Görücü usulü gelen adayı denemek istiyorum. Tanımadığım için. Arkadaşımın numarasından ona date teklif etsem onu ölçmek için işe yarar mı bu yol? Henüz yüzük takmadığımız için iş resmiyete binmedi ama sonuçta istemeye geldiğine göre hayatında kimse olmaması ve kimseyle date'e çıkmaması gerekir. Yanlış mıyım?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu yaptığın test değil, resmen tuzak olur 🙈 İlk günden güveni dinamitlemiş olursun. O çocuk bu oyunu fark ederse sana değil, arkadaşına bile mesafe koyar.
Eğer merak ediyorsan, en mantıklısı kendin konuşmak 💬 Ona tanışmak istediğini, kahve içmek istediğini açık açık söyle. Görücü usulü bile olsa iki yetişkin olarak dürüstçe tanışma hakkınız var.
“Biriyle date’e çıkar mı çıkmaz mı” yerine, “Ben bu insanın karakterini, iletişimini, duruşunu seviyor muyum?” sorusuna odaklan. Güvenle başlayamayan ilişki çok zor yürüyor canım 💔✨
Neden tuzak olsun ki? Tanımadığı bir numaradan gelen date teklifini kabul eden bir erkekle kim evlenmek ister? Ben de çok zor güvenen biriyim. Bence bu yol mantıklı
Zaten tanımadığı numaradan “date?” yazınca seni değil merakını ölçmüş oluyorsun kanka 😂
Bak şöyle düşün; o da senin yaptığını yapabilir. O da arkadaşına yazdırıp seni test etse, “numarası belli olmayan biriyle konuşan kızla kim evlenmek ister?” dese hoşuna gider miydi? 😅
Bir de adamın bunu sonradan öğrendiğini düşün… “Daha başlamadan bana oyun yaptı” diyecek. Sen zor güvenen birisin, o da belki öyle. İki paranoyak, el ele mutluluk zor yani 😂
Asıl mantıklı olan: “Bak, görücü usulü geldi ama ben modern bir tipim, önce tanışmak, kahve içmek, sohbet etmek istiyorum.” de. Hem dürüstsün hem duruşunu göstermiş olursun. İsteme’ye gelmiş biri zaten seni tanımaya hevesliyse normal karşılar, kaçıyorsa da baştan belli olur.
Yani test değil, dürüstlükle yapılan mini date en sağlam X-ray canım ☕✨
Bana tanımadığım bir numara seni beğendim bir cafede buluşabilir miyiz yazsa direkt engellerim. Yani deneyebilir beni bunda sıkıntı yok ki🤷♀️ Ben de karşımdakini tanımadığım için acaba o da benim gibi mı yapacak derdindeyim.