Hangi sneakerlar kadınlarda cool duruyor? düz mü hafif dolgulu mu nike, converse, vans hangileri daha güzel sizce? fotograf link falan atarsanız da olur begendiklerinizden
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hafif dolgulu ve beyaz gri tarzı olanları beğeniyorum genelde. Converse modelleri de iyi ancak çoğu zaman tercih edilmiyor
şunlar nasıl sence,
www.nike.com/.../DQ0853-100
Evet bahsettiğim tam bu tarzlar çok hoş duruyor ve şık
aa tamam ben de tam bu sneakerı istiyordum alıp almamak konusunda kararsızdım, kışın da giyebilir miyim kuru havada bunu
Ayakların üşümez ise giyilir güzel. Hele ki Akdeniz Ege'de falan yaşıyorsan kesinlikle giyilir
yok ya İstanbul hahahah ama ben kışın botlarla cok sıkılıyorum her mevsim spor giymek istiyorum :D
Tamam o da olur İstanbul'da da böyle yağmurlu havada da giyilir çok yağmadığı sürece spor giyim iyidir ya zaten :D
dimi bencede yılbası hediyesi alıcam kendime o zaman kısın bol bol giyerim :D
Ah öyle mii kesinlikle almalısın o halde :D Kışın giyilir. Baharda da bol bol giyilir kar yağmadığı sürece 😂
ben alırsam kesin hep kar yağar :D
Yazın giyersin o zaman :D İstanbul'a kar ne kadar yağacak deme öyleee :D
yagmadıgında giyerim artık :D nelerle kombinliyim yazın elbise falan kolay da kışın hangi tarz kot pantolonlarla olur
Kışın siyah kotla, dar kesim pantolonlarla iyi olur. Üzerine kaban alırsın.
Bilekte biten tayt ile olabilir ya da normal taytla
Normal jeans pantolonların altında da çok bol olmadığı sürece gayet şık durur. Zaten elbiselerle güzel olduğunu söylememe gerek yok bence
dogru tayt sweatshirt guzel olur, benim cogu pantolonum dar kesim dar paca olanlardan zaten birkac tane mom jean var onlarla mı guzel olur? birileri de bol olanlarla guzel olur bu ayakkabılar demişti ama ben bol giyemiyorum yakısmıyor
Evet onlarla zaten. Dar paça ile her türlü güzel olur, mom jeane de en çok yakışan ayakkabı türü bunlar ya zaten. Kombinleri bu şekilde yaparsan, yaptığın her kombin altına bunlar yakışır. Genelde dar ve spor mu giyiyorsun o zaman
hani eşofmanla giyiyolar ya bol seklinde ben oyle giyinmiyorum yakıştıramıyorum hantal geliyo o tarz. aynen dar paça genelde bi tek pantolo kısmında nasıl giyerim diye dusunmustum ama bi tane yeni ispanyol tarzı aldım hani yeniden moda oldu ya onla da olabilir
bak bu tarz www.missrouge.com.tr/pacasi-dikissiz-boru-paca-pantolon-10143
Onlar biraz kötü duruyor ya zaten. İspanyol tarzla iyi durur mu bilmiyorum ama olabilir. Hayal edemedim şu an. Ama dediğim gibi olan tüm pantolonlar ile olur. Zaten mini, midi elbiselerle falan çok iyi olur taşıyadabilirsen çok harika bir tarzın olur
nasıl yani pantolon olarak mı kötü? ben cok severek almıstım eskiden de modaydı :/ aynen elbiselerle iyi olur risksiz en azından :D
Hahaha hayıır İspanyol pantolonları kadınlarda aşırı beğeniyorum. Sadece bu ayakkabı ile nasıl olur bilemiyorum. O yüzden dedim... Elbise ile kusursuz olur zaten bu ayakkabı eminim sana da çok yakışır :D
haa tamam ahahah yüreğime indi daha yeni almıştım :D iyi tamam onuna giymem yakışmazsa dar paçalarla giyerim o zamaan
Onunla da hayal edemediğim için yoksa senin tarzının iyi olduğuna ikna oldum ve seçimlerine güveniyorum onunla da efsane olursunnn 😂
hahahahahah bak iyi kıvırdın :D sagolun efenim :D
Şş çaktırma kıvırma yok :D rica ederim efendim, ben teşekkür ederim güzel fikirlerinizi benle paylaşınız 😄
Bu arada daha çok tanımak konuşmak falan istersen buralardayım ben 😂😂
hahaha :D ne demek :D
konuşuruz dertleşmek istersen burdayım :D
Sen istemez misin yanii :D
konuşuruz ben arada konusuyorum burdakileri darlıyorum :D
Darlamak mı uzak geldi bana. Denemek isterim :D
dur mesaj atıyım ama sinir krizi gecirmezsin umarım :D
Erkeklere göre değilde kendine göre bı tarzın olursa farklılık olur :)
öyleyim ama merak ediyorum sadece dışardan hangileri çekici duruyor diye yoksa istediğimi alıyorum :D sana göre nasıl seyler guzel model var mı hic kafanda
Tabi ama nasıl aticam