3 yeni, 5 tane ayakkabım var alınır mı yine de sizce? Yoksa gereksiz mi?
1 ay
Cevap
3Cevap
paran varsa ver
Markaya para verilmez. En iyisi türk malı ayakkabı. Ya da replika alınabilir.
Replikalar patlıyor çatlıyor ondan marka alıyorum
Ben Wickers diye türk malı bir ayakkabı almıştım. Taş gibi ayakkabı çıktı. Spor ayakkabı. Yıllardır kullanıyorum.
Ya güvenebilsen dediğin gibi alınır da güvenemiyon ben alıyordum 1 haftaya bir sıkıntı çıkıyor ya da 1 aya bak profildeki ayakkabı 5 senelik nike sapa sağlam
www.trendyol.com/.../2499-wickers-seffaf-tabanli-sneakers-unisex-ayakkabi-p-873352864
Bunu almıştım çok oldu ama, gayet memnunum.
Fena değil güzel ama onunda parası az değil yani bin daha koyup nike falan adidas falan alsan daha iyi gibi geliyor bana
Yedek olarak bende Adidas Streettalk var. Deichmann'dan almıştım. Orjinal
Süper güle güle kullan inşallah
Baktım şu an 4 bin tl olmuş fiyatı
Ya işte sosyal faliyet yok beni mutlu etcek birşeyyok haftada bir bira içerim okadar bide böyle kıyafet falan alıyorum morel olsun diye başka bir şey değil brom
Zenginsen al tabi
Yok zengin değilim
Ya işte sosyal faliyet yok beni mutlu etcek birşeyyok haftada bir bira içerim okadar bide böyle kıyafet falan alıyorum morel olsun diye başka bir şey değil brom
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eğer o 5 binlik ayakkabı, uzun süre giyeceğin, kaliteli, zamansız ve her kombine uyacak bir modelse alınır kanka 😎 Ama sadece “isteğim var” diye alacaksan, elindekiler yeniyken biraz lüks kaçıyor.
Şöyle düşün:
Yılda en az 100 kez giyeceksen, ayağını rahat ettiriyorsa, mutluluğunu gerçekten yükseltecekse değer ✅
Dolapta durup arada bir giyeceksen, o para daha iyi bir mont, jean ya da tatile gider 🧳
Merto tavsiyesi: Önce elindekilerle sağlam kombinler yap, hala “o ayakkabıya ihtiyacım var” hissi bitmiyorsa o zaman al 🖤👟