+1 yılBildiğin yabancı dil sayısını arttırabilirsin. Hiç yabancı dil bilmiyorsan öğrenmekle başlamak kesinlikle şart.
Kendine hobiler edinebilirsin. Başka birisine ihtiyaç duymadan kaliteli vakit geçireceğin, keyif aldığın konularda kurslara katılabilir, araştırmalar yapabilirsin. Bu sayede ortak zevklere sahip olduğun arkadaş grupların oluşacaktır.
Toplum yararına işler yapabilirsin. Çocuklar, kadınlar veya yaşlılar için faydalı etkinlikler düzenleyen sivil toplum kuruluşlarına gidebilirsin, çevre duyarlılığın varsa bu konuda çalışabilirsin. Kendini faydalı hissettiğinde özgüvenin de artacaktır.
Eğitim aldığın konuda uzmanlığını arttıracak çalışmalar yapabilirsin.
Gezip görmek istediğin yerlerin bir listesini yapıp bunları gerçekleştirebilirsin.
Daha çok yazardım ama 20'li yaşlarının başında sevgilim yok diye hayıflanmak ve hayatını buna odaklamak bana göre büyük bir hata olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl22 yaşındayım hiç sevgilim olmadı doğma büyüme İstanbul ama sorsan hiç gezmem etmem. Arkadaş çevrem yok denecek kadar az. Kulüp bar vs hiç gitmedim ha gitmek istiyor muyum orası tartışılır. Ben de gençliğim boşa gidiyormuş gibi hissediyorum bu his çok kötü. Ha şimdi dersiniz çirkinsindir diye çirkin değilim orta güzellikteyim fiziğim de güzel. Biraz karamsarım sanırım. Evlenmek istemiyorum çocuk yapmak istemiyorum zaten korkunç bir şey bana göre. Para pul istemiyorum. Nasibimde varsa karşılaşırız ama bu gidişle hiç zannetmiyorum. Karşıma çıkmasını da galiba istemiyorum. Çok konuştum galiba şföamkx neyse iyi geceler
12 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılhiçbir zman kendini sevgili veya kocana kısıtlama. biyere gitmek için birini beklemene gerek yok. yaşın ilerlemeden başka ülkelere git kısa sürelerde olsa başka kültürleri yaşam şekillerini gör.
mutlaka önemli dillerde azda olsa bildiğin anlamlı kelimeler cümleler olsun. ve iyi derecede ingilizce öğrenmeye bak.
teknoloji ile aranı hep sıcak tut.
41 Yorumla
+1 yılGalata kulesine kimle çıkarsan onla evlenirsin diye saçmalıyorlar. Ben kardeşimle çıktım. Game of thrones mu çevirmemiz gerekiyor şimdi? Hurafe ve batıl inanç işte...
44 Yorumla- +1 yıl
Harika yorum 😄😄😄
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Teşekkür ederim şimdiden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 206,9b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kendini geliştir iş bul sevgili bul hayatı yaşamayı dene
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili bulmak veya bulmamak önemli değil ve daha 21 yasinda ay tek kalacam sanırın kafasında olmanı önermem çünkü daha yolun baṣındasın. Akıṣa bırak olursa olur zaten.
Kitap oku, kendini geliṣtir her manada, okulunu bitir, yeni insanlarla tanıṣ, yeni yerler keṣfet daha yolun uzun
23 Yorumla- +1 yıl
😃😃😃 öyle ṣeylere inanma bence
kule sonuçta anlam yüklemeye gerek yok nasip iṣleriyle bir tutma
istiyorsan çık - +1 yıl
edebilirsin tabi
+1 yılNe güzel bir yaş kıymetini bil, çevre yap mesleki anlamdada kendine biseyler kat kurslara git. Bu yıllar bidaha gelmez. Sevgili olayı bi zaman sonra yalan oluyo. insan belli bir yaştan sonra şunu anlıyo neden en çok kendime değer vermedim geçmişe bakınca hep başkaları için çabadığımı fazla fedakar oldugumu görüyorum, sen kendini geliştir güzelliğine güzellik bilgine bilgi kat işte o zaman bütün güzellikler peşinden gelir her zaman ışıgına güven.
30 Yorumla
+1 yılHiç bir şey kaybetmiyorsun hiç bir şey için acele etmene gerek yok 22den önce neyse 23te de 24te de aynısı olacak, 23e girdin diye birden hayatın değişmeyecek. Kendini geliştir çok oku çok gez diyen yorumlara hak verdim evet ama bunları her zaman yapabilirsin 22den sonra da yapabilirsin. Yaşa çok takılma.
