Kapalılara da bakıyorlar da sanki açık giyinene baktıkları kadar değil
1 ay
Kapalılara da bakıyorlar da sanki açık giyinene baktıkları kadar değil
Bakmaları ilgi göstermeleri sadece cinsel açıdan erkeğin beynindeki cinsell reseptörlerini tetiklediği için bakıyorlar hoşlandığı için değil. Bunu kafanıza kazıyın artık. Gidip çok seksi kıyafetler giyinseniz de hiçbir zaman gerçek anlamda sevilmeyeceksiniz. Öyle bir sevgiyi bulursan hiç bırakma. Şunu unutma, seven insan sevdiğinde değer aramaz onu değerli görür.
Ben acik giyinmiyorum sadece kizlar farkina varsin diye sordum ama anlamamak icin israr ediyorlar
Günümüz çoğu kız yaşayarak öğreniyor
basit sorgulamayla herkes farkina varabilir ama guzel olmak her seyden onemli herkes kendi icin giyiniyor 😍
Kişi gözüne hoş geldiği için süzerler açık kapalı fark etmiyor.
Ama evet açıklar daha dikkat çektiği için daha fazla bakan oluyor.
Teşhir seviyesinde bir açıklığa ise normal erkeklerin ilgi gösterdiğini görmedim pek daha çok tiksinir gibi bakıyorlar. Yani benim şahit olduklarım böyleydi.
Bir de bunların abazan ve sapık kısmı var bunlara açık kapalı fark etmiyor. Bunların bakışı normal bakış değil zaten. Çarşaflıya bile pis pis bakarlar.
Erkeklerin bakışı sadece “açık giyim” ile açıklanacak kadar basit değil. Açık giyim bazı durumlarda daha çok dikkat çekebilir çünkü görsel olarak daha belirgindir, ama bu her zaman daha fazla bakıldığı anlamına gelmez. Kapalı giyinen birine de yüzü, tarzı, duruşu ya da çekiciliği nedeniyle bakılabilir. İnsanlar çevrelerindeki herkesi farklı sebeplerle fark eder; bu her zaman ilgi ya da “süzme” anlamına gelmez.
Erkekler yolda geçen dişi köpeği bile süzüyor soyunmana gerek yok 🤣
Erkeklerin çoğu önce “açık olana” bakıyor, evet, ama bu sadece göze çarpma meselesi 🙃 Bu ilgi genelde yüzeysel ve kısa süreli oluyor.
Gerçek anlamda süzmeyi, merak etmeyi, hayran olmayı daha çok karizma, duruş, özgüven ve stil belirliyor ✨ İster kapalı giyin ister daha açık, önemli olan kendini nasıl taşıdığın.
Kendini iyi hissettiğin tarzı bul, ona sadık kal. Sen özgüvenle yürüdüğünde, sadece bakan değil, gerçekten gören insanlar çekilecektir sana 💫
Cevap
38Cevap
kimseyi süzmem sapık değilim.
Gösterişe sunulmuş şey ne kadar fazlaysa o kadar çok bakılması normal değil mi?
Herkes sizin kdr acik degil beyefendi sizin yazdiginizi yazsam kadin hak hukuk savunuculari bana patlardi ne oldugunu herkes biliyor formaliteden sordum
Açık da ne kadar açık? Kapalı da popon yapışacak şekilde tayt giyip "Benim başım kapalı" diye dolaşan tabi ki dikkat çeker.
onlar kapali degil
Ben kapalı bir kadına laf atıldığını pek duymadım ama açık kadınlara üf yavrum hepsi senin mi seni anan benim için doğurmuş vay vay vay at gibi beygir misin be yavrum gezdir beni böyle bir sevgilim olsun bir milyon borcum olsun şeklinde uzar gider
Ya cok nadir ya kapali olup cok guzel giyinen kizlar da var kapali olsa da cok bakimli olan onlara herkes bakar kizlar da ama usturuplu giyinen mutevazi giyinen bir kapaliya aciga bakildigi kadar asla bakilmaz
Tamam canım gözünüzü kapatıyoruz mesela çalıştığım yere kafalı bir kadın geldi yemin ediyorum Adriana Lima halt yüzü Bebek gibiydi yani insanın baktıkça bakası geliyordu ama laf atmadık sadece baktık
Bir erkegin bir kadini genellikle acik giyinirse mi suzer? 🤔🤔🤔
Tercume eder misin? Hangi dil bu?
cumle acik sadece bir eki yanlis yazmisim ona ragmen anlamiyorsan sorun cumlede degil
Bence cumleyi kuranda
Hayır, açık giyinmek etkiler tabiki, ama tek nedeni bu değildir. Kapalı giyinenlerinde süzebilir bir erkek, giyim tarzı, vücut hatları v de önemli
Evet genellikle açık giyinince bakıyorlar ama benim bir arkadaşım var resmen kapalılarıda süzüyo memelerine bakıyo
açık kapalı fark etmez fiziği güzel ise bakarım
Erkeklerin bir kadına bakması için illa açık olması gerekmez
Gözü oralarda zihni fanfinfonda olan adam istersen karşısına 40 kat kıyafetle çık gene süzer
Çarşaflı kadına bakanı bile gördüm tek suçu simsiyah giyinmekti..
Her türlü süzer hatların nasılsa belli, bol çarşaf giymediğiniz sürece
Abaza herkesi Süzer.
Centilmen göz ucuyla bakar yoluna devam eder.
