Tam tesettür demek makyaj yapmamak ve örneğin göğüslerinin varlığının bile görünmemesi demek bu derece kapanırsak bizi hangi erkek beğenir ki İslam'da bunun cevabı var mıdır
1 ay
O bi şekilde denk gelir örnek
Gidersin bir marketten bi şey alırken biriyle göz göze gelirsin veya bankada
Öyle gelişir
İlla biz erkeklerin herkesin göğüslerinin kalçasının boyutunu görerek yaklaşmamız veya sadece onun için seveceğiz diye bir kural yok.
Sadece göğüsler ve kalça için seven zaten evlenmez evlenemez
Sürekli yeni göğüsler kalçalar ister hayatında çabuk sıkılır
Sevmek demek alışkanlık demek bi noktada fikirlerini sevmek karakterine aşık olmak demek.
Şansına bu tesettürden de güzel göğüsler ve kalça çıkarsa şans piyango gibi;)
Tebrik ederim bu yorum için..
@Nâamütenahii 👍
Güzel yorum
Tam kapalı değilim illa vücut hatlarım belli oluyor fakat buna rağmen bunada şükür diyorum ve erkekler konusunda ilgi hiç azalmadı açıkken de aynıydı kapandım yine aynı hatta şöyle söyleyim bol giyinip az makyaj yaptığım zamanlar dahada dikkat ediyor erkekler naif hanım hanımcık duruyorum ve güven duygusunu daha derin hissediyorlar bence. Eğer istersen kapan o erkek kısmını asla düşünme Allah hiç ummadığın yerden hayatına çok efendi birini sokabiliyor yeter ki onun rızasında ol. Simsiyah ferace giyen arkadaşıma daha onu görmeden gelen görücüleri görsen aklın hayalin şasar annesi teyzesi görüp öyle ballandıra ballandıra anlatıyor ki erkekte tamam olur diyor 🙂
Evet haklısın ben zaten sadece karşıt düşünce sunarak görüş merak ettim yoksa dediklerini bende yaşıyorum en cok etek elbisede gecerli bu etek elbise feminen cunku
Beğenmiyorum ilgimi çekmiyor diyen kesimden hayır gelmez zaten
İslama göre dersen evlenmek için çevrendeki kişiler sana uygun birini bulacak ve oturup çay içerken konuşurken yanınızda birileri olacak. Çünkü henüz evli değilsiniz. Bunları da kabul ediyor olman lazım
tam tesettürde makyaj yapılmadığını kim söyledi kaldı ki gögüs uçlarını görüp beğenen bir erkek varsa o zaten niyetini belli etmiştir. Beğenen her türlü beğenir
Tesettürlü olduğunda seni beğenecek erkek tipi çok net: Senin karakterine, imanına, duruşuna aşık olan erkek 💕 Olay zaten tam da bu olsun istendiği için tesettür var.
Sen kendini Allah için örttüğünde, seni beğenen erkek;
- Dış görünüşünle değil, kalbinle ilgilenir
- Sadece eşini “gözüyle” değil, “gönlüyle” sever
- Helal dairede, saygılı ve ciddi bir şekilde istemeye gelir
İslam’da evlilikte kriter “takva” ve güzel ahlak. Yani sen Allah rızası için tesettüre girersen, karşına da bundan etkilenen, böyle bir kadın isteyen erkek çıkar. Az olur ama değerli olur ✨
Kısacası: Böyle kapanırsan “hangi erkek beğenir” sorusunun cevabı şu: Herkes değil, doğru erkek beğenir ❤️
Cevap
14Cevap
beğenen çıkar belki
Çok oylesini arayan merak eden bana Özel olsun diyen
Evet haklsn
yaaa bencede💕
Goguslerini ve makyajini belli ederek begenilmek evlenmek istiyorsan oyle erkek aramana gerek yok yoldan cevir birini her turlu begenir zaten.
Erkek değil anneleri beğenecek. Sadece giyim kuşamla olmaz o Allah’tan korkuyorsan daha 20yaşına gelmeden seni kapıyolar zaten.
Erkekler beğensin diye değil Allahın emri olduğu için yaparsan güzel bir eşin olur
İslam bilmem ama kimsenin begenmeyecegi ozellikle bu dönemde kesin
begenilmek için göğüslerini erkeklerin gozüne sokan kadindan hayir yoktur
Cevap veriyorum hiç bir erkek
Tamam knk
Herkes beğenir tabiki
Erkekler beğensin diye kapanmiyoruz
Herkes beğenir
Çok var beğenecek erkek
İyide ben erkek olsam açık kızların göğüsleri oraları buraları belliyken tam kapalı bi kızın hiçbir yeri belli değilken dumduzken kapalı olandan nasıl etkilenirdim ki etkilenmezdim
Hanımefendi herkes göğüse bakmıyor ki ben mesela ne göğüse ne kalçaya bakarım benim için kriter değil, yüzünde peçe olmadıkça sorun değil
Kaç yaşındasın
19.
Açıık musın kapalı mısın
gorucu iste , sacma
Altında ne giydiğin düşündürücü olur
Biri gelir seçer
Görücü aile falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?