Tek ben mi fiziğimi göstermeyi seviyorum mesela bir mağazaya gittik, yerdeki bir şeyi yere çöküp alırsın ya, ben direkt d@maliyorum öyle alıyorum mesela ya da göğüs gösteren çok kıyafet giyip gözüksün diye bilerek videoyu üstten çekiyorum falan ya da kısa şort giyip arkamı dönüp fotoğraf çekiyorum falan bu kötü bir şey mi? Gözlerin bende olmasını seviyorum🤗
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)4 ayBence kötü bir şey hocam örnek veriyorum dünya da böyle şeyleri sıkıntı etmeyecek kadar geniş kimse yoktur eş bulamazsınız bulursanızda farklı niyetleri olabilir veya herkes sizden uzak durabilir kadın veya erkek fark etmeksizin bu tip şeyleri kendini objeleştirmek olarak görüyorum ben bir kadın sadece o bölgelerden mi oluşuyor dikkatleri çekmek için sadece bu mu gerekli bence daha farklı yolları var
013 Yorumla
Soran4 aydaha gencim ne eşi neyse zaten çoğu kadın evlenmeden önce açık giyer ya da gece hayatı olur aynı şey erkek içinde geçerli kimse karısını camiden bulmuyor anlatmak istediğim şu evlendiğimde eğer tabiki bu hal hareketlerimi düzelticem mesela çok ortamcı erkek tanıdım karılarla yatan gezen pavyımdan pavyona ama işin sonunda hepsi evlendi ve aile kurdu aynı şeyi kız tanıdıklarımda yaptı umarım anlatmak istediğimi anlamışsındır. Yorumun için saol 🙏
Cevap sahibi4 ayHocam ben bu durumları pek mantıklı görmüyorum yinede bence erkeklerin geneli hamarat daha gündelik kişiler seviyor bence ne bilim huyu iyi kişiler olur ya sessiz sakin yeri gelince parlak bazen nazlı doğal ve normal kişiler mi desem demek istediğimi anlarsınız umarım
Soran4 ayBne dediğini anlıyorum sen dikkat ediyorsan karşındakinde etsin istemen çok normal ben etmiyorum o yüzden
Cevap sahibi4 ayYani Hocam ben ciddi ilişki insanıyım ilk aşkım ve son sevgilim olur kendisi 4 sene beraber kaldık uzun süreli bakıyorum ilişkilere
Soran4 ayAma şöylede bir durum var mesela kadı dıştan çok ciddi ilişki insanı edepli görünüyordur fakat 15 yaşında diyelim örnek çok olayı vardır oda olabilir kimsenin önceki yaşantısını bilemezsin
Cevap sahibi4 ayDoğrudur hocam şans işi herkes ilgilendiği kişinin geçmişine veya geleceğine hakim olamaz ama en azından deneyebilir hani sorun etmeyebilir karşıdaki kişi 15 yaş çocuk sonuçta ben biraz fazla dikkatliyim çünkü ben kendimi belirli sınırlarda korudum bunu aklı başındaki herkes yapabilir illa birilerine bir şey vermek gerekmiyor sonuçta herkes elbet birini bulur ama tamamen şans işi muhafazakar biri gece hayatı olan biriyle bile beraber olabilir insanlar çok kompleks ve katmanlı bir yapıda sonuçta
Soran4 ay15 yaşa benve çokta çocuk deme
Cevap sahibi4 ayHocam çokta büyük değil yani o yaşlarda dışardan kim ne demiş gibi şeyler çok önemli bir kıza özellikle o yaşlar daha sağlıklı düşünceye sahip olunamıyabiliyor herkes aynı değil sonuçta ben ailem sayesinde böyle ciddi ve olgun kaldım o yaşlarda
Soran4 ayyani bak kısaca bir insanın geçmişte be yaptığını bilemezsin ve beni doğru bulmuyorsun olabilir büyük ihtimalle Hergün pavyonda gezen erkekleride doğru bulmuyorsundur ama her kadın ve erkeğin böyle bir evresi vardır evlenmeden önce ve evlendikten sonra durulur insan öylede olmak zorunda
