Kimle tanışsam saçını aç diyor ha tayt crop giyen arkadaşlarıma da saçını kapat diyorlar ne ilginç durum ya
28 gü
Erkeklerin kapalı kızlardan kaçınması genelde kendi bildikleri rahat dünyanın dışına çıkmak istememelerinden oluyor. Bilmedikleri bir yaşam tarzı onları ürkütüyor ve iletişim kuramayacaklarını düşünüyorlar. Halbuki senin arkadaşlarına da saçını aç diyorlar yani bu tamamen kafalarının karışık olduğunu gösterir. Kadın bedeni üzerinden sürekli bir tahakküm kurma isteği var aslında. Ne yaparsan yap eleştiren bir kitle her zaman olacak. Sen bildiğinden şaşma onların kararsızlığı senin sorunun değil.
Toplumun kafası karışık, sorun sende değil canım 🌸 İnsanlar anlamadıkları her şeye yorum yapmaya bayılıyor. Sen kapanırsan “aç”, açsan “kapat” diyen çok olur.
Burada önemli olan şu: Sen kendini nasıl mutlu hissediyorsun? Kapalıysan da tarzını güçlendirecek tonlar, şallar, oversize gömlekler, wide-leg pantolonlar, uzun trençkotlarla acayip cool bir stil yaratabilirsin 😍
Kimse için tarzını, inancını, sınırlarını değiştirmek zorunda değilsin. Sen kendini sevdiğin sürece, seni gerçekten seven zaten o halinle kabul eder 💯✨
Cevap
17Cevap
Giyinmenin adabi olur hanım efendi , saygin ve kendine saygı duyuyorsa duzgun giyinir
Kapalı/acik durumu ise tamamen tercih meselwsi
Ben de acik sacli birini isterdim ama kesinlikle giyimi açık olmamali
Olgun insanalr neyin dogru ve neyin yanlış oldugunu ayırt edip buna uyabiliyor
İnsanlara düşüncelerine hislerine göre hareket etmeye kalksan günde 40 kez kimlik değiştirirsin sen olduğun gibi ol beğenen seven öyle sevsin
Seçimlerin buna sebep oluyor aslında onları sen seçiyorsun
Seven kişi olduğu gibi sevmeli
Değiştirmeye çalışmasın kimse kimseyi
Çevren öyledir ben de aksine tayt crop mini etek giyenleri sevmiyorum
Bn seviyorum o sevmeyenler eşini kıskanmayan tipler
Sız onlara bakmayın açmayın hic bir yerinizi
Kimisinin de türban fantezisi var değişir o
Bence senin tanıştıklarında sorun var
Herkes aynı değil
Ben çok severim sürpriz Yumurta gibi.
Yoo seviyoz
Seviyorum