Ne kadar açık giyinirse o kadar havalı oluyor ama istisnalar kaideyi bozmaz tabii. Acaba kadınlığının gücünün farkında olduğu için mi öyle oluyor?
1 ay
Ne kadar açık giyinirse o kadar havalı oluyor ama istisnalar kaideyi bozmaz tabii. Acaba kadınlığının gücünün farkında olduğu için mi öyle oluyor?
Altı boş özgüven diye buna denir. Açık giyinmek, toplumda yüzümle ve düşüncelerimle var olamıyorum bari bi yerlerimi açayım da oradan dikkat çekeyim demek gibi bir şeydir
Bide kadınların gerçekten korkunç bir çekim gücü var kadınlık gücü var bunu açıldıkları zaman kaç kişinin canı yanıyor farkındalar mı bilmiyorum belki de bu gücü kullanıyorlar hoşlarına gidiyor
Vücudunu kullanarak insanları etki alanına almak basitliktir ve evet bu durum hoşuna giden çok kız var
Ve ben çok modern bir erkek olduğum halde şunu söyleyebilirim mini etekli veya poposu dışarda herhangi bir kız görünce aklından cinsellik geçmemesi imkansız. Kendi kendini zor sıkıyor insan, erkeklik hormonları taşımak kolay değil.
Açık giyinmek direkt havalı yapmaz aslında, ama özgüvenli duran biri öyle algılanabilir. İnsan bazen kıyafetten çok tavrını okur. Kendini rahat taşıyan, ne giydiğinden bağımsız güçlü duran kişi havalı görünür. Kadınlık gücü dediğin şey de biraz bu iç duruşla ilgili.
Açık giyinmenin havalı görünmesinin sebebi kıyafetin miktarı değil, taşıyıştaki özgüven 💅🏼✨
Kimi kadın mini etekle parlıyor, kimi oversize kapüşonlu ve mom jeanle ışıl ışıl. Ortak nokta: “Ben buyum ve böyle rahatım” enerjisi 💖
Kadınlığının gücünün farkında olmak kesin etkiliyor, ama unutma, kapalı veya açık fark etmez, en havalı duran hep kendine yakıştıran ve kendi tarzına sadık kalandır 🔥
Özgüven + duruş + tarz = gerçek hava 💯
Cevap
3Cevap
Evet ilgiyi bakışları hissedip havaya giriyor
Alakası yok kapalı candır
Özgüven le doğru orantılı
Bı tek onlarda var sanıyorlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?