ya😠
- +1 yıl
Paçalı külot ne kız 😄
- +1 yıl
Paçalı don demek istememişimdir😂😂😂
- +1 yıl
Paçalı külot mu giyicez dedin ya 😂😂
- +1 yıl
Kilot kısmını keşke külot olarak düzeltilseydi 😂
- +1 yıl
İmlaya takılana kadar site de takılmalık çok durum var benimle uğraşma uyuz😏
- +1 yıl
Ovvv fena koydu 😂😂
- +1 yıl
@avicenna90 tm bişey demedim ya 😂
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
Konu neydi ya 😂
- +1 yıl
@nedenlazım o kadar mı işsizsin
- +1 yıl
Çok işsizim
+1 yılSen bunu düşünmek üzerine eşini düşün bence. İyi süzmüş kadınları
72 Yorumla- +1 yıl
Reis be ayrıntıyı iyi yakaladın
+1 yılDantelli çamaşır giymenin nedenleri kişiye göre değişir. Kimisi kocası/sevgilisi için giyer, kimisi ise sadece hoşuna gittiği için giyer. Bu nedenler çoğaltılabilir. Yani bekarı, evlisi, dulu yok bunun.
10 Yorumla
+1 yılNe kadar sığ bi görüş bu. Ben de kucuklugumden beri severim dantelli kiyafet olsun çamaşır olsun annem kızardı yasina göre değil diye. Bende ona kızardım sen evine vitrinlerine dantel asan insan degilmisin diye. Bırakın bu kafaları ya. Dantel bu.
10 YorumlaGiyer ben giyiyorum alırken de hiç çekinmiyorum bin tanede soru soruyorum kimse de öyle tavırlar sergilemiyor sana tavsiyem bir daha ki sefere daha düzgün bir yerden al belli ki onlar iş adabını bilmeyen öğrenememiş şahsiyetler
10 Yorumla
+1 yılGiyiyoruz kesinlikle...
Hatta daha fazlalarını
Beğenilmek arzulanmak çok hoş bisey
Kendi adıma giyiyorum ve severek alıyorum...40 Yorumla
+1 yılBurası Türkiye burada eşini memnun etmek için bile böyle şeyler yapamazsın neden? Ayıp çünkü. Saçmalık boş zihniyetler.
21 Yorumla
Soran+1 yılkonuşanlar rustu
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin de dışarıda beklerken kasadaki ablaları iyi süzmüş, tebrik ederim kendisini. Ben önümü bile göremiyorum maşallah insanlar neleri neleri görüyor :D Giyebilir.
24 Yorumla
Soran+1 yılgöstercem ona gününü bunu hiç düşünmemiştim
- +1 yıl
Ya kadın ne sordu neyle karşılaştı 😂😂
- +1 yıl
😂
- +1 yıl
@ölümmmeleğiii doğru degilmi
+1 yılBütün iç çamaşırlarim dantelli ve ipli kurdeleli tangalar daha neler neler istediğimi de giyerim kimseyi ilgilendirmez
30 Yorumla
+1 yılDantel çok seviyorum valla ben sevdiğim içinde giyiyorum sonuçta iç çamaşırı bu kendin görüyorsun kendin için giyiyorsun diğerleri hasetliğinden öyle bakmıştır
10 YorumlaAblacım eşin bakmış onlara bence kimse seni iç çamaşır aldın diye yargılamaz evlisin sonuçta bekarda alır
12 Yorumla
Soran+1 yılseni kıskandım diyor sana bakınca
+1 yılbazıları böyle şeylerin lafını çok yapar dedikoducu tipler olur hep umursamamak lazım
40 YorumlaMesele dantelli giyip giymemen değil dışarıdan bakan nasıl görmüş iç çamaşırını? Seni şey sanmaları gayet doğal bence
03 Yorumla
Soran+1 yılcanım? satın alıyordum diyorum
Soran+1 yılSsalakmısın?