Bakmam diyende yalancinin dik alasidir
Bu nasil yorum moralim bozuk olmasina ragmen guldum😅
Gerçekler bazen acıtır, bu sefer güldürmus.
Ne güzel, gerçekler bile geçmişten ders alıyor aferin ahah
centilmen goz ucuyla bakar ne Allah rizasi icin ansjjss bide olmasi gereken bir sey gibi yazmis ya patladim ahshjbhjs
Yani yapma şimdi. Siz kizlar sanki adam kesmionuz yolda yemeyelim birbirimizi 🤣
ben hicbir erkegin kafasindan asgaisina bakmadim onu birak yuzune baktigim da nadirdir baktim bana bakiyor bakarim hayiydiy kardes yaparim
Ben sana her yerine bakarsın demedim bak yüzüne de bakmışsın işte ahaha
Ya işin şakası bir yana, taciz etmemek önemli b3nce. Rahstdiz edercesine bakmak ayıptır
Yoksa bakmadan birini nasıl b3gencez 🤭
bi kiz bi erkegi nasil rahatsiz edercesine bakabilir hayal edemedim sen hic yasadin mi😆😅
Yani başını çevirmeden uzun uzun bakıyorsa hoş değil
Nadir yaşadım, o zaman kız arkadaşım vardı yanımda ve sinir bozucuyfu
jnwajbkbjss anladim
Yoksa her şey fesat içerikli olmak zorunda değil 😅😆
Diğer bir soruda bir yorum yapmışsın. Beynim yandi dhfhfhf
ne yapmisim
Due bak beğenem
Beğendim, o yorumu anlamaya çalıştım ama yok yandi beyin fjfjf
gayet acik yorum
Alakası yok
Yahu suzmedim diyen kadın, eşofmands görünen penise estetik diyor
Oldu mu simdi fjfjf
Suzmuyorum cunku oyle bir sey gorecegimden umitli degilim🚬
Neden görmeyesin?
Öyle dengesiz adam çok
Ayrıca görsen de çok üzüntü duymayacaj gibi bir halin var 😅
Yok be bakmadim ama insan bakmasa da boyle seyler hakkinds yorum yapabilir bence
Yapabilir tabi ama ben seni rahatsız eder diye düşünmüştüm😅
Niye
Erkeğin bakmasindan rahatsız oluyorsun diye düşündüm o yüzden penis görmekte orta yerde rahatsız diye düşündüm
Kizlar ilgisini ceken birinin bakmasindan rahatsiz olmaz ayriyeten zor durumasokacaksa rahstsiz olurum anzns
Yani penis görmek seni nasıl zor duruma sokabilir ki 😅
Genelde erkek daha çok zor duruma düşüyor. Malum organın keyfine göre davranışları var gjfjf
Biz ama zaten ilgisi olan değil rasgele insan için dedik.
Yoksa ilgisi olan baksın diye ona özel nasıl giyindiginizi de biliyoruz
Hakikaten he kizlarda sukur ki oyle bir olay yok kizlarda da olsa dunya cok garip bir yer olurdu jzjzma
Yani olsa zaten problem büyük olurdu. Sıra kavgası olur sonra malum olayda 🤭🤣🤣
korkuncc
Tabiki de. Bana kimse girmesin lütfen 😱😱
Ayrıca penisim belli olavaksa da başbaşa belli olsun daha güzel olur. Herkese olsun istemem ben ya
O zaman belli olmus olmuyor tek kisiye ozel gostermis oluyorsun zjjzjs
Yok göstermeden ama 🤣🤣
Yani o kabarabilir ama göstermeden, kadın kendi kesfetsib fjfj
Yolda kötü olur yahu sapık derler ahah
tek basiniza kali6orsaniz ikinizde sapiksiniz o zmn snsns
Niye o neresini gösteriyor? Fjfjf
ya tamam cok sacma yere gidiyor he
Ahahaha nereye gidebilir ve
Şamata oluyor işte anca
aklima bisi gelmiyo o yuzcen dedim
Bak bu da güzel yalanmış ama fjfjf
yalanmis i yalamak sandim
Senin kafa hala eşofman balığında kalmış sanırım 🤔
Ahanda küstü
ksuemdim
kusmedim
Küstün 🤣🤣
Açık giyinmesi değil de tahrik edici hareketleri etkiler
Yooo alakası yok. Tamam kıyafet dikkat çeker ama önemli olan onu taşıyan kişi. Bir bakış, bir gülüş bile çok daha etkili olabilir bence...
Her türlü bakıyorlar bence
Gözlüklerin harika gösteriyor seni.
Tesekkur ederim gozluksuz ciplak hissediyorum artik o benim bir parcam
Rica ederim ne demek. Alışınca maalesef öyle hissediyor kendini insan.
Kanka belirgin olana bakıyoz ya maalesef
Maalesef ne alaka kanka ben zaten kapaliyim bakmaman icin kapanmisim ya hani maaleseflik bir olay yok
Aynisi goz temasi kurmak bile utandirici ama ben de bazen tacizin farkina variyorum o yuzden boyle bir soru sordum
Kara çarşaf giysen de bakarkar
kara carsaf giyen kadina kim neden baksin abartma istersen
İçi kötüyse bakarlar
Erkekler gordugu her kadını süzer
Sapık insan her türlü bakar
Abazansa isterse peçe giyinsin yine süzer
Bakmak isteyen her türlü bakıyor canım
Kapalının sadece yüzüne bakılıyor
Kapalılara da bakıyolar
Vücut hatlarına genelde
Ayip ve rahatsiz edici
Açık kapalı değil olay sapıklık.