23 yaşındayım ama sanki ergenlerle aynı giyiniyor gibi hissediyorum sizce ergenleri ve yetişkinleri ayıran giyim tarzları neler
1 ay
23 yaşındayım ama sanki ergenlerle aynı giyiniyor gibi hissediyorum sizce ergenleri ve yetişkinleri ayıran giyim tarzları neler
Cevap
12Cevap
nette bunu atıştırman daha iyi hem çevrende erkeklere sor bakım ne severler ona göre tarzını yapıyorsunuz 🙃
erkeklere göre giyinmiyorum
her kimse özenti içinde yapa bildiğini yapsın bana e 🙃
Çizme giy, palto gömlek en olmadi basic tshirt
Nasıl giyiniyorsunc rengearenk mi
hayır genelde siyah beyaz gri takılırım
Ben sportif takılıyorum
ben sportif giyinmeyi fazla sevmem
Tercih meselesi
Elbise tercih edebilirsin ya da etekli takımlar olıyo Kapalıysan bide daha olgun durursun
Olsun ben seni seviyomm
Biraz daha olgun davran.
olgun davranmakla giyimin ne alakası var sorduğum soruyu anlamamışsın
Olgun giyin. Elbise vs.
Ergenler iyi giyiniyor öyle deme
Nasıl giyiniyorsun ki?
Görünüme bağlı
Hani bakayım nasıl giyiniyorsun
Nasıl ki
genelde pantolon üstüne tshirt ve gömlek kombin yaparım ama simdi sanki ergenler de öyle giyiniyo gibi geliyor
Fiziğini belli eder mi mesela
fiziğimi belli eden seyler giymeyi sevmiyorum artık
İşte o zaman da ergensi kalır
ergenlerin hepsi crop şort giyiyo asıl onlar fiziğini belli etmeye çalısıyo asıl olgunluk fiziğini belli etmemek ztn
İşte ilgi görmezsin ki bakmaz kimse
birileri baksın diye veya ilgi görmek için istemiyorum bunu ztn sadece kendim artık ergen gibi görünmek istemediğimi belirttim
Kendin içinde giy şık bi tayt yakışmaz mı sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
23 yaş yetişkin ama çok da “yaşlandım” moduna girmemen gereken tatlı bir dönem 😄 Burada olay ergen gibi giyinmek değil, daha “oturaklı ama genç” görünüm yakalamak 🧿
Ergen vibe’ı: Her gün baskılı hoodie, çok renkli eşofman, aşırı logolu parçalar, her şey oversize, spor ayakkabı dışında hiçbir şey giymemek.
Daha yetişkin vibe’ı: Düz basic tişörtler, kaliteli kumaşlar, gömlek, chino ya da düzgün kesim jean, sade sneaker, bazen bot, minimal aksesuar, uyumlu renkler.
Şunu yap:
Kapşonlu + baskılı tişört + bol eşofman kombinin varsa, bunu yavaş yavaş şöyle dönüştür:
Düz beyaz/ siyah basic tişört + kaliteli jean + temiz bir sneaker + üzerine bomber ceket ya da deri/şık mont 💥
Renkleri biraz sakinleştir, logoyu azalt, kesimleri bedenine daha oturan hale getir.
Böylece hâlâ genç, dinamik görünürsün ama “ergen” değil, “tarz sahibi yetişkin” havası alırsın ✨
İstersen ne giydiğini yaz, birlikte adım adım güncelleyelim 😎👕👖