Bekarı evlisi yok bu işin yakışıyorsa giyeceksin. Aldığın çamaşırlara bakıp hiç yakışmaz buna bunlar da demiş olabilirler offf ne seksi olur bu bunları giyince de demiş olabilirler jshdhsdh
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim bir tane uzaktan kuzen vardı. Kızın pamuklu iç çamaşırı yoktu 😂 ben dahil garipsemiştik. 16 yaşında ne alaka diye. Arada 10 yıl geçti. şu an düşünemiyorum 😂😂😂😂
30 Yorumla
+1 yıleşinle sen ilgi sürekli sizde sanıyorsunuz galiba insanlar istediğini alır giyer
129 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya
- +1 yıl
Senden bakımlı kadınları niye kesmiş eşin niye sana bakıp vaaay kadın dantelli iç çamaşırı almış diye dedikodu yapsınlar insanlar ütopya da mi yaşıyorsunuz 😂
Soran+1 yılNe yalan mı söylüycek bana bakmışlar işte.. ondan öncede kafedeki çift kadın beni sevgilisine gösterip sevgilisi bana dönerek konuşuyorlardı çok kez yaşadım bu durumu
- +1 yıl
Tamam gizli üye en güzel sensin en seksi sensin bacım biz bütün kadınlar seni kıskanıyoruz😂
Soran+1 yılŞu an kıskandın gerçekten.. Sorumu tam okumadın galiba yaşımdan çok genç liseli gibi duruyorum diyorum onun için şaşırıp bakamazlar mı bakılmak için ille güzel olmak mı gerekir?
- +1 yıl
Çok kıskandım gizli üye olduğun için daha bir kiskandim senin egon tatmin olsun canım 😂bende minyonum ve yaşımdan çok küçük görünüyorum ama hiç birileri beni kıskanıyor moduna girmedim sen üzülme çiçeğim hepimiz hasetimizden çatladik bu gizli üye ne kadar güzel aman Allah im
Soran+1 yılben kıskandılar diye bişey demedim 80 insanın içinde böyle düşünen tek sen çıktın demekki geröekten kıskanç bir insansın
- +1 yıl
@yeleli gel lan sende dedikodu yapalım bak kadın minyon aman Allah im nasıl dantelli iç çamaşırı almış küçücük de görünüyor gizli üye biz çok garip karşıladık çok kıskandık güzelliğine hayran kaldık bir daha ki sefere gizli olmadan güzel de bir fotoğraf ile sor ki daha inandırıcı olsun 😂
Soran+1 yılhep aynı laflar hala kıskançlıktan bahsediyor.. Noldu? zekan yetmedi cevap vermeye başkasından mı yardım almaya geldin şimdi?
- +1 yıl
😂😂 komik ve zeki kadın
- +1 yıl
@ölümmmeleğiii Güzel minyon liseli gibi görünen ablamızı neden kıskanıyorsun yaaa sen ayıp değil mi :P ben gördüm öyle yahu :D
Soran+1 yılsen ne zeki ne komiksin sadece kıskançsın yazık
- +1 yıl
@YELELİ herkes sevgilisine onu gösterip ne kadar güzel diyor liseli görünümlü kız kardeşimiz nasıl dantelli iç çamaşırı almış diye dedikodu yapıyor idolümüz gizli üye kardeşimiz 😂
- +1 yıl
@ölümmmeleğiii Ağlatacan şimdi liseliyi ya :D
Soran+1 yıltamam abla kudurdun git çocuklarınla ilgilen burada boş yapacağına
- +1 yıl
@ölümmmeleğiii bak şimdi de yaşlı muamelesi yapıyor, ayıp ama gizli :/
- +1 yıl
ağlama kuzusu gizli seksi ve güzel kadın 😂
- +1 yıl
@YELELİ napsin kendisi liseli görünümlü dantelli iç çamaşırı giyen bir afet sen sus😂
- +1 yıl
@ölümmmeleğiii afet görmesek peh peh sjsjsj :D
Soran+1 yılabla diyorum çünkü benden 9 yaş büyük kudurdukça yazıyor ya
- +1 yıl
teyze de kuzum seninle konuşurken kurabiye yaptım çamaşır astım şimdi oturdum sende su liseli görünümlü dantelli iç çamaşırı almış küçücük kadınsin yakışıyor mu sana zaten ne kadar ayıp 😂
Soran+1 yılTamam abla kolay gelsin erkek suratınada bi
çeki düzen ver arada- +1 yıl
😂😂😂 küçüğüm çok tatlısın
- +1 yıl
@YELELİ fotoğrafı beğenmedi abisi değiştim küçüğüm kötü bişey demedi
- +1 yıl
@ölümmmeleğiii Demek ki hatasını anlamıştır :D
Soran+1 yılsende çok tatlısın neyse kırdıysam özür dilerim
- +1 yıl
@ölümmmeleğiii Ne dedim ben sana anlamıştır dedim :D
- +1 yıl
Takıldık ablacım sen bakma bize kırılacak bişey yok
+1 yılTuhaf olan şey kocanın gördüklerini yorumlama biçimi
20 Yorumla
+1 yılEvli değilim fakat bende giyiyorum bence normal bişey dantel ve tanga çok rahat
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilesiyle yaşayan kızlar nereden dantelli tuman alsın bacım anası yolar bunlar ne diye ben çeyizime kot şortlar almıştım mini mini annemden gizlediğim yer de annem bulmuş hepsini çöpe atmış içim yandı
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Selimkaya123456789 bir şey demedi ama aradığım yer de bulamayınca anladım ki annemin eline geçti
Cevap sahibi+1 yıl@Selimkaya123456789 neye
Cevap sahibi+1 yıl@Selimkaya123456789 çocuğuma mı anlayamadım?
