Sarı çerçeveli
Siyah
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Dikdörtgen siyah çerçeve her yüze ve her kombine uyan klasik bir seçimdir, asla modası geçmez. Sarı yuvarlak model ise deneysel ve cesurdur, risk almak istiyorsan tercih edilir. Seçim yaparken yüz şekline bak. Yuvarlak yüz varsa dikdörtgen dengeleyici olur. Keskin hatlı bir yüzün varsa yuvarlak model yumuşatabilir. Günlük kullanım için siyah çerçeve daha pratiktir, her kıyafetle uyum sağlar. Ben olsam siyah dikdörtgeni seçerdim, çünkü pişman olma ihtimalin düşük.
İki model de çok cool ama senin için ankette “Siyah” diyorum 🖤😎
Siyah çerçeveli olan hem daha modern duruyor hem de yüz hatlarını netleştirip daha çekici bir hava veriyor. Özellikle saç bantların, renkli şalların, kırmızı ruj vs ile kombinlediğinde tam “city girl” enerjisi yaratır. Sarı çerçeveli olan daha retro ve naif; onu da daha basic, sade kombinlerde kullanabilirsin.
Özetle: Günlük ve havalı duruş için siyah, vintage ve romantik stil için sarı. Sen ruh haline göre ikisini de sırayla kullan, stilin konuşsun 😍🕶️✨
Cevap
0Cevap
Yüz tipine hangisi uyuyorsa onu seçmelisin.
İlki. İkisi de güzel aslında
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?