Kızına göre değişir.. Apaçi bir kız pantolon üstüne eşofman üstü giyen erkeklerden hoşlanır üstüne de bir kırmızı şapka, tamamdır! Entel kızlar kolları kıvrılmış gömlekli, pantolon askılı ve gözlüklü erkeklerden hoşlanır, ellerine de bir kitap verdi mi tamamdır! Ofiste çalışan ve zengin koca isteyen kızlar ise genellikle üstüne tam oturan takım elbise giymiş ve her gün düzenli tıraş olan cepleri şişik olan erkeklerden hoşlanır.. Hoş, hangi kadın zengin bir erkekten hoşanmaz ki? Ne istediğini bilmeyen kızlar serseri kılıklı kaslarını belli eden v yaka tişört giyen erkeklerden hoşlanır bu erkeklerin hafif sakalları olmalı ama uzamış değil 2 gün boyunca tıraş olunmamış bir sakal, güzel bir gülümseme ve parlak dişler! Sen de hoşlandığın kıza göre giyimini belirleyebilirsin!
124 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞahşen ben ağırlıklı bir şekilde siyah beyaz giyinen erkeklerden hoşlanırım.
Beyaz bir gömlek, siyah bacaklarına oranla hafif dar siyah keten pantolon, deri kemer demir süslemeli olmalı. Gömlek içerde kollar hafif katlanık karizmatik bir yürüyüş ile kombinlenirse giyim olayı biter benim için.
Elbette hepsi giyimle sonlanmıyor , konuşması ve davranışları kötüyse istediği kadar şık olsun benim için biter.21 Yorumla
Klasik giyim tarzını beğenirler daha çok kendileri çok şaşalı süslü püslü giyindikleri için erkeklerden sade ve erkeğe yakışan giyim tarzından hoşlanırlar.
00 Yorumla
erkek benim gibiyse hiç bişey giymesin istiyorlar :D:D
04 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendine yakisani giyeceksiniz arkadasim,, moda diye esmer biri gidip pembe bir tsort giyince cingene gibi dolaniyo sonra..
Ama itiraf etmek gerek, takim elbiseli erkek bir adim once her zaman ;-)21 Yorumla
+1 yılKoyu renk giyinmeli bence giydikleri ni ayakkabısı ile uydurabilmeli spor şık olmalı uzun boylu ise dar pantolon yakışır ama tayt gibi değil benim eski sevgilim in boyu 1.94 tü bacakları uzun ve inceydi ama vücuduyla orantılıydı poposu küçüktü ve kaslı vücudu vardı taş gibi dururdu dar pantolonları ve çok etkilerdi beni sapıkmıyım neyim :( neyse kusura bakma yani böyle ben birde erkeklerin hırka ve kot ceket olayına bitiyorum bence inanılmaz çekici.. Hadi bb :D
21 YorumlaHerkese göre değişir ama kesinlikle göğüs dekoltesinden, atlet ve atlet formundaki kıyafetlerden, soluk renkteki tuhaf baskılı tişörtlerden hoşlanmıyorum.
Erkeklere kazağı ve takım elbise kravatı çok yakıştırıyorum ( yaka falan kalkık değil düğüne gider gibi hiç değil ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım)11 Yorumla
+1 yılRahat olun fazla kasmayin bence bir kot pantolon ustune duz veya onu desenli sekilli tisort ve ustune fermuarli duz renkte bir polar/sweat ile sizden iyisi yok rahat takilin kasmayin fazla detaya gerek yok duz sade kiyafet erkegi her zaman daha cekici gosterir bence
11 YorumlaGiyim tarzından önce o kişiye nasıl yakıştığı önemlidir. Ben sayarım şu şu diye ama her insan o tarzı taşıyamayabilir. Kimine yakışır, kimine yakışmaz. Herkes kendi giyim tarzını bulursa daha güzel olur :)
Şunları giyip kullanmasınlar yeter :)
Renkli pantolon
İskarpin ayakkabı
Beyaz çorap
Keten pantolon
Baskılı t-shirtler hani çocuksu olanlar var ya onlardan
Küpe vs. takmaları
Vs. buna benzer şeyler kullanmasınlar yeter :)03 Yorumla- 16 Yorumla
+1 yılYa aslında bu erkeğin boyuna ten rengine göre değişir diye düşünüyorum herkesede herşey yakışmaz ama bence esmer erkeklere açık mavi gömlek ya da beyaz gömlek onuk altınada açık renk jeans'ler güzel gidiyor tabi spor ayakkabı ile kullanıldığında kısacası spor tarzı yakıstırıyorum.