20 YorumlaHayatta nasibimiz neyse onu yaşarız, yarına çıkacağımızin garantisimi var, Oysa yaşam Allah tarafından bize verilmiş en büyük en kutsal hediye bu sınırlı zamanı kıymet değer vermeyen insanlara değil Allahın rızasını kazanmak için harcamaliyiz. Yaşimiz 21 olsun ya da 80 ne farkeder iyi kalpli olalım sinavi kazanmaya çalışalım
10 Yorumla
+1 yılBence çıkmamanın bir mantığı yok acelen ne ki 21 yaşından sonra gidenleri almıyorlar mı, onun yerine yurtdışına çık, seyehat et bir takımın projenin bir parçası ol gönüllük projelerine katıl, yurt dışı için durumun yoksa yurt dışı gönüllük projeleri var başvur, işe gir yatırım yap hobiler edin kurslara katıl spor yap parka git piknik yap, kendi markanı kur, e ticaret yap, ek gelir kazandıran bir çok uygulama var onları dene, bir sürü yapacak şeyler var ama boş boş yatıp hayatın sana bir şey vermesini bekleme vermek yerine senden alıyor mesela zamanını
11 Yorumla- +1 yıl
Çıkmanın diyecektim, neyse anlamışsınızdır zaten
Adından anladığım kadarıyla milliyetçi bir ailenin çocuğusun. Güzel de kızsın anladığım kadarıyla. Bence 21’i 22’yi boş ver. Her gününü dilediğin gibi yaşamaya çalış. Her günün değerli.
12 Yorumla
+1 yılBen sana en güzel tavsiyeyi vereyim
Aklını başına al, finansal güvencen için devletten bekleme her şeyi.
Aşko kuşko kız olma; gelir kaynağı elde edip kendini kurtarmaya bak
11 Yorumla
+1 yılHayatını kendini geliştirecek şekilde ilerletmeye devam ett. Enstrüman öğrenmek spor yapmak, başka sosyal kültürel faaliyetler çok okumak zaten bunlar her yaşta yapacağın şeyler. Galata kulesine tek çıkabilirsin yarının garantisi yok vaktin oldupunda direk yap kimseyi bekleme. Ben pandemiden önce spontane annemle kız kuelisen çıkmıştım iyi ki de çıkmışım mesela. Yaşının kıymetini bil bir daha gelmeyecek
10 YorumlaÇok oku, elinden geldiğince çok gez ufkun genişlesin, sosyal ilişkiler kur, spor yap, dil öğren vs. Bunları yap farkı göreceksin. İnsan bir şeyin içine girince tahmin duygusunu hisseder ve gerekli oluşunu o zaman anlar. Yoksa dışardan basit ve anlamsız gelir
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapmak istediğin şeyleri yapmak için birilerini bekleme derim. Her zaman kendi başına mutlu olmayı başar. Kendinle baş başa zaman geçirmeyi öğren.
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ben sana daha farklı öneriler vereyim. 30'a kadar hisse al, altın al ve yatırım yap. 30'dan sonra parayı yavaştan ezmeye başla.
11 YorumlaEcnebi biriyle evlen ksjjsksj 🤣en azından yurtdışına çıkıp hayatını biraz kurtarırsın.
12 Yorumla- +1 yıl
Yurt dışına çıkmak hayat kurtarmıyor her zaman
Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kendini kariyer anlam da geliştir, dil öğren ilgi alanın olan bir şeyleri öğren meslek edin benim de sevgilim yok ve hiç Galata kulesine çıkmadım çıkamam da zaten engelliler için en üste çıkış yok 🙁
10 Yorumla22 Yasima geldim cok is gücle ilgilendim sonunda iflas ettim yurt disina tasindim. Galata kulesine cikmak icin sevgilim olmasini bekliyorum ilk firsatta yapacagim is o olacak
10 YorumlaHızlı kararlar alma, hızlı hareket etme, bol bol düşün, kafana yatanıcaya kadar irdele. Çünkü çok genç ve hızlı dönemlerindesin. alacağın en ufak yanlış karar hayatını mahveder.
10 YorumlaEn az iki yabanci dil bilmen lazim en az bir ya da iki belirleyecegin alanda iyi derecede program ogrenmen lazim kult dizi filmleri izlemen lazim ve olmazsa olmaz buyuk bir kalafatlarla kanal yapman lazim
12 Yorumla
+1 yılKanka ise gir mesela kendi paranı kazan sağlık bakanlığı alım yapacak onerebilirim eğer istersen başvuru yapabilirsin para kazan kendine yatırım yap ama yaşla alakalı sınır koyma kendine
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 950 cevap paylaştı.
+1 yılKendine bir yapılacak listesi yap bir yere as odanda
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılGalataya arkadaşınla çık sevgili gerekmiyor bunun. Yapmak istediklerimiz için bir sevgili bekleyemeyiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaç renginiz çok güzel hangi boya numarası kaç acaba
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTamam canım
+1 yılMutlaka kendi ayakları üzerinde durabileceği bir kariyer için gerekli donanıma sahip olmalı insan o yaşına kadar. Sonrası gelir zaten.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Galata kulesine çıkmak için sevgilisinin olmasını bekleyenler olarak daha ne kadar beklicez Allah bilir
10 YorumlaGalata kulesine tek çıkılmaz diye bir yasak yok. Ben de kız kulesine sevgilimle çıkarım diye düşünmüştüm , aynen dediğin gibi nasip değilmiş.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 958 cevap paylaştı. nasıl sevgilin yok yagayette normal bi kıza benziyon. senin bile yoksa kimin olcak. o yaslar bi de manita yasları
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılÜniversiteyi bitirmeye çalışıp yüksek lisans a başlayabilirsin.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılBence birçok klasik film ve kitap bitirmelisin. Hayata daha dolu dolu atılırsın.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yıl21 yılda yapamadığını bir yılda yapmayı mı düşünüyorsun 😂
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 806 cevap paylaştı.
