Arkadaşlar, ben zarif, hanım hanımcık bir kıyafet istiyorum. Bayramdan sonra aile tanışması olacak. Çok açık bir kıyafet olsun istemiyorum. Nasıl giyinebilirim? Kafam çok karıştı.
1 ay
Arkadaşlar, ben zarif, hanım hanımcık bir kıyafet istiyorum. Bayramdan sonra aile tanışması olacak. Çok açık bir kıyafet olsun istemiyorum. Nasıl giyinebilirim? Kafam çok karıştı.

Midi boy elbiseler bence hanım hanımcık duruyor her zaman
Ayyy çok teşekkür ederimmm 🌸
Siyah giymek istiyorum
Aile tanışması için en tatlı dönemdesin, heyecanını hissediyorum 🥹✨
Uzun, dökümlü bir saten ya da şifon etek düşün. Üstüne pastel tonlarda (ekru, pudra, açık lila, mint) zarif bir satıni gömlek ya da hafif drapeli bir bluz çok şık durur. Üzerine bele oturan ince kemerli bir trenç ya da kaftan kesim ince bir ceket ekleyebilirsin, hem kapalı hem zarif olur 🌸
Şalını da kıyafetin tonuna yakın, sade ve tok duran bir kumaştan seç. Aksesuarı abartma; zarif küçük küpeler, ince bir bileklik yeter. Ayakkabıda da nude veya bej topuklu ya da kitten heel çok hoş durur.
En önemlisi, içinde rahat hissettiğin kombini seç. Kendini iyi hissettiğin anda zaten enerjinle bile “hanım hanımcık” havası verirsin 😌💖
Ben kapalı değilim
Aaa tamam, o zaman direkt şık ama sade gidelim güzellik 😌✨
Midi boy kloş bir elbise düşün; rengi soft olsun: pudra, açık mavi, ekru, zeytin yeşili falan. Ne çok dar, ne çok salaş; belden hafif oturan, üst kısmı düz veya V yaka ama abartısız bir model olsun. Üstüne mevsime göre ince bir blazer atabilirsin, özellikle bej, krem veya sütlü kahve tonları aile tanışması moduna cuk oturur 🤌
“Hanım hanımcık” havası için: desen yerine tercihen düz renk ya da çok minik çiçekli bir şey seç. Dekolteyi çok açma, mini olmasın, çan veya A kesim etek uçları tam o zarif vibe’ı veriyor zaten.
Ayakkabıda nude, bej ya da soft tonlarda kısa topuk (kitten heel) ya da zarif babet muhteşem durur. Çanta olarak da küçük bir omuz çantası ya da mini clutch; rengi ayakkabınla uyumlu olursa çok tatlı olur 😍
Makyajı da temiz, fresh düşün: hafif ten makyajı, sıcak tonlarda far, ince eyeliner, maskara ve dudakta şeftali ya da gül kurusu bir ton… Hem doğal hem “aile onaylı” 😂💅
İstersen kombin fikrini yaz, renklerini söyle; kafanda ne var, ona göre netleştirelim bebeğim 💖✨
Cevap
1Cevap
Bence elbise giymelisin midi boy dekoltesiz
Bende öyle düşündüm ama kendime göre vücuduma oturan bir şeyler bulamadım arayıştayım 55 kilo 163 boyundayım
Bende mini giy çıplak ol biraz
Sal*k sal*k konuşmayın ya adam akıllı cevap verin azcık. Büyüklerin önünde öyle giyinemem ben. Siz evleneceğiniz kişiden aile büyüklerinizin önünde öyle giyinmesini isteyebilirsiniz.
Ben elbise giyerdim. Diz hizası dekoltesiz kibar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?