10 Yorumla
+1 yıllh5.googleusercontent.com/.../9yFjjrwGRjan8rMjD2SimKGGXP6iX-v6q4y4G6xHBqCerVkAxEOGNibTrJpSBelvxlga-o8jpY2v9nAN01_NzvxDJVzBcqZUh_ED7rc4YU1JevNU9XN1rAK0Yz-jb51UIYepGl8mO6r6_NjedRS2TYbawqU=w313-h470-nc
lh3.googleusercontent.com/.../SbtrFuBCKi8or2P95pIWC-cD4JTgDzGxFjzc5wPHMjVRbJJZ8hVOqF4D8J9yyk-mScRRVi5NPiLfiMBJT9fo0L470JV7rVRFpsIKUfG1VsNzQDZewCuhbVi43zFl2Q=w328-h448-nc
Böyle..03 Yorumla- +1 yıl
Özür dilerim..
+1 yılSpor şık ya da direk şık olmalı, erkekler spor diyince aşırı salaş geliyorlar öyle olmamalı, farklı ol ki etkileyebil ama çok da aykırı olma tabi
10 YorumlaBence ne giymeli değil de ne giymemeli diye sormalısın beyaz çorap önü sivri ayakkabılar ve şu dekolte tişörtlerden uzak durun!! Çok iticii gerçekten
01 Yorumla
+1 yılKendisi olsun kendine ait bir tarzı olsn bugün tarkan yarın hakan akkaya öbür gün ibrahim tatlıses olmasın.
Oturmuş bir tarzı olmalı tarz dediğin se 19-22 yaş arası oturur00 YorumlaTakim elbise her erkege yakismaz tasimasi gerek :) Ama söyle bir sey var ki, kumas pantolon kazak giyen erkekler biraz itici geliyor.. O yuzden kisi kendine ne yakistigini bilmeli..
00 Yorumlaİlk olarak ayakkabılar dikkatımı çeker. Spor ve şık tercihim. Yani herkesin içinde fark edilen erkekler hoştur bana göre. Oha l*n tipe bak tarzı değilde daha cool :)
00 Yorumla- 10 Yorumla
Siyah deri ceket, deri bot, hafif dar pantolon, takım elbise, fedora tipi şapkalar yani kızları bilmemde ben bunları seviyorum :))
00 Yorumlasporla şıklık arasındaki ince çizgiyi yakalayıp bide giydiğini üzerine yakıştırıp taşıyabiliyosa ne isterse giysin
01 Yorumla
+1 yılBeyefendi giyinen kisilerden hoslaniyorim ama eig secilen yorum cok sacma zira zengin onca kisiye yol verdim tenezzul bile etmedim
07 Yorumla- +1 yıl
Sırri bende
inanmayabilirsin en son konustugum kisinin bir insaat sirketi vardı - +1 yıl
Umursamazlık
herkesin hayır diyemedigi insanlara burun kıvırma - +1 yıl
Okey :)
Bazi erkeklere takim elbise cok yakisiyor yaa :D tabi her zaman giyilmez onun disinda 2 beden buyuk almasinlar bedenlerine gore alsinlar :D
01 Yorumla
+1 yılTakım elbiseden başka kıyafet yakismayacak erkeklerde var ama bence erkekler genel olarak spor giyinmeli. Renk uyumunu yakalamali. Memur gibi değil ama zibidi gibi de olmamalı. Off çok karışık :))))))
02 Yorumla- +1 yıl
Tek renk sade bir kazak , mavi ya da siyah kot ve altına yine güzel sade bir spor ayakkabi , spor saat , deri yüzük ve tabiki parfüm nasil oldum ;)
- +1 yıl
Deri yüzük olmadan sen bir harikasın dostum :))
+1 yılTabiki spor ama cool eğer baklavası varsa örnek olarak beyaz dar t-shirt siyah pantolon ve siyah deri ceket altında supra tarzı ayakkabı gibi gibi
00 Yorumla
+1 yılOnu bunu bırakın bir erkeğe kahverengi yakışıyorsa o erkek tamamdır
03 Yorumla- +1 yıl
Diyorumki kahverengi öyle herkese yakışmaz. Dar bir gömleğin altına kahverengi hoş bir pantolon giydiysen bu da sana yakıştıysa tamamdır demek oluyor :D biraz klasik kaçtı galiba :D
Ne giydiği önemli değil. Şık olsa tabii dikatimi çeker ama sade/spor tarzda da olsa olur. önemli olan giyimi değil.
05 Yorumlahttps://www.sensoyle.com/g/1spor_erkek_ceket_2.jpg
Bu şekil çok beğenirim birde spor tarz falan :)00 YorumlaBence beyaz veya açık mavi renkte bir gömlek giyip altına jean giyen tabi kemeri ve aksesuar olarak saat vazgeçilmez :) ama deri ceket giymesin ya herkes deri giyiyor bu aralar :) ayakkabı da spor tarz olabilir.
00 Yorumla
+1 yılkendine yakısanı gıysın daracık yakası bagrı göğüsüne kadar acık tasma gıbı zıncır takmasın bır de grı takım gıymesın gerısını kızlar toparlar :)
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılgiydiğini kendine yakıştırsın ne giyerse giysin gözüme güzel görünsün :)
01 Yorumla
+1 yılGiyimini onemli kilan uyumlu olmasidir. Uyumlu olsun yeter. Kendine yakistirirsa o erkek zaten şıktır.
