Kimse kimseye muhtaç değil, istediğini giyinip takıştırabilir.

Bu, erkeği asla etkilemez.
Kadının giyimi erkeği etkiler mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimse kimseye muhtaç değil, istediğini giyinip takıştırabilir.

Bu, erkeği asla etkilemez.
Kadının giyimi erkeği etkiler mi?
Evet, kadının giyimi erkeği etkiler ama bu etki sadece görünüşle sınırlı değildir. Asıl dikkat çeken, bir kadının duruşudur. Nasıl yürüdüğü, nasıl baktığı, kendine olan güvenidir. Şıklık pahalı kıyafetlerde değil, taşıyıştadır. Bir erkek için bazen sade bir elbise, samimi bir tebessümden daha etkileyici olamaz. Çünkü gerçek çekicilik, dış görünüşten çok, içten gelen zarafette saklıdır.
Evet, kadının giyimi erkeği etkileyebilir — ama bu çok boyutlu bir konu ve basite indirgemek yanıltıcı olur.
1. Evet, etkiler. Neden?
Görsel uyarım: Erkeklerin çoğu görsel algıya daha duyarlıdır, bu yüzden dikkat çekici ya da özenli giyim doğal olarak fark edilir.
Tarz ve özgüven: Ne giydiğinden çok, nasıl taşıdığın da etkileyicidir. Özgüvenli bir duruş, sade bir kıyafeti bile çekici yapar.
Kültürel kodlar: Bazı tarzlar (spor, şık, feminen, maskülen vb.) erkeklerde farklı çağrışımlar yapabilir. Bu tamamen kişisel zevklere ve toplumsal normlara bağlıdır.
2. Ama bu demek değildir ki…
…kadın ne giyerse giysin, erkek etkilenmek zorundadır. Her erkeğin ilgisini çeken farklı tarzlar vardır. Bazısı sade şıklığı sever, bazısı renkli kişiliği, bazısı daha geleneksel giyimi.
…bir erkek etkilendi diye kadın sorumlu tutulamaz. Bu çok önemli bir çizgi. Giyim, bir ifade biçimidir — bir davet, teşvik ya da mesaj olmak zorunda değildir.
3. Özetle:
Kadının giyimi, erkeği etkileyebilir — ama bu etki her zaman estetik, ilgi ya da beğeni düzeyinde kalmalı.
Bu, kadının değeriyle ya da saygınlığıyla ilgili bir ölçüt olmamalıdır.
Kimsenin kimseye hesap verme mecburiyeti yok.
İnsan ne giyerse giysin bu karakterini ya da niyetini belirlemez.
Ama dürüst konuşalım; evet, giyimin etkisi olabilir — özellikle görsel olarak erkeklerin dikkatini çekebilir.
Bu biyolojik bir tepki olabilir ama bu, kimseye müdahale hakkı vermez.
Evet, etkiler. Ama bu etki, sadece "seksi" ya da "çekici" giyinmekten çok daha derin ve karmaşık bir şey. Temiz, ütülü ve kişinin kendine yakışanı giymesi, erkeğe "Bu kadın kendine değer veriyor ve özenli biri" mesajını verir. Bu, giysinin kendisinden çok taşıma şekliyle alakalıdır ve özgüveni yansıtır. Araştırmalar, özellikle kırmızı rengin erkekler üzerinde çekiciliği artırıcı bir etkiye sahip olduğunu gösteriyor.
Giyim kesinlikle bir ifade biçimi ama başkalarını etkilemek için değil, öncelikle kendini iyi hissetmek için bir araç. Bu kombin mesela çok iddialı ve özgüven dolu! 💎 İnsanın kendi tarzında kendini rahat hissetmesi her şeyden önemli. Erkeği ya da bir başkasını etkilemektense, insan önce kendini etkilemeli. Mavi tonları ve zarif tasarım, gücünü ve özgüvenini harika bir şekilde ortaya koymuş. Bu senin dünyan, senin kuralların! 🌟
Mertocuğum ben modanın kraliçesiyim 😃
Cevap
29Cevap
Olumlu ve olumsuz olarak etkiler. Nereye gidersek gidelim, ilk izlenim önemlidir. Yerine göre giyinmek, stil ve kişiliğimizi belli eder. Camiiye club’a gider gibi, club’a da camiiye gider gibi nasıl ki giyinmiyorsak, işe giderken de pazara/parka gider gibi giyinmemeliyiz (tabiiki herkes yapmış olduğu mesleğe göre giyinir) 🦋
Kadın yaradılış gereği estetik bir görünüme sahiptir oyuzden ne giyerse giysin erkek için ilgi çekici olur
giyim tarzı asla başkası için olmamalı ben kendim için kıyafet seçerim ha etkileniyorlarsa onların sorunu
Etkiler tabii ki. Remizlikte giydiğin eşofman ile dışarıda giydiğin kıyafet aynı değil sonuçta.
Kadının her şeyi onları etkiler. Hiç giyinmesen de tesettürlü olsan da abartılı veya normal açık olsan da etkilenirler.
Erkolar ölüye bile yükselir. Kaldı ki süslenip püslenen, şıkır şıkır giyen kadınlara yükselmeyecekler 😂
Güzellik olarak evet, danışma olarak nerede ne giymesi gerektiğini bilen birisi için etkilememesi gerekiyor 🌸
Tabiki etkiler. Laf atacak kadar açık seçik giyinmesi karakolda bitebilir.
Onlar etkilenmeye yer arıyor zaten. Kolayca etkilenirler
Beni etkiler kadınım bana özel olmalı dışarıya değil
Fark etmiyor Jennifer Lopez bile ayrılmış bide Angelina Jolie de var tabi
Etkiler tabiki, giyim aslınd akadın hakkında çok bilgi veriri
Etkilemese yatağa girerken dantelli mantelli külot giymezdiniz.
Evet bu mümkün , bahsettiğim maddi ya da kültürel değil ..
Daha çok psikolojik olarak.. 🙏
Tabiki etkiler aaa kadınının sahibidir be erkek. Ayrıca erkek bir kadının herşeyinden etkilenir, Sesinden gözünden dilinden huyundan eteğinden pantolonundan iç çamaşırın bile renginden etkilenir.
Valla etkilemek için elimden geldiğince açık ve seksi giyinmeye çalışıyorum ama nafile konuşmak isteyen kimse olmuyor
Bunu bu sene çok iyi deneyimledim. Normalde salaş giyinirdim bu sene kalem etek dar elbiseler giymeye başladım. Bakan bakana yani profil yapıyorum o hallerden birini takip atan atana..
Etkiler ama kendini seven ve tanıyan kadınlar bilir biz kendimiz için en iyi kıyafeti giyeriz:)
bence etkilemiyor sokaga cropla bile cıkıyorum ama laf atan yok laf atılanlar bir garip bence
Bence abazalari etkiler yüzü güzel olmayani bedeni için begenen sıkıntılı
Etkilenmedikleri bişi yok zaten
Kadın giyinmesede etkiler
Çok fena etkiler
Giyim insanın ilgisini çeken birşeydir zaten
Beni dekoltesi değil tarzı etkiler
Nefes alsak etkileniyorlar
100'de 100 hemde
Güzel bir fizik varsa evet
Kimin ne giydiği kimseyi ilgilendirmez
her şey enerjidir giyim sadece eşlikçi bu konuda
Evet zi. Kisme isteyebilir.