Hangi tarz, nasıl ayakkabılar kadınlarda size çekici, tatlı, hoş, göz alıcı gelir?
1 ay
Hangi tarz, nasıl ayakkabılar kadınlarda size çekici, tatlı, hoş, göz alıcı gelir?
Cevap
14Cevap
Stiletto her kadına çok yakışıyor gadası
topuklu ayakkabı önleri açık olan
normal ayakabı giyin yeter mk illa 10 cm topuklu giymenize gerek yok
Niye boyunmu kısa
180 cm yetmiyormu
Sevgilinin boyu en fazla 165 filan olursa yanında istediği topukluyu giyebilir siritmaz
165 olsa da sorun olmaz kardes illa cekici olcam diye kalf kaslarını calıstırmasın :D
Hahah kullanıcı adından ilginçmiş bu arada
gerçeği yansıtsın diye koydum güzel mi :D
En azından fake foto koymuyorsun doğru 😂
kank yalancı olmayı sevmem tipimi koysam direk site beni engeller mk
Buradakiler çok komik ya herkes kendini begendirerek ego tatmin etme peşinde burdakilere kendini begendirsen nolucak niyet belli zaten 😂😂
olsun ya ergen ve karaktersiz saygısız insanlardan hakarete ve aşağlamaya uğrayacağıma hic resim koymam daha iyi en azından ismimden anlaşıllır ona laf soksunlar
Knk yaydığını enerji ve bakımlı olman önemli olan tipten ziyade yani tipine takılma okadar
ooo sende baya çizgifilm izleyen bir tipmişsin yalnız hangi devirde yaşıyorsun mk enerji felan filan bende özgüvende var bakımda var giyimde iyi ama tip kötü ne yapıcaksın ona kalkıp suratı eşeegin gtü gibi olan birine de tavsiye verme arkadas bizi seven sayan olmamıs bu zamana kadar sen de hikaye anlatma
Dediğim gibi bir insana denk gelirsen anlarsın ne demek istediğimi inşallah
mk 34 yaşına kadar denk gelmemiş şimdi mi gelicek valla gece gece kafamı sktin
Tipi çirkin olupta gerek konuşmasıyla gerek hareketleriyle sempatik olan çok kişi var
peki bu kişiler evde kazığın üstüne oturmuş bir vaziyette tv seyretmiyorlarmı :D
İnsanlık edip tavsiye vereyim dedim üsluba bak etrafa böyle kin kusarsan işin zor zaten senin
yok kin kusmuyorum sadece tavsiyen yrrrk gibi onu demek istedim yoksa sende bir sorun yok tavsien aynı gtte cıkan kıl dönmesi gibi bir şey hani hayatında kötüyü görmemiş kişiler burada bana emekli öğretmen gibi tavsiye verir olmuş
Hahaha bazı kişilerde insanların ne yaşadığını bilmeden yargılar olmuş
neyse sana iyi yaşantılar o zaman mk sözde biz kimiz ki bkdan aşağlık bir varlık ne haddimize sen yüce bir varlıksın cok özür
Seni hayata kim küstürdü bukadar normal değilsin haberin olsun
heralde sen ne sandın deli olmasam burada ne işim var mk yoksa ne yapayım KS yi
Deli insanlari severim aslında dengesiz heyecanlı olur😂
sen benim gibisini görmedin ki kardes boş yapma raporluyum ben
Stiletto ve tokalı babet
Bol pantolon altına beyaz Adidas
İnce topuklu ayakkabı ve stilletto
Ben klasik adamım topuklu der geçerim
siyahi bağcıklı deri
Siyah bağlamalı topuklu ayakkabı mı kasdediyorsun
Spor ayakkabı net
Bir sürü spor ayakkabı modeli var ne model?
New balance tarzı tabanı yüksek
Bu tarzın harika ya
Klasik topuklu
topuklu ayakkabılar
Stiletto
Mesela stilettto
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kadınlarda ayakkabı konusu tam benim alanım 😎✨
Erkek gözüyle söyleyeyim ama moda kafasını da katıyorum 😅
En çekici bulduklarım:
Topuklu ama aşırı abartı olmayan stilettolar: Özellikle siyah, nude ya da kırmızı 🔥 Hem zarif hem özgüvenli duruyor.
Beyaz sneaker: Hem tatlı hem cool, kombinlemesi kolay, kızda rahat ama stil sahibi bir hava veriyor 🤍
Bilekten bağlı topuklular: Bacağı inanılmaz şık gösteriyor, elbise ya da etekle çok göz alıcı oluyor 💃
Ama en önemli detay: Kendine en yakıştırdığın ve üzerinde özgüven patlattığın ayakkabı her zaman en çekici olan 💯✨