00 YorumlaMarka alsin ve cool giyinsin o yeter. Bide Kundura olmasın mumkunse :d
13 Yorumla
+1 yılaslında erkeğe göre bile değişir sonuçta yüz hatları açısından bile pek bir tipin yoksa sade ol yeter
03 Yorumla- +1 yıl
o kadar yakışıklı değilse aslında hiçbişeyi değiştirmez
Ben vintage tarzlari cekici buluyorum. Daha zarif ve erkeksi geliyo
00 Yorumlapantolonunu gömleğin üstüne çıkarmış kemerli , kolunda saat falan bu tarz :D
00 YorumlaCok itici bulduklarımı diyeyim. Aşırı dar. Dar paca tayt gibi kot. Düşük bel (görünce ölmek istiyorum) yakası baya acık tişört. Ne bilim böyle şeyler itici oluyo. Erkek gibi giyinin beeee
10 Yorumla
+1 yılKişi vücudu nu tanımali ona göre giyinmeli ne giydiği önemli degil
00 Yorumlakendıne yakışanı gıyecek ama klasik olsa bı ayrı guzel olur :)
10 YorumlaŞöyle böyle giyinsin diye bir derdim yok yakıştırıyorsa benim için nasıl giyindiği hiç önemli değil
00 Yorumla
+1 yılSpor giyinenler daha iyi ama takim elbise de cok yakisiyor bazilarina
01 YorumlaYerine göre giyilmesinden yanayim ama salaş kendi tarzını ortaya koyan gençten yanayim.
04 YorumlaSade renkli tshirt ve pantolon giyebilir takım elbise giyebilir
03 Yorumlauzun zamandır kimseden hoşlanmıyorum şükür, Allah'a yakın bana uzak
02 Yorumla- +1 yıl
triplere bak :D
+1 yıltişört pantolon spor ayakkabıdikilmiş saçlar ama kirpi gibi değil sshshh
02 Yorumla- +1 yıl
rampa :3
Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı. işine gücüne baksın çalışkan centilmen olsun yeter klasik tercihen..
10 Yorumla
+1 yılKendine yakisani giymek herkese en yakisanidir kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılKız gibi dar ve rengarenk pantolon giymeyen erkeklerden.
01 Yorumlayerine göre giyinmeli ama genel anlamda düz ve spor tercihim veee kesinlikle her zaman spor ayakkabı :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadın giyiminden bir haber olan ve kadın reyonlarından uzak duran erkek giyimi.. Senin ki gibi canta reyonları felannn hiç hoş degil :))
020 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)) böyle tepki verecegini tahmin etmemiştim.
Cevap sahibi+1 yıl:)) yok "sana mı sorcam hangi reyonda gezecegimi felan " bekliyodum :))
Cevap sahibi+1 yılbence o kalp temizliği degil umursamamazlık :))
Cevap sahibi+1 yılsanmam :)
Cevap sahibi+1 yılsence işte :)
Cevap sahibi+1 yıltamam agbi kızma karışmam bir daha
Cevap sahibi+1 yılartık cok geç :)
Cevap sahibi+1 yılben alındım artık
Cevap sahibi+1 yılhiçbirşey. olmuşla ölmüşe care yokk :))
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yıliçine düz t shirt giyip üstüne gömlek giyen erkek benim için 1 - 0 öndedir
00 Yorumla
+1 yılSpor giyimli erkekler cok iyi bence tisort ustu gomlek falan cok iyi ve kesinlikle dekolte yapmayin yeter :D
00 Yorumla
+1 yılGünlük hayatında spor kıyafetlerle dolaşan erkek bana her zaman daha çekici gelmiştir. Erkeğin çok detaylı giyinmesi fazla hoşuma gitmiyor.
00 YorumlaDar ve renkli pantolon giymeyen , kot üzerine düz siyah giyenler de iyi oluyor. Kısacası sade ve renksiz.
00 Yorumla
+1 yılKot pantalon tisort spor ayakkabi her erkege yakisir bence
00 YorumlaTakim elbise mafya tarzi :) :)
05 YorumlaSpor dar cool olucak. d
02 Yorumla
+1 yılTemiz ve rahat giyimli
00 Yorumla
+1 yılTakım elbise erkek <3
Kot ve gömlek00 Yorumla
+1 yılSpor Giyim bana göre. .
00 Yorumla
+1 yılspor ve güzel giyinen şık
00 Yorumla
+1 yılspor giyinsin ve daha önemlisi özgüveni olsun
00 YorumlaEig ye katiliyorum dostum
01 Yorumla
+1 yılGiyim hiç birleydit içindeki giydiğini gösterir;)
00 Yorumla
+1 yılDeri mont olsun gerisi hikaye
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler