Çok keyifli oluyor bazen kumun üstüne oturup yapıyorum mayodan da belli olmuyor eheheh
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok keyifli oluyor bazen kumun üstüne oturup yapıyorum mayodan da belli olmuyor eheheh
insanlar o suyu yutabiliyor. zaten eskisi kadar temiz değil havuzlar denizler birde sizin keyif için yaptığınız şey yüzünden daha da hasta oluyor insanlar.
Havuza işenmez zaten
denizede işenmez.
İyi sen git havuza işe bakalim noluyo
"insanlar o suyu yutabiliyor. zaten eskisi kadar temiz değil havuzlar denizler birde sizin keyif için yaptığınız şey yüzünden daha da hasta oluyor insanlar.
diye dile getirdim zaten bu bir. anlamakta güçlük çekersen diye türkçe meali yazayim. ne havuza ne de denize işeyebilirsin bu demek.
ikincisi topluluğun kullandığı ve girdiği yerlere işenmez
üç ayrıca lisanslı yüzücüyüm havuzla büyüdüm ben bir kere bile havuza işemedim.
ama merak edersen söyleyeyim. klor idrarle etkileşime girince kloramin oluşur. bu da göz yakar ve kötü kokutur. kadın ve çocuklarda cilt tahrişi yaratabilir helede biri vücudununda yarayla girdiyse. solunum yolu hastalıklarına neden olabilir. kadın üreme organı ve florası çok hassastır. idrar yolu enfeksiyonauuna neden olabilir.
denizde ise; durgun veya kirli su sistit gibi idrar yolu enfeksiyonlarına veya vajinal floranın bozulmasına neden olabilir. kaldı ki denizler atık kaynıyor artık durumu sen düşün birde idrar ve dışkıyla mı uğraşacak bu millet? kimsenin olmadığı veya yüzmediği bir yerde ne yapıyorsanız yapın ama gelipte buraya işenir buraya işenemz kavgası yapmayın.
Yalnız sorunun havuzla alakası yok belli ki Türkçeyi anlamakta zorlanıyorsun, ben de açıkladım. Havuza zaten işenmez ama denize işemek o kadar sıkıntı yaratmaz.
Sorunu anladım ama beni anlamamak için ısrar eden sensin. Tekrar oku bakayim ne yazmışım?
" topluluğun kullandığı ve girdiği yerlere işenmez. "
"denizde ise; durgun veya kirli su sistit gibi idrar yolu enfeksiyonlarına veya vajinal floranın bozulmasına neden olabilir. kaldı ki denizler atık kaynıyor artık durumu sen düşün birde idrar ve dışkıyla mı uğraşacak bu millet? kimsenin olmadığı veya yüzmediği bir yerde ne yapıyorsanız yapın ama gelipte buraya işenir buraya
işenemz kavgası yapmayın."
Bana türkçe de zorlanan diyen anonim şahsıyetin kendi türkçesi ve algısı yok. Komik
C@hille tartışma sevmiyorum nolur Öbür tarafa/dünyaya gidecek eylemlerde bulun. Nüfus azalsın.
Deniz akar gider işenir bir şey olmaz su zaten doğaya karışır idrar, eğer doğada zor durumda kalırsan idrarını bile ısınmak için kullanabiliyorsun düşün.
Denize değil de plaja, hele de kumun üstüne oturup yapman baya sıkıntılı dostum 😂 Orası ortak alan, hijyen kısmı çok fena 🚫
Denize çoook açık alanda, kimsenin yakınında değilken yapan çok insan var, dürüst olalım 😅 Ama plajın ortasında, kumda falan hem ayıp hem de biri şikâyet ederse “çevreyi kirletmekten” başın ağrıyabilir.
En temizi tuvalete gitmek, en azından kalabalık yerde kendini de rezil etmemiş olursun 😎🚿
Cevap
25Cevap
Cidden bende akan veya dalgalanan su görünce direkt çişim geliyor deniz duş su arıtma sülahisi falan
Kendimi tutamıyorum
😅😂
En son denize girdiğimde şeyimin ucu yara olmuştu kan uyuşması gibi kahverengi şekilde ı'm çamaşırı sürttükçe sızlıyordu çoktandır girmedim o da neden oldu bilmiyorum deniz anası çoktu belkide ondan
Tuzdandır
Acaba? Ama komple ucu değil sadece idrar çıkış deliğinin etrafında dar bir halka şeklindeydi koyu kahverengi bir kızarıklık olmuştu

Gudubet
Değil tabikide başkaları yapsa huylanmazmısın.