+1 yılBu dedikleriniz her insanın hayatı yaşama amacına göre değişir...
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Galata Kulesi'ni ve Kapadokya'yı bilerek erteledim:)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 701 cevap paylaştı. Galataya kiminle çıkarsan onunla evlenirsin derlerdi çıkacak birini bulup çıkmalısin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 875 cevap paylaştı. Ankara'ya gel, Ankara kelsinde rakı ısmarlayayım sana
10 YorumlaÇok kitap oku. Kendini birkaç alanda geliştir. Tarihi mekanları gez. Ailen ile zaman gecir
10 Yorumla
+1 yılFelsefik öğretilere merak sal
Ottan farkın olsun
10 YorumlaArkadaşlarını iyi seç, sana iyi gelmeyen şeyleri hayatından postala
10 Yorumla
+1 yılEğitimini tamamla, saçlarınla kaşını aynı renk boya, sevgiliden daha çok arkadaşa önem ver 😊
11 YorumlaEn güvendiğin kişilerden kazık ye de insanlara güven olmayacağını erkenden fark edersin
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılbol bol kitap okuyup bu asalak halinden kurtulmalısın
04 Yorumla- +1 yıl
yazılım mühendisi olman asalak olmayacağın anlamına gelmez. ikisi farklı şeylerdir entelektüel cahil seni asdsada
- +1 yıl
hahahaha kıyamam laf attığını sanıyor yazık asdasdad
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGalata kulesi'ne bir çıkış 100 lira aşağıdan yukarı bak bence
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Kayraalev yaa aslında çok. kamuya açık olması ya da cüzi bir giriş ücreti olması lazım.20 lira mesela. turiste 5 euro yap🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılüstelik geçen yıl bu zamanlar gitmiştim 100 liraydı belki şimdi daha da fazladır
Cevap sahibi+1 yıl@Kayraalev vallahi helal olsun sana , katılıyorum
+1 yıl22 ne ki, daha önünde uzun yıllar var, 30 desen anlarım da, 22 yaşına gelmeden ya meslek edin ya da okulunu bitirmiş ol
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel sana tek tavsiyem var bekaretini bitir bir an evi Duru yani kızlığını bir an evvel bozdur yani tertemiz rahat edersin çok rahat edersin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak ben sana ne diyorum Kendini mal yerine koyma tek cümle bu kadar söyleyeyim ve sana daha farklı bir abi tavsiyesi Lütfen bunu iyi algıla Kendi Ayakları üzerinde dur muyorsun demedim yani dur hiçbir erkek için Eyvallah etme
Cevap sahibi+1 yılY@r@k ye kizlik parlat
Hedefe bak galata kulesi diyor mvşsöcsşcmspfş sen yaşama boş ver
00 YorumlaÖncelikle saçmalıyorsun git hayatını yaşa kendini kıyaslama ayrıca sevgili işlerden vazgeç git meslek yap. İyi günler
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılfiltreyi bu kadar kullanma:)
12 Yorumla- +1 yıl
niye KS kuralımı o :)))))
Bolll bol sehirleri gez
13 YorumlaTaş gibi hatun maşallah
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılVerme o kadar parayı değmez
12 Yorumla- +1 yıl
Onun yerine o bölgedeki br cafeye git daha keyifli olur. kaç yaşına geldm hiç merak edip çılmadım
Kişilik & Karakter konusunda 675 cevap paylaştı. evlensen iyi olr bide o dudağını tavuğun gtü gibi yapma fotolarda lütfen
04 YorumlaHer yeri gezmeye çalış
Galata kulesine de beklemeye devam et acele etme 😅10 Yorumla
+1 yıl22 yaşındayim 21 yaşında sevgilimle Galata kulesine gittim tüm İstanbul'u gezdik hatta güzeldi
10 Yorumla
+1 yılNiye gelmeden geldikten sonra yapsan tothemin mi bozulacak 😅
10 Yorumla
+1 yılValla ben 20 yaşındayım yata yata 20ye kadar geldim
10 YorumlaGezip dozacaksin her yeri yasiyacaksin bir yere bağlı kalmayacaksin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLan zaten 1 senen kalmış ne yapmalıyım diye soruyor 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMotosiklet kullanmaya başlasan çok iyi olur
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılArtçı ol o zaman yavaş yavaş o korkuyu aşarsın
+1 yıltek basina İstanbul turu hayalimm
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı. Sen olmuşsun artık
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güzeli okuyup meslek sahibi olmak çalışmak bu yaşlarda okumak daha iyi sonra pişman olursun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Everest tepesine tırman :::::))))
10 Yorumla
+1 yılBir gün öleceğini unutmadan yaşa.
10 Yorumla- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım