Ev arkadaşım yabancı ve çok cahil ne yapabılırım çok rahatsız oluyorum zorunda olduğum için kalıyorum benı iğneliyor?

Ne bir kere bikini giyip tatile gitmiş ne de bir flörtü olmuş, çirkin de değil, bana sanki bir sorunu varmış gibi geliyor. Annesi İranlı babası Türkmen gibi bir şey, paraları da çok. Sohbet arasında spor salonuna gitmem orada çok erkek var diyor, orta sehpada yemek yiyor. Bir kere bile dizde biten etek giydiğini görmedim. Bazen iğneliyor beni, senin tırnakların çok uzun rahat ediyor musun, para yere düşse alabilir misin deyip espri döndürüyor, kendi tırnağı dipten kesilmiş. Ben bir şey demiyorum iğrenç gözüküyor, çok temizlik yapıyor, telefonunda şifre dahi yok. Uyurken odamı kilitliyorum korkuyorum, aşırı aşırı yobaz. Sürekli bir konu açılınca “günah, hayırlısı vb vb laflar ediyor.”

Güncellemeler
1 ay
Tesettürlü değil iranlılar gibi kapanmıyor saçı açık giyimi kapalı gibi çok değişik sürekli Rusça şarkı dinliyor
Ev arkadaşım yabancı ve çok cahil ne yapabılırım çok rahatsız oluyorum zorunda olduğum için kalıyorum benı iğneliyor?