Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geneli evet. Ben sevmem... Zaten soruna da genelde sevmeyenler cevap verir. Diğerleri ses etmez. Bak şu durumu erkek çok yaşar. Mesela x kişisi hafif göğüs dekoltesi giyer onun dedikodusunu yapar bu da giyilir mi hayatta giydirmem sevgilime diye... Bir kaç ay sonra sevgili yapar bakarsın p*rno yıldızı gibi dolasıyor ortalarda. Yani samimiyetine de güven olmuyor bu erkek milletinin nasfjasb
Erkekler “açık saçık”tan çok, kendine yakıştırdığın ve özgüvenle taşıdığın kıyafeti seviyor diyebilirim 😌🔥 O yüzden benim oyum: Hayır.
Tarzın neyse, neyle rahat ve mutlu hissediyorsan onu giy. Oversize de olur, mini elbise de, crop da… Sen kendini iyi hissettiğin sürece en çekici olan versiyonun o 💫✨
Cevap
28Cevap
Evet acık seviyolar bunlar icin meme dekolteli giyincen @mında belli olursa vazgecilmez olursun
Asla sevmiyoruz. Açık giyinen kızla da hiçbir erkek ciddi düşünmez. Eş ya da çocuğumun annesi olur demeyiz. Diyen varsa da eşini sergiletmeyi seven varsa da gvattır ya da swinger’a bile meyillidir
Hayır sevmiyorum.
Eskortumsu haller diyorum.
Bence kızlar en çok bu konuda yanılıyor. Bakmak, beğenmek ya da hoşlanmak anlamına gelmiyor.
Kendi adıma ben itici ve mide bulandırıcı buluyorum
Hayır ben sevmem.
Çakallara mı sergileteceğiz bir de?
Yakışanı seviyoruz. Muhafazakar giyim ve aşırı açık giyimi beğenmiyorum.
Kiyafeti değil, kıyafet olmayan kısımlerı seviyorlar
Evet, bayılırlar.
Sana da bayildim
Evet o kadar bakıyorlar
Hayır kapalı seviyorum
Yakışıyorsa güzel duruyor
Severim ama yakışan giysin 😂
kıyafet ile saçı açık olmanın ne alakası var
Dışarıda hayır.
Evet, bu tarz kıyafetleri seviyorum.
Hayır aşırı açık sevmem
Kıyafetine göre insan seçmiyorum