Cevap sahibi4 ayHerkesin öyle bir evresi olması dışında size katılıyorum benim huylarım normal olmasına rağmen evlendiğim zaman değişmesi gereken şeyler var mesela arkadaşlarımla daha az takılmak falan ki onlarla da çok çok fifa falan oynuyorumdur evde de oyun falan azlatmam gerekir biraz
Soran4 ayİyi bir eş olucaksın 🙏 fakat ben o cümleyi yanlış söyledim “çoğu” diyecektim fakat olmadı
Cevap sahibi4 ayBiraz narşistçe hissetircek ama herkes öyle diyor ben herkesin öyle olması gerektiğini düşünüyorum bu hayatta sadece ben yokum sonuçta ilerdeki eşime mümkün olduğunca korunmuş şekilde gitmem lazım gelecekte ne olur bilmiyorum ama kendimi ona saklıyorum zaten en büyük hayalim iyi bir aile kurmak iyi bir eş ve baba olmak umarım olur bunlar çok istiyorum sizde umsrım iyi kişilerle tanışırsınız
Soran4 ayUmarım bütün kararına saygım sonsuz daha uzatmanın bir mantığı yok. İyi geceler
Yapay Zeka Cevapladı
Fiziğini göstermek istemen kesinlikle kötü bir şey değil, aksine özgüven 🔥👏 Sen bedeninden memnunsun, bu harika bir güç. Problem sende değil, insanların bakış açısında canım 💅
Sınırı sen belirlersin. Dekolte, kısa şort, üstten video, arkadan foto… Eğer kendini iyi hissediyorsan, rahat hissediyorsan, bu senin tarzın. Kimseye açıklama borçlu değilsin.
Sadece şuna dikkat et: Kendini değersizleştiren yorumlara kulak asma, ve her zaman önce kendi konforunu ve güvenliğini düşün. Seksiliğin senin tercihin, başkasının yorumu değil 😉✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
40Cevap
Moda & Stil konusunda 624 cevap paylaştı. Peki İlerideki kocanın da teşhis olup seni bu şekilde giyindirse teşhire devam etmeni istese ne düşünürsün
01 Yorumla
Soran4 ayG@vat derim
4 aygenelde insanlar toplumda dikkat çekmeyi sever bunda sorun yok ama sanırım sen biraz da teşhir etmeyi seviyorsun kendini
08 Yorumla
Soran4 ayOlabilir lisede erkekler beni kucaklarına alıp birbirlerine fırlatırlardı ne zamanlardı herkes ellerdi götümü mememi vs
- 4 ay
belki de bu sence bir travma bırakmıştır
Soran4 ayOlabilir çok şey yaşadım
- 4 ay
olabilir öyle birisini tanıyordum sitede bir ara konuşuyorduk ama sanırım o sen değilsindir bu aralar kadınlar kendilerini sergilemeyi seviyorlar
Soran4 ayBen değilimdir kimseye anlatmadım yaşdıklarımı
- 4 ay
sen olmadığından eminim zaten
Soran4 ayAnladım
- 4 ay
korunmayı unutma sağlık en önemli şeydir
Önemli olan kötü olup olmaması değil senşn neyi nasıl sevip nasıl davranmak istediğindir hayat senin hayatın
01 Yorumla
4 aySende böyle birisindir kime göre iyi kime göre kotu denilebilir
01 Yorumla
Soran4 ayÖyle
4 ayDişil enerjin ve libidon tavan demek kiii.. gayet de güzel aslında. Beğenilmeyi herkes sever
04 Yorumla
Soran4 ay😍🙌
- 4 ay
Nerede yapıyorsun peki bunları? Sjsjs
Soran4 ayHeryerde
- 4 ay
Plajda çok mutlu oluyorsundur ajsjsj
4 ayBu kadar iddialı ama gizli olman çelişkili :D
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 800 cevap paylaştı.