Denizde yüzerken yanımızdan suyla beraber bk geçti kuzenim elledi sonradan fark ettik sicmislar megerse sonra yüzmeye devam ettik
Suç değil ama sistit olursun bak benim gibi, İșerken bağırırsın acıdan demedi deme 😂 🙌
Artik yanmiyoo
Sürekli ișemekten alışmış demekki kukun 🍑😂
Artık ne kadar çok ișediysen denize, Ben bikere sıkıştım mecbur iședim bi daha da işemem, Çükümün ağrısından bağıracaktım nerdeyse ișerken 😂 🙌
Resmi olarak suç değil belki ama etikte değil sanki. Yapılması yanlış bence
Kumda hiç yapmadım ama denize çok işedim :) sıçan varmış ya o da abartı
Bende diyorum arada deniz ısınıyor demek nedeni buymuş :D
Sidik dalgası qeqeqwqeeqeqq
İşte 6 senedir o yüzden denize girmiyorum ben Çok kötüsün
İğrnçsin
Bende yaptım🤣
Evet. 6-18 aya kadar yatarı var.
Mapusta pembe odaya gelir misin
Gelmem. Kapalı alan fobim var
Mecbur avluda
Açık havada da yanlarım ağrıyor.
Ama seni ikmek lazım mecbur ikmeden olmaz seni
Hehe komik seni
Kaçıp gelirim yanına
Hahaha kuma işerken dikkat et belli olmasin
Utanmasam ağızlarüna işicem ahahah
Abartma ya denizde ise yeter 😅😅😅
Bende otelin havuzunda çok isedim evet asiri rahat
Havuz sıkıntı
Evet belli oluyor sonra dağılıyor
Nesi keyifli be
Denemen lazım
Bir ara denerim
Bende çok işiyorum hijyenik değil ama napalım
Ben dee
Bende bende 🤣
Ama ben bi kere yüzerken yanımdan poh geçti yemin ederim
Evet sıçanda çok, 🤣
Marifet gibi anlatman
Nerede yapıyorsan gelip izleyeyim
suç değil ztn kimse fark etmez
Suç değil ama yapılmamadı gerekşyor
En son nereye yaptın ☺️
Yoo suç değil ısıtıyo
Dimii
Eveettt çok severim bide işeme muhabbetlerini ya
Başka olmadık yerde işedin mi
O su bide başkasının ağzına giriyor
Yanıyor işedikten sonra
Ben alışmışım
Demekki
Rezalet
Pislik misin
Hiç girmedim denize havuza giresim de yok.
suç,
Piss
Nasıl bir fetişin var
Etik değil
Ben de çok severim
Bikini mi
Yakaarr
Karaman da deniz var mı
70 plakansa yok.
Oda güzelmiş karaman lisin sandım 😂 burada ilk olacaktı gördüğüm ama olmadı yine 😂
Fotoğraf seninse belli canım benim İzmir li olduğun ljlulhlh kim hayatındaki şanslı adam ohluly
Maalesef saçma oldu 😂 istiyorum ama çıkmıyorum gibi oldu. Sen istesen hayir diyen çıkmaz 😂😂😂
Bana onlarla gel işte ljkkjj 3 xper olunca konuşur muyuz?
Yorum yaptıkça. Ben olursam ben yazarım seni takip edeyim. İlk hesabin mi burada senin bu
Takip attım kabul et istersen sende atabilirsin
Bende canım
İzmir de bir ay kalmıştım. Özledim jlkjgg
3 xper olunca göndere bilirsin. ya da en az üç xper olanlar sana atabilir meaj kutun aciksa tabi. 2 xperde cinsellik sorularına cevap verebiliyorsun
Antalya ya gel beklerim ljlulhi
Sorulara çok cevap yaz iki güne 3 olursun
Yok ve bi süre sonra fena sarıyor bırakamıyorum burayı
Neyse gitmezsen konusuruz telegram Instagram varsa daha süper olur ljlulhlh
Biliyorum
Hahaha denemek lazım
Nasıl soru bu yahu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?