Arkadaşlar gece hiç uyuyamadım bu yüzden gözlerim çok şişti ama benim makyajımda gözlerimi ön plana çıkarmam lazım şişi nasıl indirebilirim?
Buz yöntemi bende işe yaramıyor
Buz yöntemi bende işe yaramıyor
bunla ilgili bi kaç yöntem biliyorum birincisi çiğ patatesi çok kalın olmayacak şekilde halka olarak doğra ve gözüne yerleştir biraz beklet yada göz çevrene koyulacak büyüklükte pamuğu demlenmiş çaya batır biraz beklet, bunlar benim bildiğim yöntemler umarım işe yarar
Önerilerin için TŞK canım
rica ederim :)
Çay pansumanı yap en kolayından,demliğin içinden poset cayları alıyosun gözlerinin üstünde bekletiyorsun.Veya patateste olabilir.
buz işe yaramıyorsa sıcak kompres uygulamanı öneririm zaten gözüne orantılı olarak yüzünde şişmiştir büyük ihtimal uykunun açılması lazım tamamen uykun varsa şişer gözlerin yoksa zaten şişlik falan kalmaz.
Hayır uykum yok zaten şişlik inmeye başlıyor , TŞK
soğuk salatalık dinlendirir ve gözlerinin altından ve üstünden elinle yanlara doğru çek kan akışı hızlanır...havuç suyu çok faydalı havuç da yiyebilirsin
Şuan makyajımı yaptım bu yüzden daha sonra havuç yemeğe çalışacağım salatılıgıda deneyeceğim TŞK
Cevap
5Cevap
Gozlerinin ustune salatalik presi uygula sisini ve morlugunu alir
patatesle salatalıı pure yap gozlerıne koy ıyı elır.
biraz patates koy üzerine yada çay ama çayı demledikn sonra içindeki tilfini alıp bezin arasını koy dene yada salatallık koy geçer en kötü ihtimal göz altı için bir kaç krem vs bişey yapabilrsn
Icinde bal olan merhemi yada yesil cayli kremi sisik yere sür. Sabaha kadar aglayipta gözlerim sistiginde iyi gelmisti
Poşet çaylardan koy gözlerinin üstüne ama demlenmiş olmalı.
Uyuyayarak indirebilirsin :) :P
Uykuyu hiç sevmem hem bu bayramda ne uykusu
sade bir makyaj yap çok ktü gözükmez bence
Göz kalemi ve hafif reimel koyuyorum zaten sadece ama gözüm şiş olunca hoş görünmüyor neyse ki şiş geçti sayılır
sevindim güzel oldu güzel
makyajla kapatablrsn
gün içinde uyumaya çalış geçer şişlikler
... Gözlük tak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar