Ben fazla büyük göğüsde itici buluyorum ama böyle 80 b veya c de aşırı seksi duruyo göğüs dekoltesi. Göğüs dekoltesi için limit 85b bence. Sırt dekoltesi de bence aşırı seksi. Fetişim var sırt dekoltesine. Bi yılbaşında o zamanki panrtnerim sırt dekolteli bi elbise giymişti, elimi sürekli sırtından beline doluyodum çok hoşuma gidiyo. Yırtmaç da sadece ciddi uzun bacaklı kadınlarda hoş duruyo, kısa boyda hepten diz boyunu ortaya çıkartıyo farkında değiller sanırım giyerken
Bana aşırı itici gelir. Ön plana çıkabilecekleri başka özellikleri olmadığından genelde vücutlarını sergileyerek bunu yapmaya çalışırlar. Kendilerine bakanlar olunca mutlu olanlar bile vardır eminim. Bence en doğrusu insan gibi giyinmek. Herkesin namusu var. Bunu neden yok edelim ki?
Herkes istediğini giysin beni ilgilendirmez. Bi insanı itici, çekici bulmak için kıyafetlerine oturmasına kalkmasına kahkahasına bakarak yorumlamam hayata bakış açısıyla olaylar hakkındaki görüşlerine düşüncelerine bakarak bu kanıya vararım.
biri var dekolte giymek normal davranmak normal oturmak biri de var dekolte giyip kasten goze sokmak sinir oluyorum kendini cinsel objeye ceviren kadinlardan
Bana itici geliyor. Dekolte, makyaj gibi şeyler bana saçma geliyor. Bir insanı vücudu ya da görünüşünden daha çok, zekâsı, konuşma tarzı gibi şeyler daha çok cezbedici kılıyor benim için.
Fiziği varsa iddialı hatunsa çekicidir diğer türlü itici durur. Nasıl çevre ve şehir planlamasının normalinde görüntü kirliliği maddesi varsa aynı olay bu durumlar içinde geçerli oluyor.
Küçük memede göbeğe kadar inen dekolte güzel duruyor büyüklerde olmuyor çok cinsel duruyor. Çoğu insanın beğenme nedeni ise içgüdülerimizden kaynaklıymış hayati organlar orada olduğundan korkusuzca açmak alfa izlenimi veriyor.
Şahsen hiç kimsenin ne giydiği beni ilgilendirmezde bu yorum hakkında ben de küçük göğüslü kadınlara göğüs dekoltesi yakıştırmam erkek göğsü gibi duruyor dekolte giyince. Göğüs dekoltesi için ideal göğüs boyutu 85-90 bedendir hadi olmadı en küçük 80 beden olmalı 80 bedenin altında ki 90 bedenin üstündeki kadınlara göğüs dekoltesi yakışmıyor tabi bu benim şahsi görüşüm herkes istediğini giymekte özgürdür fikrinizede saygı duyuyorum sadece kendi fikrimi söylemek istedim.
Sizde büyük meme sevmiyorsunuz o zaman ki öyle çok büyük göğüste beğenmem orta büyüklükte olmalı 80-85-90 beden idealdir ve dekotede en çok bu göğüs boyutlarına yakışır bence.
Teşhircilikten öteye geçmiyor. Tek bir yerde dekolte iyidir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsan istediğini giymeli kimse karışamaz insanlar kendileride bilir ne giyip giymeyeceğini öyle istemiş öyle giymişler bize ne ki milletin giydiğini eleştirmek? herşey cinsellik mi?
Miranda Kerr gibi dekolte kaldırır. En sağdaki kadının aşırı kötü.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Dekolteyi kullanmak kadar taşımak daha önemli. Şekilde görüldüğü gibi ortadaki hariç sonuç facia. Tabi göğüs de çok önemli, en soldaki göğüs mu, karar KS nin. Öyle göğsü olurda insan açmaya utanır 😒