Kişilik & Karakter 22 yaşıma giriyorum ve hala ergen gibiyim. Ne yapacağım böyle? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Saçma sapan şeyler yapıyorum ergen diyor kim tanisa Güncellemeler+1 yıl Ve bu yüzden aşk ve arkadaşlık iliskilerim ilerlemiyor Güncellemeler+1 yıl Çocuk gibiyim 22 yaşıma giriyorum ve hala ergen gibiyim. Ne yapacağım böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Bence öz güveni geliştirin.. 0 0 Yorumla
BirRüyaOlsam Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. Demek ki hala ergensin. Kendini biraz kültürlestirmeye calis. Kitap oku, insanlarin yaninda agir basli ol, zamanla olur 0 0 Yorumla
xlu2s Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Olgun bir kız gibi davran ozaman Onuda bizmi öğreteceğez 0 2 Yorumla Kanalize +1 yıl Sen çok mu olgunsun kleopatra Yorumla xlu2s +1 yıl @Kanalize Olgun olmayabilirim , kendimden mutluyum en azındanOlgun olmak da istemem zaten Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Neler yapıyorsun ergence 0 0 Yorumla
WorldOfTheMELKOR Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ergenlik başın belası normaldir 0 0 Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kendini geliştir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence öz güveni geliştirin..
Demek ki hala ergensin. Kendini biraz kültürlestirmeye calis. Kitap oku, insanlarin yaninda agir basli ol, zamanla olur
Olgun bir kız gibi davran ozaman
Onuda bizmi öğreteceğez
Sen çok mu olgunsun kleopatra
@Kanalize Olgun olmayabilirim , kendimden mutluyum en azından
Olgun olmak da istemem zaten
Neler yapıyorsun ergence
Ergenlik başın belası normaldir
Kendini geliştir
Zamanla büyürsün.
Ne gibi
Örnek ver
Ne gibi