Cevap sahibi+1 yıl@Selimkaya123456789 inemiyorsanız inmeyin kalsın
Cevap sahibi+1 yıl@Selimkaya123456789 kardeş sen ne diyorsun ben anlamıyorum ya uzatma istersen görüşü kaldırmayayım
- Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılBunun medeni hali yok ki.
İster evli olsun ister bekar, farketmez.20 Yorumla Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Giyer tabi neden gitmesin bunun bekarlıkla evlilikle halakası yok isteyen istediğini alır giyer
20 YorumlaNe alaka be isteyen istedigini giyer ne canım insanlarımız var
21 Yorumla
+1 yılTuhaf olan bir durum yok ki, en fazla erkeğine Seksi görünmek için aliyor , fırtınalı bir seks için hazırlık yapıyorlardır diye konuşmuş olmalılar
00 Yorumla
+1 yılNeden giyemiyomuş ya 😃 giyiyorum çokta severim, dantelli bralet takımlara bayılırım renk renk alıyorum 😅
00 Yorumla
+1 yılİstediğini almışsın zaten onlarda kendi aralarında birşeyler laflamıştır uygun bulmadıklarından değil
00 Yorumla
+1 yılGiyimin medeni halle alakalı olması manidar bir durum. Kişi kendine yakışanı giymeli eğer giydiğin de rahatsa bu kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir şeyle ilgili konuşuyorlardır. Sonuçta iç çamaşırcıdan çamaşır alırken kim neden dantel için birbirini eleştirsin. fantezi ürünü mü bu
00 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇeyiz niyetine alan bol bence her kızda olması gerek alınmalı yani evli veya bekar farketmez cinsel hayata adım atmak isteyen herkeste olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de bazen hosuma giden camasirlar oluyo ama bu zamana kadar hic giymedim simdi alsam annem yıkarken tuhaf karsılar mi diye düsüyorum. maalesef türk milleti olarak bu tarz seyler kötü karşılanıyor.
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen sükseli iç çamaşırlarını gösterecekleri kimsecikleri olmayan kuruntulu tiplerdir.
Giyilebilir.00 Yorumla
+1 yılElalemin ağzı torba değil ki ağzını yüzünü s*kesin. Sinirlendim yine. boş ver kimin nasıl baktığına takılma
00 YorumlaKadının tek düşmanı yine kadındır. Şekil a işte.
İsteyen istediğini giyebilir.01 Yorumla
Soran+1 yılBu bakanlarda dudakları şişirilmiş aşırı makyajlı iki yabancı kızdı rustular galiba
- Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yıltuhaf olan bısı yok .
dantellı puskullu sevıyorsa eşin giy tabı.09 Yorumla
Soran+1 yılKız vücudunu inceleyince kıskandım diyor ne alaka? biraz daha baksaydı hayırdır diyecektim diyor
Soran+1 yılvücudumu*
- +1 yıl
yoruma cok acık durum . belkı kız senı begenmıstır .
ya da len kıza baksana tipe bak cay demle ama dantellı tüllü almıs kendınede dıyebıır.