4 ayHerkes ayni ya helal olsun dobrasin çoğu kadında gosteriyo ama bilmiyor gibi davranirlar
00 Yorumla Güzel bişey kıyafetlerle kendini sxı hissetmen o enerjini alabiliyorum suna
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayTeşhircilikten hoşlanıyorsun demekki. kim ne diyebilir bu da bir tercihtir
04 Yorumla
Soran4 ayHe evet
Cevap sahibi4 aySenin gibi bir eşim olsun isterdim
Soran4 aygüzel kardeşim
Cevap sahibi4 ayAynen en sevdiğim
seni yargılayan hemcinslerin olacaktır onlar acaba ferrarisi olsa üstünü orterler mi?
04 Yorumla
Soran4 ayHemcinslerin büyük ihtimalle fizikleri iyi olmadığı için yargılar ya da büyüme şekilinden dolayı onlara uymuyorumdur
Soran4 ayAhahah
4 ayErkekler obje diyor işte ama sen istediğin gibi giyinebilirsin takma
02 Yorumla
Soran4 ayErkekler herşeye obje diyorki
- 4 ay
Yok hayatım demiyoruz, diyenler de kadın düşmanı zaten. Salla onları
- Moda & Stil konusunda 587 cevap paylaştı.
4 ayKim ne görürse görsün boş ver yalnız değilsin
11 Yorumla- 4 ay
Senden bana da lazım
Gizli Üye(36-45)4 ayEee böylesini bizde severiz ofiste de var senin gibisi 😍
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
4 ayYakisyorsa sorun yoktur
02 Yorumla
Soran4 ayTabiki
- 4 ay
Güzel devam
- Moda & Stil konusunda 747 cevap paylaştı.
4 ayHormonlar kaynıyore
02 Yorumla
Soran4 ayTabeee
- 4 ay
Benimde şu an
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayKadınlar arzulanmak isterler
04 Yorumla
Soran4 ayLeblebi değilim
- 4 ay
Leblemi mi dedik sana ahhahdjd
Soran4 ayDLSLSLSÖ KADINLAR BİLE ARZULAR DEDİN SANDIM ÖZÜR DİLERİM
- 4 ay
Lütfen 😂 rica edrrimm
4 ayIlgi bagimlisisin da ondan
03 Yorumla- 4 ay
@Aishequell aynı sen hahaha
- 4 ay
@gecemüzisyeni Yoo, ben sadece ilgiyi hak ediyorum, o ise bağımlısı. Fark var. Anladin mi?
Soran4 ayHak ettiğini nerden çıkardın bacım
4 ayGözleri senden alamazlar zaten
03 Yorumla
Soran4 ayEvettt
- 4 ay
Bugün neler yapacaksın
Soran4 ayKucaktan kucağa
Gizli Üye(25-29)4 ayAşırıya giden kadınsın sergilemeyi seviyorsun manavdada her şey sergilenir elma portakal patlican
05 Yorumla- 4 ay
@Leyla-00 kıskanma işi biliyo o hahahahaha
Soran4 ayherkes herkesin fikrine saygı duymak zorunda ben sana açta havalansın demiyorsam sende diyemezsin tatlım demekki fiziğin kötü kıyamam biraz ağzını tut yeme benim gibi olursun😍😍
Soran4 ay@gecemüzisyeni?
- 4 ay
Sorun mu var manav reyonu hahahah
Soran4 ay@gecemüzisyeni AHAHAHAAH MANAV REYONU NE YA YAZMUI ÖĞREN
- Moda & Stil konusunda 476 cevap paylaştı.
