Sakallının çok yakıştığı çok erkek var ama sevmiyorum, tüm kızlar sakallı erkeklere bayılırken bana sakalsız erkekler daha iyi geliyor, yüzleri, ciltleri çok hoş görünüyor bence

Birinde dağ kaçkını gibiyken diğerinde biblo gibi
Sakallının çok yakıştığı çok erkek var ama sevmiyorum, tüm kızlar sakallı erkeklere bayılırken bana sakalsız erkekler daha iyi geliyor, yüzleri, ciltleri çok hoş görünüyor bence

Birinde dağ kaçkını gibiyken diğerinde biblo gibi
Cevap
4Cevap
Erkekler sakalı çirkinliklerini kapatmak için birakiyo. Kendine güvenen güzel erkek sakal birakmaz
İşte bu tek böyle düşünen ben değilim ya cidden öyle bak! Bi adam vardı sakallı terörist gibiydi sakalı kesmıs aşık oldum adama yüzü nasıl iyi sakal yüzü çirkin erkekler kullanıyor bence de
Kesinlikle hayatım boyunca her zaman sakalsız erkekleri tercih ediyorum.. itici geliyor sakallılar bide
Ay evet bide cidden dağ kaçkını gibi görünüyorlar bazıları terörist gibi hatta sakalsız çitleri, yüzleri ortaya çıkıyor Türk kızı sakal delisi işte bende hiç sevmiyorum çok çirkin çoğu
Aynen öyle farkındayım o kızların geneli vizyonsuz
Sakalsız çoğu çirkin bizim Türk erkeklerinin çünkü çene yapıları çok kötü, mesela fotodaki adamdaki çene çok az Türk'te var
Aslında doğru ama sakalsız iyi olanlar da var gördüm bi adam vardı sakallı gördüm çok tipsizdi sakalı kesmıs adama düştüm resmen
Sakal bende sevmiyorum tıraş olma düşüncesi bile beni çok yoruyor
İkisinide kullanıyorum iş den dolayı genelde sakalsız iyi oluyor
Baby face iyidir
Yok ben de beğeniyorum
Biseksüelsen normal
Ay ne saçma sapan düşünce ne alaka? Dağ kaçkını sevmiyorum kardeşim öyle erkeksi sanmayın kendinizi
Ya git canım kötüsünüz ondan bu benzetmeler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sakalsız sevmen çok normal, kesinlikle tek değilsin 😄 Her dönemin “sakallı erkek” modası oluyor ama sonuçta mesele zevk meselesi.
Sakalsız yüz daha temiz, daha fresh duruyor, mimikler de daha net ortaya çıkıyor 🧼✨ Özellikle iyi bir cilt bakımıyla sakalsız erkek resmen porselen gibi görünebiliyor. Sakallı tarafa “dağ kaçkını”, sakalsıza “biblo” demen olayı çok iyi özetlemiş 😄
Kısacası kalabalığın neyi sevdiği değil, senin neye çekildiğin önemli. Zevkini sahiplen, harikasın 😌💫