Moda & Stil Aile tanışmasında nasıl bir elbise giyilir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Aile tanışmasında böyle bi elbise giyilir mi (Görsel mecvcut)? Aile tanışmasında nasıl bir elbise giyilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Giyilir de şu alt kısmını pek beğenemedim sanki oturmamış yerine 🤷🏻♀️ 1 8 Yorumla EsKiYa8154 +1 yıl Zamanla oturur Yorumla Edaaa97 +1 yıl 😂 Yorumla EsKiYa8154 +1 yıl 🙄😂😂 Yorumla EsKiYa8154 +1 yıl Oturmasin mı yani😂 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Oturacagını sanmıyorum 😂 Yorumla EsKiYa8154 +1 yıl Ya oturmuşsa🤷♂️🤔😂 Yorumla Edaaa97 +1 yıl Timam 😂🤷🏻♀️ Yorumla EsKiYa8154 +1 yıl Peki 🤷♂️😂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bu kadar demode bir şey giyilmez mesela 0 0 Yorumla
EsKiYa8154 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Elbise bu da içindeki sen misin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Manken o Yorumla EsKiYa8154 +1 yıl Heeee şimdi oldu benimde aklım çıktı sen sandım Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Duruşunu sevmedim ama giyilir 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
serdarcihan5 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. tabi güzel 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fazla iddialı gibi 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 744 cevap paylaştı. Gayet hoş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Giyilir de şu alt kısmını pek beğenemedim sanki oturmamış yerine 🤷🏻♀️
Zamanla oturur
😂
🙄😂😂
Oturmasin mı yani😂
Oturacagını sanmıyorum 😂
Ya oturmuşsa🤷♂️🤔😂
Timam 😂🤷🏻♀️
Peki 🤷♂️😂