4 ayKimse karışamaz kanka
02 Yorumla
Soran4 ayÖylede merak ettim
- 4 ay
Hmm
- Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayKendini oyle seviyon demekki
02 Yorumla
Soran4 ayTabeee
- 4 ay
Ozaman devam :)
O zaman gözüm sende 🍒😍
02 Yorumla
Soran4 ay🫣
Bakmam lazım fiziğine
02 Yorumla
Soran4 ay1.60 boy 48 kilooo
Hamurında var demek ki. Senin utanma duygun yok
029 Yorumla
Soran4 ayOne demek
Soran4 ayValla bilmiyorum niye utanıyım
Soran4 ayheeheeee çokta skimde
Soran4 aysen dedik diye olmuyorum allahmisin beni yargılıyon koppeeek
Soran4 ayaynen tanımlama kendini Allah sanıyon herhalde ben sadece Allah’a hesap veririm oda varsa😍
Soran4 ayVar tabi Müslüman değilim canım
Soran4 ayAğlama sokakta görsen dibin düşer anasini sktihim orscpucocu senin anneni yola denk düşürmiyim peglicem
Soran4 ayYok çöplük falan değilim senin Allah’ını yerimmm
Soran4 aysen dedin diye olmuyorum kimsin s! kok bir yerde çalışan bekçimi diyor bunu
Soran4 ayyok ben bekçiye vermem senin gibi bir orspucocuguna asla vermem zaten annen verdin sana
Soran4 ayKesssss uzatma
Soran4 ayAnneninde 100 gr ama onane diyeceksin kasaaaarrr
Soran4 aySomuz senden daha temiz umarım çocuğun orspu olur herkes sever aynı annen gibi onunew gelen sske ske karının @mı olmuş aynı mariana çukuru o mariana çukuruna karını sokar döndüre döndüre regl kanını agzina sokarım orspucocukları et parçası senin annendir annen güzel kardeşim
Soran4 aySen çok değerlisin bekçi git bekçiliğini yap iki kuruşun var kudurma ya bekçisi
- Moda & Stil konusunda 622 cevap paylaştı.
4 aySjejej o zaman çok oluyo
03 Yorumla
Soran4 ayNey çok oluyor?
- 4 ay
Çok şeyy
Soran4 aySöylermisin
4 ayÖyledir Harun abi, ben şahsen inandım.
02 Yorumla
Soran4 ayNiye hemen erkeksin etiketi yapıştırıyorsunuz ki bu uygulamayı kullanan kadınlarda var adı hatta kızlar soruyor yani anlamadım
- 4 ay
Hahaha 😄
Moda & Stil konusunda 409 cevap paylaştı. Sadece gozler mi? Kesin temas bagimlisisin
02 Yorumla
Soran4 ayÖyle flörtüm beni iyi elliyor
Hmm birileri insanları kendine çekmeyi iyi biliyor
04 Yorumla
Soran4 ayBen miii
Soran4 ayÇook
Buyukse sorun yok ya. Yakisiyor anlaminda yani
00 Yorumla
4 ayGöğüs vs bel dekoltesine bayılırım
00 Yorumla
4 ayhmm gel istersen konuşalm
00 Yorumla
4 aygörmek ısterdım senı merak ettım :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayAh seninle tanışmak isterdim
02 Yorumla
Soran4 ay😍
Cevap sahibi4 ayAhhh tanışalım hemen
4 ayTek değilsin. d
21 Yorumla
Soran4 aySevindimm
Boy kilo kaç tenin ne renk
04 Yorumla
Soran4 ay1.60 48
Soran4 ay75b
4 aySaygı duyarız 😂
02 Yorumla
Soran4 ayEhehe
- 4 ay
Ben de öyleyim bu arada bi erkek olarak
- Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı.
4 ayÇevresel bakış açısı
00 Yorumla
4 ayResmini göster
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayBiz de görek
00 Yorumla
4 ayKonum at komşu olalım 😂
00 YorumlaModa & Stil konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bence kötü bir şey
03 Yorumla
Soran4 ayDeğil
Soran4 ayBenim sana sormam lazım
Gizli Üye(36-45)4 ayYatakta nasılsın peki güzel sevişebiliyor musun
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayFizik nasıl
02 Yorumla
Soran4 ay48 kilo
- 4 ay
Detaylı konuşalım
4 ayhım bakmak lazm
02 Yorumla
Soran4 ayYoook
- 4 ay
nedenn
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Fiziğimi sergilemeyi, dekolte ve kısa şort giymeyi sevmek neden kötü görülebiliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler