Ben de açık giyiniyorum linçlemek için sormuyorum sadece fikirleri merak ettim
1 ay
Vallahi bir şey söyleyeyim mi samimi söylüyorum. Bazı açıklar çok ahlaklı. Belki giyinişi çok tahrik edici olabilir ama gerçekten içi temiz olanlar da var. Bazı kapalılar vallahi daha beter yanlış anlaşılmasın. Ama gerçekten kapalılar daha tehlikeli.
Demiiii cidden oyle katiliyorum sana
Evet kesinlikle böyle. Mesela Facebook'ta veya reelsta görmüştüm. Kadın kendini belli edecek şekilde videolar çekmiş. WhatsApp numarasını da yazmış. Yani niyeti kötü. Ve bu kadın maalesef bir de kapalı. Bazıları da şunu yazmış:
ya bari kapalı olma ya.
Evet açık giyinenlerde de bu durum var ama şu an durum biraz tersine gidiyor gibi
Evet oyle olanlar cok fazla kapaliligi sadece tarz icin kullaniyorlar
Ben ve arkadaslarim asla oyle insanlar degiliz ama acik da giyiniriz hatta bazi arkadaslarim ilk opucugunu bile vermemis insanlar
Gerçekten öyle Ben inanıyorum bu dediğine. Çünkü dışarıdan bakıyorsun diyorsun bu affedersin kötü yoldadır diyorsun. Ama bu kadının hayatının içerisine baktığında öyle olmadığını anlıyorsun. Ya ne diyeyim ki Allah bu toplumu ıslah etsin. Tam bir linç toplumu
Cidden acik giyinen birisinin kotu yolda oldugu mu aklina geliyi
Geliyor
Hayır benim gelmiyor ben açıkları böyle görmüyorum. Tam tersine toplumda böyle bir şey var. Genel olarak söyledim
Anladim tesekkurler
Bu bağlantıyı kuranlara acıyorum hakikaten. İnsan, toplumca kabul görmüş kurallara çok aşırı gitmediği müddetçe istediğini giyebilir. Bu en doğal hakkı. Din ile bu konuyu ele alanlar da oluyor malum. Herkesin inancı da kendine. Sonuçta herkes kendi hesabını kendisi verecek.
Cevap
36Cevap
Hayır değildir ne alakası var? Giyin tarzı öyledir beğeniyordur iyi hissetmek içinde öyle giyiyordur. Ama uc nokta da var bazılari teshircilige kaçıyor bir kadın olarak ben bile bazen şaşırıyorum.
hayır alakasıyok kaıdn kolay zor diye bişi yoktur eğer kadının begendiğin bir tipsen kolaydır değil ise zordur açık giyinmek kapalı giyinmek tarzm meselesi
Yani ilgi çekmeyi dışarıdan arzulanmayı seviyor diye düşünüyorum
Açık giyinmek ayrı, teşhircilik ayrı şeylerdir. Önce bunu netleştirmek lazım.
Açık giyinmek ile yarı çıplak gezmek arasında bir fark var
Açık giyinmek isteyen kadındır. Kadın düşmanı tacizciler tarafından kolay kadın olarak kılıflanır ki tacizlerini haklı gösterebilsinler.
Ben görünce direk içimden surtına bakmıyorlar diye gtune kadar açmış sırf kendisini gosterecek ya ez*k diyorum
Ben öyle kapalilari gördüm ki, açık giyene bakıb şükür edersin
Kolay kadın değilde elde etmesi kolaydır diye akla geliyor ilk
Hayır değildir. Gayet de severim açık giyinen kadını. Açıktan kastım da 1 karış etek değil.
Prenses Leonor Prenses Diana Kraliçe Letizia Prenses Kate kolay kadın mı onlar da açık giyiniyor
Basitlik giyime bakmıyor ne açıklar var çoğu kapalidan daha kalender daha karakterli
Açıktan kastın ne yani ne tarz kıyafetler?
Dekolteli dar kisa kiyafetler
Asla öyle görmedim fakat şahsen ilerde koluma takıp ailemin karşısına çıkarabilir miyim emin değilim.
Bence dişilliğini bilen kadındır açık giyen
Açıklık değil teşhirci kadın basittir
Hayır, ne alaka
Kolay kadın kapalıykende kolaydır
Alakası yok bence :-) kolay die bir şey yoktur
Ben basit görüyorum. Ciddi olmam şahsen.
Yoooo öyle bir şey düşünmemiştim
Evet
Ne kadar açıksın
Alakası yok
Hayır tabikide değil
kolay diyemeyiz
Alakası yok
Belkide en zorudur bilinmez
Alakası yok
Ne alakası var nice kapalı var altında neler var
bu bir kriter değil aslında
değildir
Nasıl açık mesela?
Bak mesela bugunku kombinim gibi dar bluz cok hafif gogus dekoltesi dar mini etek mesela
Oturduğunda frikik veriyorsundur
İster istemez oluyordur
Sortlu etek
Seni izlemek tahrik edicidir. Boy kilo ne?
NE ALAKA SU ANDA
Vücudun iyiyse daha dikkat çekicisindir
O gözle bakıyorlar
hayır
Değiliz
Dekolteli mi yani
Evet dekolteli kisa dar giyinen
Off tam da senin gibi birine bi şey sormak istiyorum süper denk geldin 😅
Hayir cinsel sorulari yanitlamiyorum
Cinselşik değil sorum
Of ne alaka
Ne alaka