Kur'an namaz olan kendini sevdiğine helaline saklar ikinci olarak sehvetini nikahlı eşine gosterir şimdiki siyonist kapalilara bakma onlar siyaset uğruna kapalı tesettürü kirletiyor
yha açıklar herşeyi yapıyo bu bilinen bişey de gizlemiyolar da , ama kapalılar bilinmiyo , birde kıyafetleriyle ve makyajlarıyla aslında seksi çok şehvetli yaptıklarını belli ediyorlar. işte bu aşırı çekici oluyo
bu ülkede ayet yanlış anlaşılmış. ayet vücudu kaptmayı emrederken saç diye anlaşılmış ve şu an kapılalırın çoğu başını farnasız rahibesi gibi kapatırken , altına dar strech giymiş a m ı n ı n duakları belli ayrıca body tişört giymiş göbek açık neresi kapalı bunların
tesettürlü ya da feraceli ya da başka giyimde sokakta parklarda oranda sevişen bir sürü kadın var.
yahu tik tokta sözde dindar kadın küçük bebğin ynında oyuncakları yalıyor seksi seksi ve bundan para kazanıyor etek kısmın altını açıyor organını gösteriyor siz hala neyin kafasındasınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
kapalılar güzel değil de daha şehvetli, bide kuran-namaz olcak tadından yenmez. yasak çok çekici.
oyke birini hak etmiyosyn güzel değil de ne demej
demek
Kur'an namaz olan kendini sevdiğine helaline saklar ikinci olarak sehvetini nikahlı eşine gosterir şimdiki siyonist kapalilara bakma onlar siyaset uğruna kapalı tesettürü kirletiyor
bilmiyom valla çok güzel seksi giyinen (kaliteli) kapalı kızlar var hemde namazında çok özgür cinsellik yaşıyolar (ama gizli) onlara hastayım.
neden hastasın ki
yha açıklar herşeyi yapıyo bu bilinen bişey de gizlemiyolar da , ama kapalılar bilinmiyo , birde kıyafetleriyle ve makyajlarıyla aslında seksi çok şehvetli yaptıklarını belli ediyorlar. işte bu aşırı çekici oluyo
açık kapalı olması kişisel tercihidir ama çekici olmak kişisel temizlik ve bakım ile olur.
son güncelleminize baktım şaşırdım açıkçası
![Açık kadın mı güzel kapalı mi?]()
kapılar sanki çok mu kapalı
bu ülkede ayet yanlış anlaşılmış. ayet vücudu kaptmayı emrederken saç diye anlaşılmış ve şu an kapılalırın çoğu başını farnasız rahibesi gibi kapatırken , altına dar strech giymiş a m ı n ı n duakları belli
ayrıca body tişört giymiş göbek açık
neresi kapalı bunların
makyaj dersen bir kova boya var
ben feraceliyim ama...
hala anlamadınız sözleimi
feraceli olman ya da yahudiler gibi kara çarşafa bürünmen söz konusu değil
orrrrroooossssppppuuulllluk insanın içindedir. bir şekilde dışa çıkarır.
tesettürlü ya da feraceli ya da başka giyimde sokakta parklarda oranda sevişen bir sürü kadın var.
yahu tik tokta sözde dindar kadın küçük bebğin ynında oyuncakları yalıyor seksi seksi ve bundan para kazanıyor
etek kısmın altını açıyor organını gösteriyor
siz hala neyin kafasındasınız
Sen diyorsun çölde susuz kalınca hangi marka su içersin 😂
yyo soruyorum
Tamam işte, ne fark eder?
açık olup güzel olan da var kapalı olup güzel olan da
Kapalı ama hatları belli olan ve yüzü güzel olan. Sen kapalı mısın var mı fotoğrafın?
bunu açık kapalı diye nitelendirmek yanlış. Güzellik görecilidir. görüp cevap veremek daha iyidir.
görmek lazım bazılar aşırı değişik oluyor
Kapalı balık etli
Sen kapalı mısın
Güzel kapalı
kapalı ama hatları guzel
Sen kapalisin sanırım
Bir kız açık olarak güzel olmaz
Kategoriye göre mi cevaplayalım?
Acik ya da kapalı değil güzelse guzeldir
Kapalı
ben kapaliyim güzelim ama kimse acilamiyor...
Açılanıda sen beğenmiyorsundur
ne...
Çok zor bir şey söylemedim anlaman lazım bunu 😃
hayır şöyle oluyor açılıyor ben çok ilgi veriyorum bunalıp gidiyor falan soğuk yapıyor ya da tamamen gidiyor benden
bende reddediyorum herkesi artık birkaç kere yaşadım bunu
Anladımm mesafeyi korumayı öğrenmen lazım
Kapalı kadınlar
Sen kapalı misin açık mi
Sen hangisi olansın
O zaman kapalısın :D peki balık etli misin yoksa zayıf mısın
O zaman git Baban zor kzbancık
İkiside değil
Açık kadin