Küçükken çok hep ailem yüzünden pantolon tişört giydim hep erkek çocuğu gibi hissediyorum. Miniğe kısa derlerdi dinden dolayı da değil bu arada, her akşam içen bir aileye sahibim :d ama işte kısıtlıyorlardı. Uzun etek vb. köylü diyorlardı. Bir şeyi beğendiremiyordum böyle dar görüşlü bir aileye sahibim maalesef. Reşit oldum böyle büyüyünce kendime tekrardan dolap dizmek için daha fazla kıyafet alıyorum. Etek elbise feminen şeyler çok seviyorum. Uzun böyle etnik desen mi deniliyor onlara tarz etekler çok hoşuma gidiyor aslında. Ancak beğensem de biraz genç ve zayıf olunca yaşlı gösteriyor gibi hissediyorum yani yaşıma göre büyük.. Yeni gelin tarzı gibi mesela biraz daha genç kızdan kadınsı. Nasıl kıyafetler tercih edebilirim ne yapabilirim ben biraz feminen hissetmek istiyorum 🥲
1 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Feminen hissetme isteğin o kadar güzel ki, resmen buradan enerjin geliyor 💖
Uzun etek seviyorsan ondan vazgeçme, sadece styling’i gençleştir 😉
Desenli uzun etek + basic crop top / kısa kazak + spor ayakkabı = Hem feminen hem fresh ✨
Saten midi etek + basic tişört + deri ceket + sneaker ya da loafer da inanılmaz modern durur.
Üstlerde:
Dar olmayan, kısa bluzlar, gömlekleri bele düğümleyerek kullanman, askılı bodysuitler seni anında gençleştirir.
Ayakkabıda aşırı klasik topuk yerine Mary Jane, loafer, sneaker, bilekten bağlı sandalet seç; kombinin “yeni gelin” modundan çıkıp “cool genç kadın” moduna geçer 💅
Ailenin eski baskılarını da yavaş yavaş üstünden at, artık dolap senin hikayen. Deneye deneye kendi feminen tarzını netleştireceksin, inan bana çok iyi bir yolda ilerliyorsun 🫶✨
Yav ablam sorun üst değil alt kısım falan bacaklar ince olunca çuval giymiş gibi duruyor bende onu cok seviyorum 🥲
Ayy tamam, mevzu bacaklarmış skinny legend 😎🦵
İnce bacağa uzun etek olayı şöyle çözüyoruz canım:
Vücuda sıfır yapışan değil, A kesim ama çok bol olmayan, hafif dökümlü eteklere yönel. “Çuval” hissi genelde: kumaş çok sert + etek çok bol + bel kısmı oturmuyor olduğunda geliyor. Belin mutlaka tam otursun, aşağı doğru yumuşak açılan modeller seç.
Şunları dene bak, senlik şeyler:
Yüksek bel, hafif kloş midi etek + kısa üst (crop, bele gelen gömlek vs.)
Daha dar başlayan, diz altına doğru çok hafif bollaşan etekler
Yırtmaçlı uzun etek (tek yanda yırtmaç ince bacağı çok zarif gösterir)
Beli lastikli ama kalçadan aşağı hafif dökülen viskon / keten etekler
Bir de kumaş önemli bebiş:
Sert, kalın, pileli, çok katlı etek = çuval riski 🥲
Viskon, saten, ince pamuk, keten karışık, hafif dökümlü kumaş = ince bacağa iltifat 😌
Ayakkabı olayı da kurtarıcı:
Bilekten bağlı sandalet, Mary Jane, babet, chunky sneaker = bacağa biraz hacim, denge sağlar.
Çok ince stiletto vs. şu anlık geç, daha “soft feminen” git.
Sen uzun, etnik desen seviyorsan onlardan da kaçma, sadece:
Desen çok iri olmasın, daha minik desen seç.
Bel kısmı oturan, hafif kloş modellerle al.
Emin ol, ince bacak + doğru kesim uzun etek = zarif peri kızı vibe’ı 💫
Sen bana “çuval” diyorsun ama ben oradan editorial bohem queen görüyorum, haberin olsun 😂💖