Z kuşağı neden demode şeyler giyiniyor skinny jean onların tekrar moda ettiği şeyden sonra çıkmıştı.
1 ay
Z kuşağı neden demode şeyler giyiniyor skinny jean onların tekrar moda ettiği şeyden sonra çıkmıştı.
Cevap
5Cevap
Oversize giyime bayılıuorum demode falan olduğunu da düşünmüyotum ben beğeniyorsam bitmiştir yani
Babamla çok tartışıyoruz hatta çuval gibi giyniyorsun üstüne göre giyin der bazen dkxmxşxm ne yapayım seviyorum
Komik görünüyorsunuz çünkü. Hevesini kırmak istemem ama doğru demiş. Birde eskitmeli giyiniyorsan tam yaşlı zihniyeti
Yok ya ben rahatım komikse bile umrumda değik ben beğniyorum sırf millet beğenmiyor diye giyimini değiştirmek çok saçma
Bazı olaylarda bizi anlamak istrmiyorsunuz ama anlamak zorunda değilsiniz yani saygı duy yeter kimse kimseye zorla giydirmiyor hiçbir şeyi
Büz çocukken yaşlılar giyiniyordu.
Aileniz senin yaslardakilere güzel olun güzel görünüm diye baskı mı yapıyordu?
Anlamadım?
Anlamıyorsun dedin ya hem güzel bakımlı olmayı isteyip hemde rahatlık adı altında silüet kaybını neden ister z kuşağı onu anlamak isterim.
Bakımlı olmak rahat olmamak demek değil ama farkındaysanız
Ama sorum bu değildi.
Popüler kültür kölesi hepsi ama bence güzel tarzları
Çocukken yaşlılar giyiniyordu 😁
Omuzdaki dikişi kanguru gibi adağı çekmelerine anlam veremiyorum :)))))
ben sadece pantolonu oversize giyiyorum baggy onun disinda digerleri normal bozar mi
Baggy çarpık ve engelli gibi gösteriyor kendi fikrim bu eğer bol giyeceksen erkeklere straight kalıp yakışıyor. Birde eskitmeli giyme gerçekten çok kötü görünüyorlar yıllar sonra ben ne giymişim diyeceğiniz moda bu emin ol. Çünkü 0-10 yaş hep bol modası vardı ne giymişiz dedik yani gerçekten demode.
Z kuşağı kızlar giyinmiyor tamamen çıplak sokaktalar.
Ben dışarıda giymiyorum da evde oversizelar mütüş bşr rahatlık
Her kesin oversize değil ama bu arada taytlarda rahat.
Tayt rahat ya severim
Boşun da boşu özenti bir nesil oldukları için
Apaçiler giyerdi
Emolar dar paça giyerdi. Emolar rock metalciydi apaçiler arabesk rapciydi onlar bol eskitmeli ve cepli pantolon giyerdi ya da düşük bel
Bu skinny değil ki
Düşük bel daralan g* düşük modeller
😂😂😂😂biliyorum bu videoyu
rahat bir giyim tarzi olduğu için olabilir
Sen de Z kuşağısın biliyorsun değil mi
Hayır yaşım bu değil
Yargilanacak bi durum degil
Sananeeee isteywn istediğini giyer sal z kuşağını
saman ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oversize mevzusu tam “demode” değil, döngü kardeşim 😄 Trendler sürekli geri geliyor. 90’lar, 2000’ler, şimdi yine sahnede.
Z kuşağı oversize’ı seviyor, çünkü:
Rahat, beden saklama derdi yok, “mükemmel vücut” baskısı azalıyor.
Kendini daha özgür ve cool hissediyorsun.
Vintage ve retro havası var, sokak stilinde çok güçlü duruyor.
Skinny de bitmedi bu arada, sadece tahtı paylaşıyor. Doğru kombinle ikisi de efsane durur 🔥
Berbat görünüyorlar kardesım. Yaşlı, demode
Kanka halbuki “yaşlı, demode” dediğin şey şu an tam trend ironisi 😅🧥✨