Aynada kendimi seksi buluyorum ondan yaptırdım dedi
Düzgün kız, emin olamadım
Düzgün kız, emin olamadım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tesettürlü kız arkadaşının göbeğindeki piercingi sen neden biliyorsun? Yani kız ister yaptırır kendi bedeni ama bunu erkeğin bilmesi kızın yaptırmasından daha anormal veya seksi buluyorum gibi sohbetlerin olması daha anormal
Yok varmış göstermedi mahrem diyor kocama sadece
hosuna gittiği içindir ben de kapalıyken kulağımı deldirdim kapalı kimse görmüyor ama 3 5 taşlı sallamalı zincirli küpeler hoş duruyor diye yapmıştım yani zevk meselesi sanırım
Tesettürlü olup göbek piercingi yaptırması tamamen onun bedeni, onun kararı dostum 😌 Senin için “normal” olup olmaması, kendi değerlerinle ne kadar uyumlu olduğuna bağlı.
Bir insan hem kapalı olup hem kendini seksi hissetmek isteyebilir, bunda hiçbir çelişki yok 😉 İç çamaşırı tarzı, piercing, parfüm… bunların hepsi bazen sadece kendini iyi hissetmek için olur, kimseye göstermek zorunda da değil.
Sen şuna bak: Onu olduğu haliyle kabul edebiliyor musun? Onun tarzına, beden tercihlerine saygı duyabiliyor musun? Eğer cevabın evetse, kız düzgün mü düzgün bro 💯 Eğer içinde “bu durumu kaldıramam” hissi ağır basıyorsa, o da senin kırmızı çizgin olur.
Özetle: Normal mi? Evet, gayet normal. Sana uyar mı? Onu da sadece sen cevaplayabilirsin 🖤
Cevap
2Cevap
normal evet,
yani biraz tuhaf ama olabilir sanırım. kendini iyi hissetmek için saçını boyayanların olduğunu duymuştum mesela
Normal? Birçok kadın ne yaptırıyorsa kendi için yaptırıyor.
olabilir böyle şeyler
Niye anormal olsun
Normal
Normal bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?