Soran+1 yılolabilir 😂😂
- +1 yıl
yani
:) :)
Soran+1 yılTereddütsüz 1500 liralık tutara kartı basınca da kısknamış olabilirler:))
- +1 yıl
bencede demıslerdır hatun fantazıyı defileye cevırmıs
Soran+1 yılbi tane aldım sadece
- +1 yıl
düzgün marka ürünlerde fiyatlar o noktaya çıktı.
umarım eşin heyecan yapıp yırtıp cıkarmazda 1500 tl çöpe gitmez :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılYo ben hep alırim hiç sevgilim falanda olmadi yalnizim ama en guzellerini alirim ne alaka yani
51 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBegenmeyin lan sinir oldum
+1 yılTanga da giyer dantelli de :) eşin ama o sarıyı beğendiyse artık onu hayal eder sen altındayken
017 Yorumla
Soran+1 yılKızların dudakları botokstu suratlarında bi ton makyaj.. benim fiziğim ikisinede yeter
- +1 yıl
Ama o iş öyle olmuyor be abla
Soran+1 yılnasıl peki
- +1 yıl
Göğüsler, kalçalar :) bir de sarışın.. hayaller hayaller..
Soran+1 yıltamam işte ben fizik olarak daha iyiyim diyorum
Soran+1 yılsadece onlar gibi makyajı abartmıyorum
- +1 yıl
Tamam da fizik olarak herkes kendini beğenir. Sence hayal etmiyor mudur o kadar dikkatli bakıpta. Bende evliyim biliyorum neyin ne olduğunu
- +1 yıl
Belki o makyajlı halleri çekici geldi..
Soran+1 yılAnladım her türlü çekici geldi diyorsun
- +1 yıl
Yani senide görmedim onlari da. Ama bence böyle konuşan birine çekici gelmiştir. Emin ol hayall kurar. Fizigin nasil? Onlarin fizigi nasıldı. Boy kilo gogus vs sence
Soran+1 yılBen zayıf ve kıvrılıyım , sarışın düz zayıftı öteki esmer balıketliydi
- +1 yıl
Himmm. Yani bilemedim. Bana göre sarışın bi tık önde. Sende fena değilsin gibi. Ama esin fantezi seviyorsa fena
Soran+1 yılSarışın olduğu için mi önde
- +1 yıl
1 tık bir de makyajli falan.
Soran+1 yılBazı erkeklerin sevgilisi yanımdayken bana baktıklarını görüyorum bu erkeklerin hepsi karaktersiz yeminle
- +1 yıl
Fiziğin güzelse bakar
Soran+1 yılsenin eşin baksa başka erkeklere?
Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Herkes istedigi çamaşırı alır ama onların sana bakma nedeni alımlı dikkat çekici bi bayansan ondan olabilir
00 YorumlaModa & Stil konusunda 328 cevap paylaştı. sarisin olanin senin boydan suzmesini izleyecek kadar eşinin de onlari süzmesi 😁
10 Yorumla
+1 yılÇok Severim ama sağlıksız her gün giyilmez ilerde özel günler için almayı düşünüyorum rengarenk 🙈
14 Yorumla- +1 yıl
Sağlıksız olan nedir
- +1 yıl
Dantelli çamaşırlar her gün giyilmez aç Google dan araştır
- +1 yıl
Sen söyleyince ne oluyor
- +1 yıl
Vakit kıymetli abi😘bb👋
Giyerler tabii ki neden giymesinler ki? Evlilere özgü bir şey değil bu.
10 YorumlaBazıları yargılamayı çok seviyor canı isteyen giyer kime ne
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen aşko
Gizli Üye(30-35)+1 yılGiyen giyiyor da ben alsam annem hayırdır der 🤦🏻♀️
426 Yorumla- +1 yıl
Hep pamuklu nereye kadar dersin
Cevap sahibi+1 yılAnneme göre gösterecek bir şeyin yoksa bunları giymek saçma 😁
- +1 yıl
Kendini iyi hissettirir deseydin
Cevap sahibi+1 yılMantıklı da ona da mantıklı gelir mi bilmem
- +1 yıl
Kontrol mu ediyor
Cevap sahibi+1 yılÇamaşırları o yıkıyor. Öyle oda kontrolü yapmaz zaten
- +1 yıl
Onun düşük derecede yıkamak zoruna gidiyor 😊
Cevap sahibi+1 yılO kadarını bilemiyorum 😁 Alışkın değiliz böyle şeylere
- +1 yıl
10 tane al alışır 😊
Cevap sahibi+1 yılO kadar para mı var yahu 10 neeee 😁
- +1 yıl
Köklü değişim 😊
