Güncellemeler
1 ay
Pantolununu artık giymiyorum kenara bıraktım
Arkadaşım bana pantolonunu verdi param fazla yok ve pantolonum yırtıldı ben de dikecektim ama çok eski diye çöpe attım ucuz uygun fiyatlı bakarken bana gelip siyah pantolonum var sana vereyim ben kilo aldım dedi ben de olur dedim verdi yıkadım vs onu giydim dışarıda vs her buluştuğumuz yerde insanlara bak bu benim pantolonum maviden almıştım diyor sürekli rezil olduğumu hissediyorum her yerde bunu diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hoş olmamış arkadaşına pantolunu geri ver banada özelden link at istediğin pantolon ve ölçüsünü birde evine yakın kargo şubesinin adresini gönder oraya gönderteyim sen şubeden alırsın kargonu
Çok terbiyesizmiş arkadaşın, çıkar pantolunu git suratına fırlat.
Seni arkadaş sanmıştım de.
Yani ayıp etmiş, bence onunla biraz buluşması para biriktir kendine bir şeyler al
sık kafasına geç
Cikarir atarim oyle dese o an
Kız olarak en iyi sen beni anlarsın bu cümleyi birde sınıf ortamından bir kaç kişi vardı proje için toplandık orada konuşurduk bu ceketi yeni aldım dedi çocuğa sonra direkt benim pantolunumu tuttu bak bu benim maviden aldım kilo aldım verdim dedi belki sohbet için dedi ama hiç hoş değildi kalbim çok kırıldı utandım kendimden
Ayip diye bisey var ayip etmis insan iyilik etse bile kimse bilmemeli bence öyle olmali