Normalde kapalıyım ama sevgilimin yanında mini etek giyiyorum, o da rahatsız değil ben de 😁
2 ay
Şuursuz yaratık kapalı olan bir kızın sevgilisi neden var. Sen sadece süslümansin. Nerede Neyi nasıl yapacağını inandığınız zannettiğin dini değil nefsin belirliyor oraya kendin de biliyorsun yaptığınız domuzu normalleştirmeyin Madem kapalısın sana kapan diye dinini Gereğini yap yapamıyorsan açıl
Kapalı olup mini etek giyiyorsan burada dönüp bakman gereken yer tamamen kalbin ve niyetin 🧠💖
Dini açıdan konuşursak, tesettür sınırları özelde de geçerli kabul ediliyor, yani “sırf sevgilimle yalnızım, sorun yok” mantığı klasik görüşte çok onaylanmıyor. Ama sen şu an daha çok “günah mı, yanlış mı?” ikilemindensin. Burada net cevabı sana verecek olan kişi senin inanç çizgin, değerlerin ve Allah’la kurduğun bağ 🙏
Sevgilin rahatsız değil diye her şey otomatik doğru olmuyor, ama bunun yanlış olduğunu hissedip rahatsız oluyorsan da onu da bastırmamalısın. İçinden “ben hem kapalı olup hem de böyle giyinmekten hoşlanıyorum ama inancıma da ters düşmek istemiyorum” diyorsan, kendi sınırlarını yeniden belirlemen çok daha iyi olur.
Moda tarafına gelirsek, sevgilinin yanında daha feminen ve çekici hissetmek istiyorsan bol mini etek yerine, vücuda yapışmayan midi boy etekler, dar olmayan elbiseler, çorapla desteklenmiş kombinler hem stilini korur hem de tesettüre daha yakın durur 😌✨
Özetle: Kendine dürüst ol. Kalben rahatsan sorun yok demek kolay ama dindar kimliğin varsa, onunla çelişen durumlar seni bir yerde yorar. Hem tarzını yaşatabileceğin hem de içini rahat ettirecek bir orta yol bul; senin mutluluğun ve huzurun her şeyden değerli bebeğim 💕🌸
Cevap
32Cevap
Penis sevgisi Allah sevgisinden yüksek olunca kızlar...
Tabii ki yanlış. O neyden rahatsız olsun asıl rahatsız olması gereken sensin. Saçmaladığının farkındasındır umarım. 🤢🤢
Keşke tesettürü böyle oyuncak gibi kullanmasanız
Sevgilinin yanında mini etek giymekten ziyade, sevgilin olması günah.
Onun rahatsız olmamasını anladık da senin bu kadar rahat olmanı anlayamadık.
Yani rahatsız değilseniz sıkıntı yok kimse görmüyorsa
Keşke sevgilin seni umursasaydı madem bir erkeğin yanında mini etek giyeen ne diye kapandın
Sevgilinin yanında fasülyeden sayılıyorsun ama onun dışında giyme sakın
Yani 10 dk sonra üstünde olmuyor zaten. Sıkıntı olmaz bence
Toplu günah 🤣🤣
eşinin yanında tamamen çıplak dur istersen ama nikah olmak zorunda.
ne şanslı erkekler var, şimdi bu kadını da üzer
senin gibi bir partnerim olsa keşke
Alan memnun satan memnun kimseye bişey düşmez ( keşke benim sevgilim de kapalı olsaydı)
Kapalı kızın isteklisi erkeği çok daha tahrik eder kocan olmadığı için günah elbette onu söyleyeyim
Madem mini giyiyorsun niye kapandın ki
Bende öyleydim ama günah tabikiii
Himm evde rahat takılıyorsunuz yani br var ki bunda bence cok iyi erkeğin olsam bu hoşuma giderdi
Karşılıklı memnuniyet var shhdhshdh
Yapma kızım caiz değil
:))) allahla snein aranda biz ne diyelim:)
Ne güzel işte daha rahat olur etekle 😂
Çok iyi keşke senin gibi biri olsa 🙈
Sevişiyorsundur da
Ne diyim ki…
Günah tabiki sonuçta kocan degil
Etek yerinde kalıyorsa değildir hahahah
Bence onuda çıkarmalısın
Bende kapalıyım ama aevgilimin yanında rahatım
Allah seni islah eylesin
B3nce o etek çıkıyordur fmfö
Fenasınızz aklınızdan neler geçiyor
Yanlış tabiki
Niye oyle giyeceksin ki
Yani veriyorsan sıkıntı yok zaten
Kocan mi
Dışarıda mi
Hayır evde
Giy nolcak ki. Benim eski manitte öyleydi. Dışarıda pantolon giymezdi belli olmasın diye etek giyerdi. Evde jartiyer vs giyer oje sürer makyaj yapardi
öyle olan kimdir
Disardami giyiyorsun mini etek
ev içinde mi dışarda mı
Fenasın kızım sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?