Cevap sahibi+1 yılKalitesiz kıyafet kullanmam. 10 taneye de gücüm yetmez 😁
- +1 yıl
Pamuklu kaliteli yani 😊
Cevap sahibi+1 yılBizim de hayatımız böyle napalım 😁
- +1 yıl
Genelde hangi renk
- +1 yıl
Sana da alan biri çıkar 😊
Cevap sahibi+1 yılKendi kıyafetimi kendim alırım. Önerin için teşekkürler
- +1 yıl
Hediye kabul edersin herhalde 😊
Cevap sahibi+1 yılCiddi düşündüğüm bir sevgilim değilse hayır, kabul etmem
- +1 yıl
Bizde onu diyoruz
- +1 yıl
Bu yaş da annen mi karişiyor sana daha
Cevap sahibi+1 yılKarışma değil de böyle şeylere alışkın olmadığımızdan. Aynı evin içerisinde yaşıyoruz sonuçta
- +1 yıl
İlla pamuklu beyaz olsun diyor. Pembe bile lüks 😊
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var. Siyahtan başka giymem
- +1 yıl
Siyahta fena 😊
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikideeee giyer dolabımda askıya bile asıyorum seksi fantezi ic çamaşırlarımı öyle ozenliyim
48 Yorumla- +1 yıl
Ütülüyor musun bide 😄
Cevap sahibi+1 yılTabiki de
- +1 yıl
Jartiyer de var dede şurada düşüp bayılayım 😄
Cevap sahibi+1 yılJartiyer dolu
- +1 yıl
Hassssssss nee 😱😱
- +1 yıl
Hangi renkler var
Cevap sahibi+1 yılSanane Yaa
- +1 yıl
Fileli çorap da var mı
+1 yılÜzerinde bekarlara satılmaz diye bi ibare yok bildiğim kadarıyla. İsteyen giyer evlisi bekarı yok
00 Yorumla
+1 yılBence giyer çok güzel yakışır. Kendini iyi hisseder.
00 Yorumla
+1 yılİç giyim magazam var en seksi iç çamaşırlarını bekar kızlar alıyor 18_25 arası
00 Yorumla
+1 yılDaha da fantezi bile giyinebilirler, bunun bir ayrımı olmaz ki
00 YorumlaYoo ne alaka yaa bende bekarım bende giyiyorum öyle iç giyimleri lütfen biraz çağdaş olsunlar
00 Yorumla
+1 yılKızlar dantelli iç çamaşırı konusunda her zaman sizin arkanızdayım her zaman desteklerim
01 Yorumla- +1 yıl
Dndndnsn çok sağ oll bu gazla yarın tekrar alırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendisini genç hissetmek isteyen bir kokoş gelmiş abiler ablalar, moral verin lütfen kendisine.
Sorunuza cevap : Giyebilirler.01 Yorumla
Soran+1 yılyaşım 25 göründüğüm yaş 17
Yo giyer, sadece evliler giyebilir diye bir etiket yok üstünde yani. :D
00 Yorumlaİsteyen istediğini giyer. Kime ne? İster tanga giyer, , ster dantelli ister başka bişey
00 Yorumla
+1 yılBende seviyorum ama cidden alırken utanıyorum. Belki kendimi öyle daha güzel ve iyi hissediyorum.
00 Yorumla
+1 yılkendini hangi kıyafetin içinde iyi hisediyorsan onu giymelisin kimin ne dediğine çok takılmadan
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı.
+1 yılBekar kızlar kendi örüyor kocalarına masraf olmasın diye 🤣
00 Yorumla
+1 yılYa boş ver sen onları istediğini giy
yakışırken giyiliyor bu devirde00 YorumlaMillet g--tüne ne giyer beni bağlamaz isteyen istediğini giysin :D
03 Yorumla- +1 yıl
Sen hiç liseliye benzeyen olgun gördün mü aha gizli üye ta kendisi😂
- +1 yıl
@ölümmmeleğiii görmemiştim varlığından haberim yoktu canım ya bildiğimiz iyi oldu yani :D
- +1 yıl
Kendisininde varlığından haberi yok övün onu 😂
Bitanede ben sana hediye edeyim istersen bedenini söyle
00 YorumlaModa & Stil konusunda 368 cevap paylaştı. Tuhaf olan bunu soru olarak paylaşman. Onun dışında pek tuhaflık yok.
00 YorumlaAnnesi dolabını karıştırıp yakaladığı zaman ''sen hayırdır'' demiyorsa giysin. Bize ne kendi hayatı
00 Yorumla- Devamını Gör (162)
Devamını Gör(207)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem