Ben istediğimi giyerim kimse bakmasın saçmalığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yaz tam gelmemiş olsa da bugün sokakta affedersiniz bi kızın makatının yarısını gördüm ve bu hiç hoş bi durum değildi. Şimdi bi metafor üzerinden soruyorum, elinizde bi külçe altın olsa şehrinizin en kalabalık meydanına gidip altını herkese gösterseniz ve "ben bunu buraya koyuyorum ama kimse bakmasın, kimse almasın" deseniz bu ne kadar mantıklı olur? Evet haklısınız düzgün bi insan o altını almaz, almak hırsızlıktır ama şunu unutmayın ki insanların hepsini siz yetiştirmiyorsunuz. Halk hırsızları da içerir düzgün insanları da. Ve siz düzgün insanlara güvenip o altını oraya koyma riski almazsınız. O altını oraya koyuyorsanız çalınacağını bilerek bunu yapıyorsunuz. Bu neticede bedenini açıp gezmek de aynı şey. Eğer açıyorsanız başkalarının bakmasını göze alıyorsunuz. Bakılmasını istemiyorsanız bedeninizi kendinize saklarsınız. Ben açarım ama siz bakmayın gibi bi kafa yok.

Güncellemeler
2 ay
Arkadaşlar anlamak isteyen anlar benim söylediğim uğranılan tacizi nedene bağlamaktan ziyade kullanılan cümlenin saçmalığı. Taciz tabi ki normal değil, kimse tacizi hak etmez bunu hepimiz kabul ediyoruz burada sorun kullanılan cümlenin saçmalığı
Güncellemeler
2 ay
Anlama güçlüğü çeken arkadaşlar için özetliyim çünkü konuyu başka yere çeken çok oldu:

Çıplaklık normal değildir. Ve özgürlük çıplaklık değildir.
Sapık sapıktır başkalarını değiştiremezsiniz, ancak kendinizi elinizden geldiğince koruyabilirsiniz.
Tevekkül boşa değildir, çabalamak bizden takdir Allah 'tandır.
Ben istediğimi giyerim kimse bakmasın saçmalığı hakkında ne düşünüyorsunuz?