Genclik gittikce daha cesur giyinmeye basliyor neden sizce

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genclik gittikce daha cesur giyinmeye basliyor neden sizce

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bazıları bunun bir cesaret olduğu algısını yaydığı için onlar da korkak olmadıklarını göstermeye çalışıyor
Gençlik cesareti getirir. Ateşi, cinsel gücü ve heyecanı getirtir. Normal.
sizin gibi mağara adamı olmadıkları için olabilir
Mağara adamı

Medeni insan
Hangisi daha çıplak acaba?
Medenilik giyimden ibaret değil kafa yapısıyla ilgili ister çıplak gez ister her yerini kapat günün sonunda önemli olan düşüncen. Senin düşüncen bağnaz seni mağara adamı yapan da bu. Verdiğin örnek de eskidi artık sekiz yaşında çocuk argümanı😂😂
Ben ateistim. Dini bir kaygı ile örtünme meyillisi değilim. Avrupa'da yaşıyorum. Sizin ortadoğu çöplüğünüzde birbirinize nasıl atladığınızı televizyon programlarında görüyoruz. Giyinme özgürlüğü burada, Rotterdam'da var fakat kimse karşı cinsi tahrik etmek için giyinmiyor. Siz primatlar ne yaparsanız yapın beni bağlamaz. Sebebini sordum yalnizca.
Sebebi çok basit beğenmiş giymiş sizi bağlayan nedir acaba? Gençlerin karşı cinsi tahrik etmek için giyindiği yok tahrik olan sizsiniz bi düşünün bence :))
6 yıllık sevgilimle yan yana dursan yanında babun gibi kalırsın. Beni tahrik edemez kıllı göbeğiniz. Sebebini sordum, söyledin. Piskolojiniz bozulmuş her durumdan kavga çıkarma peşindesiniz.
Psikolojiniz*
Genç kızlara cüretkar diyen bir pedofilinin erişimini tamamlamamış çocuklar gibi kılsız vücut sevmesine şaşırmadım... Gençlere bu gözle bakmanız ciddi bir sorununuz olduğunu gösterir gidin tedavi olun topluma zarar vermeyin
Fakir ve kıllı yaratıklar
Sizin bu barbarlığınızla erkek arkadaşlarınızı çileden çıkarıp 8 parçaya bölünmenize şaşırmıyorum. Sağda solda gömülmüş, yakılmış cesetleriniz bulunuyor ve halk 3 gün adalet için ağlayıp daha bedeniniz çürümeden sizi unutuyor.
Laf anlatmaya değer biri degilsin bi şey anladığın da yok zaten aciz hayatın boyunca acı çekmen dileğiyle🫶🏻
İnan bana her şey çok güzel gidiyor. Böyle de devam edecek. Sen ise yol kenarında yürürken kanka kornalarına, ilişkideyken bamya pipili sevgilinin öz güvensizlikten dolayı devamlı senin kıskanıp kısıtlamalarına ve psikolojik baskılarına maruz kalmaya devam edeceksin.
bu anlattıkların benim degil senin gibi bamyaların problemleri😂😂 ben mis gibi hayatımı yaşıyorum sen de iki genç kız görünce arşa çıkan çükünü düzgünlemekle uğraş
Benim y*rrağım 22 cm. istersen özelden resmini atarım
Zaten 22. cm. lik y*rrağıma hasta olan kız arkadaşım vasıtasıyla buraya taşındım
Görmek istiyor musun çok heybetli duruyor bakınca bile ıslanırsın
Sevgilim senin gibi bir babunu kıskanmaz merak etme ona söylerim gizli iş çevirmem
Güzel de durmuyor her tarafta açık deri görmekten bıktım
Seni tebrik ediyorum kardesim benim
Aile boş bırakırsa aile terbiyesi adap kavramı ogretilmezse öyle olabilir
Cüretkar değil özenti
Güzel oluyor
Anadan babadan ne görürse öyle olur
kapitalizmin oyuncağı oldu çünkü insanlar